misa-pei 6402 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 3038 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma cuti Zlajo, samo da ova moja ne vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ja bih vrlo rado da vam se prikljucim i u poseti domu ali trenutno nemam bajk. cak sam pre 20 dana imao saobracajku sa kolima, totalna steta, tako da trenutno nisam uopste motorizovan Ja rekoh da nemotorizovani, zatim kljakavi i BakaMrazice idu samnom. Prva dva reda su rezervisana samo za invalide... i sestrice. Mora neko da ih neguje. ;D Ja cu samo da gledam... ahm.. napred. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom na raspored u vozilu, Busmanu prije polaska demontirati unutrašnje retrovizore da se ne strmeknu negdje... ;D ;D ;D PS: Igore, jel' to Djomla upisan dva puta greškom ili slučajno? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan PS: Igore, jel' to Djomla upisan dva puta greškom ili slučajno? ;D ;D Nije Castore, nije u pitanju ni greska ni slucajnost, vec djomla bez nastavka, a inace potpuno drugi lik. pozzzzzzz ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan PS: Igore, jel' to Djomla upisan dva puta greškom ili slučajno? ;D ;D Nije Castore, nije u pitanju ni greska ni slucajnost, vec djomla bez nastavka, a inace potpuno drugi lik. pozzzzzzz ;D A, ne, moja greska, sorry, sad vidim na sta si mislio. Ja sam mislio na clana, a ti na davanje donacije. To nije greska. Da pojasnim. Prvih 1000 sam dao u pocetku, kada sam preuzimao kostim, a drugih 1000 na pp dogovor sa Zlajom da se kupi tv. Ok ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 649 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari evo sta ce i nesebicni i darezljivi NESTLE da nam posalje Spremili su 330 paketica, a svaki ce imati sledece: SMARTIES 90 g 1 KIT KAT Chunky 40g 1 LION 43 g 1 NESQUIK vafer 35g 4 SMARTIES 38g 2 :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 17, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari evo sta ce i nesebicni i darezljivi NESTLE da nam posalje Spremili su 330 paketica, a svaki ce imati sledece: SMARTIES 90 g 1 KIT KAT Chunky 40g 1 LION 43 g 1 NESQUIK vafer 35g 4 SMARTIES 38g 2 :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom na raspored u vozilu, Busmanu prije polaska demontirati unutrašnje retrovizore da se ne strmeknu negdje... ;D ;D ;D U pravu si skroz-bezbednost na prvom mestu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 17, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari evo sta ce i nesebicni i darezljivi NESTLE da nam posalje Spremili su 330 paketica, a svaki ce imati sledece: SMARTIES 90 g 1 KIT KAT Chunky 40g 1 LION 43 g 1 NESQUIK vafer 35g 4 SMARTIES 38g 2 :) Ruke k sebi to je za decu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 17, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari evo sta ce i nesebicni i darezljivi NESTLE da nam posalje Spremili su 330 paketica, a svaki ce imati sledece: SMARTIES 90 g 1 KIT KAT Chunky 40g 1 LION 43 g 1 NESQUIK vafer 35g 4 SMARTIES 38g 2 :) Ruke k sebi to je za decu ;D ček ček , pa i ja sam dete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A, ne, moja greska, sorry, sad vidim na sta si mislio. Ja sam mislio na clana, a ti na davanje donacije. To nije greska. Da pojasnim. Prvih 1000 sam dao u pocetku, kada sam preuzimao kostim, a drugih 1000 na pp dogovor sa Zlajom da se kupi tv. Ok ? Ma znam ja da si ti dao Zlaji lovu, nego što onda nije upisan i on sa njegovim talaguzorom? Samo to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A, ne, moja greska, sorry, sad vidim na sta si mislio. Ja sam mislio na clana, a ti na davanje donacije. To nije greska. Da pojasnim. Prvih 1000 sam dao u pocetku, kada sam preuzimao kostim, a drugih 1000 na pp dogovor sa Zlajom da se kupi tv. Ok ? Ma znam ja da si ti dao Zlaji lovu, nego što onda nije upisan i on sa njegovim talaguzorom? Samo to... pa nisam upisan ,jer jos nismo kupili tv,kad ga kupimo upisace nas. nego osim djomle javili si jos neki na pp koji bi pomogli da se kupi tv, posto jedan tv kupujem ja, a za drugi imamo 60% mozda se jos neko prijavi ovih dana ....pa bude 2 tva a i rece direktorka doma da im treba sve od tehnike, a bar tehniku mozemo kupiti i 26-tog cekam i odgovor od tehnomanije dal ce nam odobriti neki popust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bice kao u onoj reklami za pivo "A od Zlaje televizor" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bice kao u onoj reklami za pivo "A od Zlaje televizor" ;D to lave nego ajte da skupimo za 2 tv-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Stizem u Subotu popodne u BGD, bejah na radnom mestu malo dalje od svih vas ... Ima gomila postova od moje zadnje posete ovom topicu .... Javljam se da cu u Subotu doci u VIR, kod fontane i ispostovati akciju cimei kako treba ... Nadam se da cu pronaci taj VIR ... Raspitacu se , ako vreme dozvoli dojahacu na Yami ... Pozz Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Stizem u Subotu popodne u BGD, bejah na radnom mestu malo dalje od svih vas ... Ima gomila postova od moje zadnje posete ovom topicu .... Javljam se da cu u Subotu doci u VIR, kod fontane i ispostovati akciju cimei kako treba ... Nadam se da cu pronaci taj VIR ... Raspitacu se , ako vreme dozvoli dojahacu na Yami ... Pozz Ljuti Ljuti, nije VIR kod Fontane nego u 45-om bloku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1773 Napisano Decembar 17, 2008 Lovely jubbly, 897 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih vrlo rado da vam se prikljucim i u poseti domu ali trenutno nemam bajk. cak sam pre 20 dana imao saobracajku sa kolima, totalna steta, tako da trenutno nisam uopste motorizovan Idi u VIR i stavi svoje cenjeno ime na spisak. Naci cemo neko resenje i za tebe kao i za ove invalide i bolesne iz Kineske sekte. ja bih vrlo rado da vam se prikljucim i u poseti domu ali trenutno nemam bajk. cak sam pre 20 dana imao saobracajku sa kolima, totalna steta, tako da trenutno nisam uopste motorizovan nista se ne sikiraj,bice za tebe mesta u busu, a i bice nekih sa kolima ja bih vrlo rado da vam se prikljucim i u poseti domu ali trenutno nemam bajk. cak sam pre 20 dana imao saobracajku sa kolima, totalna steta, tako da trenutno nisam uopste motorizovan Ja rekoh da nemotorizovani, zatim kljakavi i BakaMrazice idu samnom. Prva dva reda su rezervisana samo za invalide... i sestrice. Mora neko da ih neguje. ;D Ja cu samo da gledam... ahm.. napred. ;D ;D hvala momci nego, hajte da pomognemo zlajibgd da skupi i ostatak kinte da mozemo u subotu da pazarimo ta 2 TV-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 17, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se prijavim, Bio danas i VIR u, uzo odelo i spreman. Naravno idem motorom. Samnom naravno ide i moja Baba Mraz , Natasa, tako da nas je sve vise i vise. A i cuh da ce biti neki pasulj za smrznute, a posto sam ja najveca smrzotina na ovom severnom polu, radujem se necem vrucem. A sad evo najsmesnijeg Deda Mraza na svetu ;D ;D ;D ;D ;D Ipak mu se deca raduju. (doduse moja su , pa uz malo ubedjivanja, Nasmejase se, inace sam ih jedva smirio i uspeo da ubedim da me se ne plase ;) :D ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sva sreća pa su ti nogavice taman : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Decembar 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...skratićemo mu nožice, pa će biti taman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sva sreća pa su ti nogavice taman : Vehabija....ili mu je poplava u kuci, pa da ne kvasi pantalone. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8641 Napisano Decembar 17, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je to dobro, samo da ne bude: Deda mraze ne skreci sa staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je to dobro, samo da ne bude: Deda mraze ne skreci sa staze Ili ono "Prshti, prshti bela staza...." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 17, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Po slici cenim da ce ti trebati duze pantalone ili dublje cizme ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan za one koji ne znaju gde je VIR evo na slici obelezeno crvenom bojom.Bilo bi dobro da neko slika ispred kad bude isao pa da se stavi na google earth. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...