Jump to content

Moto Zajednica

prerada KLX 650 supermoto

Recommended Posts

• Zainteresovan, 557 postova
  • Motocikl: yamaha r1

lako ga mozes preraditi samo ti trebaju supermoto felne,prednja 3.5 x 17 zadnja 4.25-5.00 x 17.Posle napravis distancere za te iste tockove eventualno ako hoces veci disk moras napraviti i distancer za kociona klesta.Supermoto blatobran i to ti je neka osnovna prerada.Stim sto ces supermoto felne tesko naci.Mene zovu ljudi daju mi 500evra da prodam moje,dosta njih traze.Jedino na ebay-u mozes naci

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 14 postova

slazem se sa lakiem to je to!! u katalogu AUNER www.auner.at imaju sve zivo za kroserice i endurase!!ako hoces mogu te povezati sa covekom sto donosi robu pa se ti cuj sa njim i narucuj sve sta ti treba!!!

• U prolazu, 11 postova

Na ebayu ja pratim bas i nema nikako tockovi da nalete ispod 300 eura.........I ja isto kontam svoju Husqvarnu preradjivati ali kad stavim na papir motor sam platio 600 eura a treba mi jos bar 400 da ga preradim u SM....bolje mi ga za te pare ocarniti i registrovati ;D ;D ;D ;D ;D ;D...Sto bi rekao nas narod skuplja pita nego tepsija!!

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

pitanje , a shto mora da budu bash SM tochkovi , shta fali tochkovima sa npr CBR-a ... ja nashao za 100e oba sa neke honde sa pochetka 90tih i disk sam dobio i gume jes da su stare al zar je bitno ...

• Drug član, 1474 postova
  • Motocikl: k25

Mogu i livene felne za sm ali nije to to.Ljudi vozi i sm van puta,a ne verujem da bi

livena felna izdrzala drndanje van asfalta.Moje misljenje.

Izdrzala bi ona laganu vonju po ugazenom zemljanom putu i neka manja opterecenja,ali

makadam,skokove,cisto sumljam.Zica je zica.

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: ...

Moj drug (DUSAN sa foruma) je pravi SM od yamahe xt600, stavio je felne od aprilie RS125..motor se jako dobro ponasao, ali supermoto felne su zakon, jer su pravljene samo te stvari,i sto kaze M a R k o , zica je zica bas zbog toga jer neki ljudi voze van asfalta..a ako cemo da gledamo sa estecke strane, zicane felne na SM-u mnogo lepse stoje... :)

pozdrav

• Svrati ponekad, 181 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom

ja postavio pitanje,a li zbog visenedeljne odutnosti nisam se javljao. na slicijeste klr 600, ali sam ga menjao za klx 650. Do sada sto sam nalazio na sajtovima, felne se krecu od 500 pa dohiljadu i nesto eura. pricali su mi da moze da se preprave neke stare felne ali mi nisu rekliod kojih motora. Moja su razmisljanja taakva da zadrzim originalne felne za brdo, a da supermoto vozim po asfaltu.

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

ja mislim da nije bitno od kog motora,nadjes obruce da budu 17 i spojis na tvoje felne i teraj

• Drug član, 1474 postova
  • Motocikl: k25

ja mislim da nije bitno od kog motora,nadjes obruce da budu 17 i spojis na tvoje felne i teraj

Nije to bas tako.Treba i krace zice i da se sve to uklopi sa glavcinom tocka i treba da se lepo

ucentira posle ukrstanja zica...Otvara se mnogo posla.

• Drug član, 3016 postova
  • Motocikl: FleXeR

ja postavio pitanje,a li zbog visenedeljne odutnosti nisam se javljao. na slicijeste klr 600, ali sam ga menjao za klx 650. Do sada sto sam nalazio na sajtovima, felne se krecu od 500 pa dohiljadu i nesto eura. pricali su mi da moze da se preprave neke stare felne ali mi nisu rekliod kojih motora. Moja su razmisljanja taakva da zadrzim originalne felne za brdo, a da supermoto vozim po asfaltu.

CAGIVA MITO 125, ili neka druga 125. uzae su pa najmanje dorade i komplikacija imas

a i prednji disk je samo jedan i to 320 za sta je lako naci distancer fabriki za kociona klesta.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja