Blackbite 7 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ma isti djavo kao i kod mene. Meni je to staklo blize sijalici i vise se greje, dok je unutra masivna i jaka plastika. Tebi je mozda napred staklo, ali je jako mali prostor i temperatura nema gde da ode, pa je moguce da ce da przi pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Xe xe! Pokazacu wam slike shta se desi kada se igrate sa plastichnim farowima! Samo da swane dan da mogu da slikam.... Ja sam se RAZWALJIWAO sa njima i mogu slobodno reci DA IH MRZIM I MOTOR BI U DUNAW BACIO ZBOG NJIH! > > E sad malo smooth jazza da se opustim...... tu-ti-ru-tu-du..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Jel to sad znaci da cu morati da pravim metalni far da bih stavio halogenu sijalicu? xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 293 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znaci.Kupi ovo i ne sekiraj se ;D http://v-strom.com.hr/index.php?topic=5830.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Xenon conversion kit sa trt mrt bla bla bla... a da košta ispod 100 - 150 jura zaboravite! Ksenon lampe rade na principu jonizacije gasa i protoka velike količine energije kroz gas koji zbog toga počinje da emituje svetlost. Više o samoj fizici će te naći na wikipediji. Xenon lampa ne može da se samo utanne u grlo i da radi. Pored lampe dolazi i nešto elektronike (trafo za jonizaciju, kondenzator, elektronika za paljenje...) i sve to mnogo košta. Sama lampa za istu količinu svetla troši manje električne energije od obične wolfram sijalice. Temperatura svetla kod Xenona mora da bude 5.600 K (jedinica koja opisuje boju a ne temperaturu lampe). Ostali inertni gasovi (kripton, argon) daju druge temperature svetla i dosta UV te nisu pogodni za korištenje u svakodnevne svrhe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Octobar 13, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sebi za auto uzeo h1 xenon kit 6000k za 110e sijalice,kablovi i elektronika.... kako ce sluziti neznam,ali mnogi prijatelji ih imaju i zadovoljni su,,,mislim da ima i h4 set ali je bio oko 200e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Novembar 14, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug prodaje isto Xenon sijalice one obične su 18 eur,a sa elektronikom u kompletu je 100 eur, ima i bi xenon za 150 eur. Daje godinu dana garanciju a kaže da već dve godine ih prodaje i ni jednu nisu vratili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam stavi na mog rs 2006 h11 u oba fara radi perfektno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...