Jump to content

Moto Zajednica

II Akcija Deda Mraz - 27. Decembar 2008.

Recommended Posts

• Svakom po zasluzi, 12432 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Nikako!

Ja danas probao da obučem jaknu, pa odelo - ne može.

Pa onda svučem jaknu, navučem na nju odelo, probam tako komplet - poćinje da krcka i ne može...

Stvarno ne znam kako ćemo? ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Jedino mi pada na pamet da odšijem odelo sa strane i vežem moto-pojas odozgo, da se ne razmrda??

• Drug član, 1725 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Ja danas probao da obučem jaknu, pa odelo - ne može.

Pa onda svučem jaknu, navučem na nju odelo, probam tako komplet - poćinje da krcka i ne može...

Stvarno ne znam kako ćemo? ;)

Pa na dijetu drugari, udrite u post i zabarikadirajte se 19-og i 20-og u kuce  :D

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion

Da me moja noga prodje uskoro,da makinu popravim i idem sa vama.... sutra cu da odem do Vira svojim poslom i taman da vidim shta se deshava sa akcijom :))))

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Kostimi, oprema, dijete...  hmm...  Drago mi je da se spremate.  :) 

A jel vezbate glasne zice?  Jel ucite pesmice? Vidim u temi "Jel ima muzicara medju nama" da smo veoma raspevani.

mrle 24.12.2007. 19:03

"deda mraze, deda mraze, ne verglaj na sred staze, ne turiraj,  ne zevaj , vec poklone spremaj"  ;D :D

`ajde Mrle dovrsi pesmicu.  Imao si vremena celu godinu!  ;D

• Drug član, 2143 postova

drzite dijetu do 28-og!  ;D

Ja drzim dijetu od 20. Oktobra....sad sam ispod magicbih 120+...

A odelo ni ja jos nisam ni otpakovao....bice interesantno ko bude gledao borbu gremlina i odela....

;D ;D ;D

Gremline, imam rešenje za tebe ;D

Ne oblačiš odelo, nego ga staviš sa prednje strane i zalepiš selotejpom u krug da ne otpadne ;D

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

E pa kolege dedamrazOvi, prijavih se i ja malopre .. samo jos da se vidim sa, dragim nam, Direktorom .. dam keshovinu i uzmem "uniformu" :)

unapred se radujem akciji! ;)

prosle godine su mi falila 2 tocka da dodjem, ove godine imam sve sto treba tako da se vidimo 28mog ;)

p.s.

javljam kako mi stoji odelo .. ugoJio sam se u poslednje vreme ;D

A sad nešto sasvim drugačije:

Mogao bi neko od drugara koji su bili prošle godine da nam kažu šta da radimo, kako da se ponašamo prema toj deci, da li na nešto da obratimo pažnju?

Naravno da decu ne razdvajam, ali pošto će mnogima ovo biti prvi susret sa ovom dečicom iz Sremčice, pa da se nešto, ne daj Bože, obrukamo?

Molim vas nemojte pogrešno da me shvatite.

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

I ja se slazem sa koleza Arakisovim pitanjem,ako moze objasnjenje..

i da,sto se tice grupne voznje kroz BG do Sremcice,kojom se brzinom ide :)

ja sa ovim sokocalom idem oko 60 prosek,al` ga malo slabije razvija pod ovim vetrom :)

Ne boj se za brzinu Skols, sigurno neće biti brže od toga, a samo ćeš da sa uživanjem gledaš dobru organizaciju i zatvaranje svih raskrsnica kroz koje prolazimo ;)

• Svrati ponekad, 143 postova

Ono što znam iz priče ljudi koji su bili prošle godine, a što mislim da je bitno je da nikako deci ne dajete na svoju ruku neke bombone, slatkiše ili bilo šta sitno što bi mogli da progutaju...

Ne boj se za brzinu Skols, sigurno neće biti brže od toga, a samo ćeš da sa uživanjem gledaš dobru organizaciju i zatvaranje svih raskrsnica kroz koje prolazimo ;)

K`o predsednik kad prolazi :)

moram da ponesem pored digitalca i kameru..samo ne znam kako cu sa ove 2 ruke sve to raditi :)

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Tacan plan i program desavanja u domu ce nam Direktor preneti, nakon sto se sve finalizuje sa direktorkom doma. Uglavnom, mi cemo doci tamo motorima, provesti nekoliko minuta svi zajedno ispred dok se parkiramo bezbedno, zatim cemo preuzeti Deda Mraz dzakove i lagano se popeti na drugi sprat gde je sala u kojoj ce se odrzati predstava KUD Dimitrije Tucovic i gde cemo svecano uruciti deci paketice. Nakon predstave i urucenja paketica cemo ostati jos pola sata sa decom i lagano krenuti nazad zbog hladnoce.

Za razliku od prosle godine, direktorka ce nam omoguciti da svakom detetu tamo urucimo paketic direktno, sto je sjajno! :)

E sad, prosle godine smo se lose organizovali u povratku, tako da nismo imali plan gde se ide i dal se negde ide uopste. Tada je nas 15tak doslo u autoskolu Vir nekako po inerciji i super nam je bilo. Kazu da je pametnim ljudima dozvoljeno da prave samo nove greske, tako da cemo ove godine povratak organizovati na mnogo bolji nacin. :)

Dakle, nakon sto zavrsimo sve sto treba u Sremcici, krenucemo nazad za Beograd i pre nego sto stignemo do Sajma cemo svi coporativno skrenuti (s' uma  ;D) prema brodu i restoranu 'Stenka', gde cemo se zagrejati u sali iznajmljenoj samo za nas, sa gratis pasuljem (compliments by BJB) i pristupacnim cenama pica... To ce ujedno biti i mini BJB proslava uspesno zavrsene godine, gde cemo sumirati utiske i podeliti sa vama planove za sledecu godinu. Jedva cekam!  :)

Posto moramo unapred da dogovorimo broj porcija pasulja, bilo bi dobro da se jave oni koji zbog svojih obaveza nece moci da ostanu na klopi jer pretpostavljam da ce na rucak doci svi Deda Mrazovi koji ce biti mobilisani tog dana... Dakle, javljajte se da ne narucujemo previse...  ;D

...savozačica.... ;D

Iovako se svi krste kad im kazem da idem skuterom za BG 28.12 :)

@pablo..

racunaj i na mene ondak...kad sam vec u bg,ne zuri mi se nazad :)

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Ovakva je bila situacija proljetos kad smo išli za Uskrs, pa smatram da se ništa nije promijenilo.

Ništa se ne daje štićenicima doma direktno, sve što se nosi daje se tamo nadležnim osobama. Ima tamo štićenika koji su i bolesni, pa im slatkiši nisu dozvoljeni.

Svoje stvari nosite sa sobom i pazite na iste. U krugu je vožnja minimalnom brzinom, jer ima dosta štićenika.

Ono što možete očekivati je da vam srce zaigra iz dva suprotna razloga - od sreće što znate da činite humanu i nadasve zahvalnu stvar (od strane štićenika), a od tuge kad vidite sve njih, gdje žive, kakvi su i u kakvim uslovima žive. Suza se pusti veoma lako, žene naročito - dakle, pazite ih! ;D ;D ;D

Određeni broj štićenika, ne svi, će htjeti da se popnu da sjednu, a neki bi i da se provozaju na motoru. Ovo posljednje je čini mi se zabranjeno, jer za Uskrs nisam vidio nikoga da je vozio nekoga od štićenika doma. Takođe, opet određeni broj štićenika će htjeti da malo turira motor - obratite pažnju, jer nemaju osjećaja (pa je tako npr. Mrletov Kafasaki lupao u blokadu nekoliko puta, kao i mašine drugih ljudi ;D ;D ;D).

Ipak, ono što se vidi tamo će na kraju ipak da natjera srce da zaigra iz razloga pod brojem jedan, kao i što će obezbjediti mnogo osmjeha i zadovoljstva nakon odlaska. Kako sa njihove strane, što je i najbitnije, tako i sa naše strane, što je mnogo manje bitno u odnosu na njih.

Znam po sebi koliko puta su me koliko obradovale, toliko i skoro rasplakale one čestitke što smo dobili od štićenika za Uskrs.

Tek, kad odete tamo i vidite njih, shvatite neke stvari u životu...

Čuvajte se samih sebe... ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja