sasasnob 57 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna kako da se preradi klx 650 u supermoto? Koje fene idu, a da se ne ostete viljuške? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan lako ga mozes preraditi samo ti trebaju supermoto felne,prednja 3.5 x 17 zadnja 4.25-5.00 x 17.Posle napravis distancere za te iste tockove eventualno ako hoces veci disk moras napraviti i distancer za kociona klesta.Supermoto blatobran i to ti je neka osnovna prerada.Stim sto ces supermoto felne tesko naci.Mene zovu ljudi daju mi 500evra da prodam moje,dosta njih traze.Jedino na ebay-u mozes naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klx 650 0 Napisano Octobar 13, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa lakiem to je to!! u katalogu AUNER www.auner.at imaju sve zivo za kroserice i endurase!!ako hoces mogu te povezati sa covekom sto donosi robu pa se ti cuj sa njim i narucuj sve sta ti treba!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonsi_Stuntman_89 0 Napisano Novembar 11, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Na ebayu ja pratim bas i nema nikako tockovi da nalete ispod 300 eura.........I ja isto kontam svoju Husqvarnu preradjivati ali kad stavim na papir motor sam platio 600 eura a treba mi jos bar 400 da ga preradim u SM....bolje mi ga za te pare ocarniti i registrovati ;D ;D ;D ;D ;D ;D...Sto bi rekao nas narod skuplja pita nego tepsija!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj je stavio felne od uljare 90god.!Bila je mala prepravka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2925 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 2804 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Zar na tvojoj slici nije KLR 650 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje , a shto mora da budu bash SM tochkovi , shta fali tochkovima sa npr CBR-a ... ja nashao za 100e oba sa neke honde sa pochetka 90tih i disk sam dobio i gume jes da su stare al zar je bitno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 432 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 1474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu i livene felne za sm ali nije to to.Ljudi vozi i sm van puta,a ne verujem da bi livena felna izdrzala drndanje van asfalta.Moje misljenje. Izdrzala bi ona laganu vonju po ugazenom zemljanom putu i neka manja opterecenja,ali makadam,skokove,cisto sumljam.Zica je zica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Novembar 14, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug (DUSAN sa foruma) je pravi SM od yamahe xt600, stavio je felne od aprilie RS125..motor se jako dobro ponasao, ali supermoto felne su zakon, jer su pravljene samo te stvari,i sto kaze M a R k o , zica je zica bas zbog toga jer neki ljudi voze van asfalta..a ako cemo da gledamo sa estecke strane, zicane felne na SM-u mnogo lepse stoje... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan ja postavio pitanje,a li zbog visenedeljne odutnosti nisam se javljao. na slicijeste klr 600, ali sam ga menjao za klx 650. Do sada sto sam nalazio na sajtovima, felne se krecu od 500 pa dohiljadu i nesto eura. pricali su mi da moze da se preprave neke stare felne ali mi nisu rekliod kojih motora. Moja su razmisljanja taakva da zadrzim originalne felne za brdo, a da supermoto vozim po asfaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan kad jednom stavis sm tockove brdo te vise nece zanimati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1384 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da nije bitno od kog motora,nadjes obruce da budu 17 i spojis na tvoje felne i teraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 432 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da nije bitno od kog motora,nadjes obruce da budu 17 i spojis na tvoje felne i teraj Nije to bas tako.Treba i krace zice i da se sve to uklopi sa glavcinom tocka i treba da se lepo ucentira posle ukrstanja zica...Otvara se mnogo posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1056 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 3016 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ja postavio pitanje,a li zbog visenedeljne odutnosti nisam se javljao. na slicijeste klr 600, ali sam ga menjao za klx 650. Do sada sto sam nalazio na sajtovima, felne se krecu od 500 pa dohiljadu i nesto eura. pricali su mi da moze da se preprave neke stare felne ali mi nisu rekliod kojih motora. Moja su razmisljanja taakva da zadrzim originalne felne za brdo, a da supermoto vozim po asfaltu. CAGIVA MITO 125, ili neka druga 125. uzae su pa najmanje dorade i komplikacija imas a i prednji disk je samo jedan i to 320 za sta je lako naci distancer fabriki za kociona klesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...