Čorta 172 Napisano Jun 29, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Fazer 620, 2003.g. Registrovan do 26.03.2022.g. Prešao 32657 km. Fabričko uputstvo, srevisna knjižica, 2 originalna ključa i fabrički alat. Motor je kompletno u prvoj boji. Motor sam uvezao od prve vlasnice iz CH krajem 2018.g. sa 29000 km. Hemijski očišćeni, elektronski naštelovani i sinhronizovani karburatori, provereni ventili, zamenjeni svi filteri, ulje i svećice. Bez ulaganja, gume odlične, pločice, lanac, lančanici. Ugradjen nov Frehling roll-bar, Givi nosač kofera, povišeni vizir. Motul ulje 5100 i filter zamenejni na 32200 km. Motor je u perfektnom vizuelnom i tehničkom stanju, jedinstven primerak. Cena 2850 € Obavezan prenos vlasništva ! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4834 Napisano Jun 29, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kao što smo se dogovorili, eto mene i @TAZZ u petak Stavi katanac 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 29, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4836 Napisano Jun 29, 2021 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kljucne dve reci “od vlasnice” 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jul 8, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jul 8, 2021 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan @Markone i Tazz, Pošto ste usrali čoveku oglas, red bi bio i da obrazložite zašto nije stavljen katanac. Sad pola foruma razmišlja šta mu fali kad ste vi odustali... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 8, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se nisu dogovorili oko cene, ili je kupcima bio lepsi na slikama, il su odustali iz nekog treceg razloga. Ne mora motoru nista da fali... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4834 Napisano Jul 8, 2021 (promenjeno) Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, jamana said: @Markone i Tazz, Pošto ste usrali čoveku oglas, red bi bio i da obrazložite zašto nije stavljen katanac. Sad pola foruma razmišlja šta mu fali kad ste vi odustali... kako to mislis usrali??? voleo bih da to obrazlosis, mozes i javno i na PP bili smo da vidimo motor, napravili 520km puta, covek nas lepo ugostio, lepo se ispricali. za mene je previsoka cena iz nekoliko razloga, koje ne moram da iznosim ovde, jer su iz mog ugla, nekome je mozda ok. Motor je mehanicki tacan, radi kao svajcarac. Estetski je za svoje godine odlicno ocuvan, deluje da je sve fabricko na motoru! Promenio Jul 8, 2021 član Markone88 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jul 8, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan @Markone i Tazz, Pošto ste usrali čoveku oglas, red bi bio i da obrazložite zašto nije stavljen katanac. Sad pola foruma razmišlja šta mu fali kad ste vi odustali...Vidi druže ...Niko ništa, niko nije... Unuždio...Kao što reče Marko...Ugošćeni smo domaćinski, ja sam držao đevrek i bio taksista, šetač, veselin...Marko je rekao o motoru šta i kako...Motor je Dobar ... Tačan...Ali!!!Nisam ja kupac, Marko je, tako da Marko donosi poslednju reč.A da se pravdam ja nekome, virtuelno da obrazlažem krivine, hranu u Paraćinu, Čestobrodicu kako se vozi popreko sa prednjim pogonom...Ne bih ...Veliki pozdrav za Domaćina! Veliko D!!! Jer je čovek Domaćin!Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10544 Napisano Jul 8, 2021 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan za Fazera, stvarno super izgleda, ali brate prejaka cena, za te pare se kupuje noviji model sa ubrizgavanjem. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jul 8, 2021 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Za pristojan svet, stavi katanac znači, prvi sam se zapljunuo i motor je moj, posebno što si napisao i da ste se čuli sa prodavcem. Znalo se koja je cena, kako sad skupo? Nas nekoliko se namerilo da skupimo lovu i dodamo drugarici da kupi prvi motor. Voli i voza se sa nama godinama, ali avaj, finansije sreću kvare. Zato sam malo burnije reagovao, a mislim i sa pravom. Onog časa kad si napisao stavi katanac, taj motor je ispao iz naših kalkulacija. P.S. Ne znam zašto ne mogu da repliciram na postove, ali shvatićete poentu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 8, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan "Pristojan svet" je postala neodrživa pretpostavka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4834 Napisano Jul 8, 2021 (promenjeno) Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, jamana said: Za pristojan svet, stavi katanac znači, prvi sam se zapljunuo i motor je moj, posebno što si napisao i da ste se čuli sa prodavcem. Znalo se koja je cena, kako sad skupo? Nas nekoliko se namerilo da skupimo lovu i dodamo drugarici da kupi prvi motor. Voli i voza se sa nama godinama, ali avaj, finansije sreću kvare. Zato sam malo burnije reagovao, a mislim i sa pravom. Onog časa kad si napisao stavi katanac, taj motor je ispao iz naših kalkulacija. P.S. Ne znam zašto ne mogu da repliciram na postove, ali shvatićete poentu. Pa evo vam, sad je aktuelan oglas, pa idite da vidite. Kad sam mogao ja 500km, mozete i vas nekoliko Ja sam isti dan kad sam rekao da dolazim i otišao. Ne znam zašto je tek sad @Čorta otkljucao temu posle 7 dana. Možda je čuvao za nekoga drugog... Uglavnom, nisam rekao da je kupljeno, rekao sam da dolazim i da se zaključa tema, to što meni nije odgovarao, ne znači da drugima neće. A ti sad razmisli ko je čoveku usrao oglas. Ja koji sam otišao, video, popričao sa čovekom i nisam kupio jer mi ne odgovara ili ti i još neki koji ste se bespotrebno raspisali??? Promenio Jul 8, 2021 član Markone88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...