Gremlin 24 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada je zadnji dan, za lovu? Posto je pomerena akcija za subotu, najverovatnije cu moci i ja da ucestvujem. Taman na "Stenki" da ti platim piva sto sam te zaboravio u "zahvalnici"...Ja mislim da je zadnji dan za uplatu 23. Decembar, ako ne stignes kupi TV i to je OK...ne mora plazma, moze i LCD... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/beograd.php A tebi frka od snega ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kada je zadnji dan, za lovu? Posto je pomerena akcija za subotu, najverovatnije cu moci i ja da ucestvujem. Taman na "Stenki" da ti platim piva sto sam te zaboravio u "zahvalnici"...Ja mislim da je zadnji dan za uplatu 23. Decembar, ako ne stignes kupi TV i to je OK...ne mora plazma, moze i LCD... ;D ;D ;D a kad kupis tv,opet si duzan 1000 za paketice(a i odelce) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte na jos 2000 od mene i skilledwariora.. Bice uplaceno sutra u autoskoli Vir! Vidimo se na akciji.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 19, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan E ovako posto smo imali vrednih forumase red bi bio i da ih ovim putem pomenemo. Novac za akciju u VIR doneli: 1.PABLO 1000,00 2.IGOR XT 1000,00 3.DEXTER 1000,00 4.NESHA XX 1000,00 5.MISKO KOLO 2000,00 6.ZELJA YZF 1000,00 7.DR.BANE 1000,00 8.ARAKIS 1000,00 9.SAXI 1000,00 10.FOREST GUMP 1000,00 11.ZLAJA BGD 1000,00 12.KOCA MATORI 2000,00 .... 66.CRNA MRLJA 1000,00 ma jel moguce samo 66 gde su ostali.... jer znaju za akciju u stvari je 67 jer tamo gde stoji KochaMatori 2000 treba da stoji KochaMatori 1000 i KochaMladji 1000 - dolazimo obojica i svaki na svom motoru. ipak je to jedan dedaMraz vise pa makar bio dedaMraz Junior Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Zlajo, dokle je stiglo za drugi tv. Za njega je falilo malo para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2767 Napisano Decembar 19, 2008 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan da nisam slucajno pogledao unazad par stranica nebih ni znao da je pomerena akcija za subotu... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 19, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan slazem se,mislim da bi trebalo datum staviti u naslov teme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Decembar 19, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan samo da naglasm da za ovu priliku necu doci yamahom ybr nego na harley-u sportster 883 low sa skroz otvorenim cevima ;D unapred znam da cu biti tamo najglasniji ... hteo sam da javim da znate u napred, kad cujete da nesto grmi i trese zemlju .. to sam samo ja ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zlajo, dokle je stiglo za drugi tv. Za njega je falilo malo para. drugi tv stoji na 5500din, ne bi bilo lose ako bilo ko od clanova vidi gde su najjeftiniji televizori ekran oko 54,pa da nam javi da ih pazarimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Zlajo,poslao sam ti PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti potpis, Peco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2767 Napisano Decembar 19, 2008 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan unapred znam da cu biti tamo najglasniji ... Jesi siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Decembar 19, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan o da ... .. steta sto je zabranjeno turiranje .. al' mozemo posle pasulja da odmerimo snage mada ... drugaciji je tip motora .. al' harley je harley Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Decembar 19, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Mala napomena organizatorima, u tekstu koji se nalazi na naslovnoj strani i dalje stoji datum 28.12., mogli bi to da promenite, ako je 27. definitivno? A, kad vec otvarate taj tekst, mozete i prvu rec u tekstu da ispravite, sada stoji "Ovogišnja" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjenje kolegama sto nestizem da propratim forum. Sto se TV-a tice u katalogu novog marketa PEVEC na Zrenjanincu TV 55-8699.00 treba porveriti jel ima jos. Moram sutra da stignem do VIR-a jel ostaje do 23.12 za davanje love. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigla ranije,tako da cu sutra otici do Vira pa cu predati pare...dakle,za sad 66 chlanova prijavljeno??? Pa to je mizerno...ima nas 5000 i vishe na forumu,a samo 66 se prijavilo....shteta...ali nema veze,mi cemo se lepo druziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 20, 2008 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan samo da naglasm da za ovu priliku necu doci yamahom ybr nego na harley-u sportster 883 low sa skroz otvorenim cevima ;D unapred znam da cu biti tamo najglasniji ... hteo sam da javim da znate u napred, kad cujete da nesto grmi i trese zemlju .. to sam samo ja ;D ;D 'Ce mi das krug? ;D ;D Pliiiiiiz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigla ranije,tako da cu sutra otici do Vira pa cu predati pare...dakle,za sad 66 chlanova prijavljeno??? Pa to je mizerno...ima nas 5000 i vishe na forumu,a samo 66 se prijavilo....shteta...ali nema veze,mi cemo se lepo druziti pa jeste 66 malo, ali racunaj i nis ,novi sad ,krusevac.... ali jeste malo,slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjenje kolegama sto nestizem da propratim forum. Sto se TV-a tice u katalogu novog marketa PEVEC na Zrenjanincu TV 55-8699.00 treba porveriti jel ima jos. Moram sutra da stignem do VIR-a jel ostaje do 23.12 za davanje love. ima u tehnomaniji ekran 54cm neo 7400dinara,ako neko vidi bolju cenu nek javlja a mozda se i tehnomanija otvori za neki popust ima li vesti o cenam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zlajo,poslao sam ti PM primljeno... evo kako stojimo: 1.herman 2000 2.forrest gump 1000 3.misa-pei 500 4.djomla 1000 5.maryjan 2000 ukupno ==6500 za drugi tv svi dobrovoljci su pozeljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Zlajo,poslao sam ti PM Ja sam prochitala ovo ZLAJO POSLAO SAM TE U PM... au jbt,nisam normalna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zlajo,poslao sam ti PM Ja sam prochitala ovo ZLAJO POSLAO SAM TE U PM... au jbt,nisam normalna... trista mu miseva sad vidim sta je napisao, mora da je kucao zdravom nogom, inace to je jedan fin gospodin,kao i svi u klubu Milenijum(becka skola) p.s. kako da izadjem iz plave zone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, cesto zbunjivanje na internetu, u duhu domaceg ili engleskog jezika, PM - private massage ili PP - privatna poruka. Iz plave zone izlazis tako sto kad citiras, iza zadnjeg citiranog slova, ali iza zagrade quote, udaris kursor i nastavis da kucas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...