Nimmin 6734 Napisano Jun 25, 2021 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos nesto: koliko sam razumeo, velike su guzve u auto skolama pa se moze desiti da prodje nekoliko meseci od upisa do dobijanja dozvole, mozda taman toliko da dodatno pojaca nervozu pred polaganje i kupovinu, to ti svakako ne bi trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сале 26 Napisano Jun 25, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Београд Prijavi odgovor kao problematičan Хмм...онда је по свему судећи најбоље време за упис и полагање - јесен. Гужве опадају јер се ближи крај сезоне ако се тако може рећи. И таман до пролећа добијем дозволу. Видећу ових дана да се распитам мало око цена и термина. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Jun 25, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu pravila. Možes ti da kreneš na jesen, ne znači da ćeš završiti brzo. Svuda je gužva za A kategoriju tokom cele godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan F. 65 Napisano Jun 25, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Kreni ti sledeće prolece pa ćeš možda i voziti sledeće godine u septembru Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jun 25, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da te guzve samo zavise od mesta boravka ne verujem da u manjim mestima postoji problem sa tim bar ga ja nisam imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 33 Napisano Jun 25, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Хмм...онда је по свему судећи најбоље време за упис и полагање - јесен. Гужве опадају јер се ближи крај сезоне ако се тако може рећи. И таман до пролећа добијем дозволу. Видећу ових дана да се распитам мало око цена и термина.Ja sam upisao vožnju u Oktobru i položio naredne godine u Maju, godišnje doba nema veze sa gužvom uvek je haos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Jun 25, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Citam i ne verujem kakvo je sada stanje sto se tice polaganja u srbiji. posto sam morao u Austriji da polazem za A upisao polaganje u petak,test uradio u utorak,zamolio da odem na voznju u cetvrtak. polozio odmah dobio papir sa svim kategorijama od ispitivaca,predao mu staru dozvolu i za nedelju dana dobio novu ispunjenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan F. 65 Napisano Jun 25, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi…ja sam čekao 2-3 meseca nakon polozenog testa, a biće sve gore. Bukvalno sam siguran da ovo “na prolece cu pa na leto motor” više ne pije vodu. Ja sam još imao sreće…a neću ni da zamišljam da padne čovek jednom ili slično jer ni to nije iskljuceno s obzirom da test nije lak, a ni poligon, u tom scenariju pola godine mu ne gine(msm možda malo preterujem, ali živi bili pa videli)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 25, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Хмм...онда је по свему судећи најбоље време за упис и полагање - јесен. Гужве опадају јер се ближи крај Ako upišeš na jesen, verovatno ćeš da polažeš po snegu ili kako...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Jun 25, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sale, upisuj školu, ne gubi dane, ne časi časa, trajaće duže nego što si mislio.. Kad sam polagao vožnju, vratio sam se sa gradske vožnje na poligon ceo pod snegom.. Kao da sam prešao Alpe. I da te pitam, ko vozi onog plavog GSX-a, parkiranog isped suda? Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 25, 2021 (promenjeno) Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Sta je to GSX? za GS sam cuo Promenio Jun 25, 2021 član gox 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Jun 25, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Gsx 1250 fa, ako nešto nisam totalno omanuo.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 25, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Sta je to GSX? za GS sam cuo Ni čuo ni video ali znam da je 502 mnogo lepši 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сале 26 Napisano Jun 25, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Београд Prijavi odgovor kao problematičan Па онда ћу већ сутра да прочешљам те школе и да видим цене као и локације. Колико сам видео већина школа за А је на нбгд мада нисам баш детаљно гледао али би мени највише одговарала по локацији нека школа на Бановом брду или видиковцу. Pre 1 sat, KoleD je napisao: I da te pitam, ko vozi onog plavog GSX-a, parkiranog isped suda? Вероватно мислиш на онај плави Сузуки са кофером позади?! Не знам који је модел у питању. То вози Аца, возач председника суда. С њим сам баш причао скоро на тему мотора јер човек баш одавно вози и променио је доста тога. Тотално је ок лик. Кад год га видим почнем да га смарам неким питањима Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Jun 26, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sve ok, nije bot, nije robot, samo čist kao ruža.. (i vozi 120 na sat) Dobrodošao Sale! Samo ti završavaj školu, ostalo će da dodje na svoje mesto pa i dilema oko motora. Dok dobiješ dozvolu promenićeš mišljenje sto puta. Ako dozvoliš... Na forumu postoji već napisan odgovor na većinu pitanja koja su ti sada u glavi, samo čitaj ne prestaj.. Videćeš, to je jedan novi svet i novi život. Za ono malo pitanja za koje ne budeš našao odgovor, pitaćeš pa će stari vukovi da kažu šta imaju.. I y-tub i ostali interneti.. Samo uči i uživaj! Možeš meni da se javiš na PP za sva početnička pitanja slobodno..Pozdrav Sale! Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сале 26 Napisano Jun 26, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Београд Prijavi odgovor kao problematičan Хвала пуно То сам и мислио, да за почетак уздуж и попреко прокрстарим форум и све теме које ме занимају. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3294 Napisano Jun 26, 2021 Drug član, 2335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Сале je napisao: Хвала пуно То сам и мислио, да за почетак уздуж и попреко прокрстарим форум и све теме које ме занимају. Bitna stvar...to što čitaš ostavi na čitanju a sam donesi odluke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сале 26 Napisano Jun 26, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Београд Prijavi odgovor kao problematičan Ма наравно. Али потребно је да постоји нека основа да би се донела одлука. Зато су коментари и искуства људи овде са форума у том смислу неки темељ ако могу тако да се изразим. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3294 Napisano Jun 26, 2021 Drug član, 2335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, to se podrazumeva. Više sam mislio na to da si odrastao čovek...nisi klinac u smislu životnog iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сале 26 Napisano Jun 26, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Београд Prijavi odgovor kao problematičan Па сад, тог животног искуства никад доста. Елем, нађох 2 школе овде на Видиковцу код мене и 1 на Бањици. У овој једној 5.000 теоријски испит + исто толико практични, 24.000 за 20 часова обуке што му дође 34.000 + лекарски. Обука је на CF који су скоро набавили како ми рече. И каже да није нека гужва тако да могу да кренем кад год хоћу. Ови други не раде данас тако ћу их цимнути тек у понедељак да проверим. Ови трећи на Бањици имају исту цену од 34.000 али без прецизирања колики је број часова. Обука је на овом моделу испод само што ја не знам који је то мотор мада ми личи на неку јамаху Promenio Jun 26, 2021 član Сале Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4879 Napisano Jun 26, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Сале said: Обука је на овом моделу испод To ti je Yamaha xj6, vozi se kao bicikla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сале 26 Napisano Jun 26, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Београд Prijavi odgovor kao problematičan Претпостављам да си овим мислио да је лака за управљање и вожњу, јел?? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 80 Napisano Jun 26, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, lagana za vožnju, tačno da zavoliš i naked i 4cyl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сале 26 Napisano Jun 28, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Београд Prijavi odgovor kao problematičan Данас нађох једну ауто школу на Нбгд, повољнија од ове 2 на Видиковцу и Бањици а обука је на сузани sv650 са брзинама. Може ли неко да ми каже какав је мотор генерално за обуку и да ли је тежак за управљање и вожњу?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17408 Napisano Jun 28, 2021 Integrisan, 5147 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Сале said: Данас нађох једну ауто школу на Нбгд, повољнија од ове 2 на Видиковцу и Бањици а обука је на сузани sv650 са брзинама. Може ли неко да ми каже какав је мотор генерално за обуку и да ли је тежак за управљање и вожњу?? Jedan od laksih motora za upravljanje itd. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...