acim 766 Napisano Octobar 7, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Agregat pojačan za 10 konja i 10Nm, V-Twin sa 8 ventila (isti kao na Stelviu 1200 4V), 105 konja na 7500 obrtaja, obrtni momenat 110 Nm pri 6500 obrtaja, Marzocchi ogibljenje, Brembo kočnice. Jedinu vizualnu razliku u odnosu na prethodni model pravi novo zadnje svetlo i izduv. http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/moto-guzzi/2009-moto-guzzi-sport-1200-4v-ar65045.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Octobar 7, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Lep kao lutka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Octobar 7, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da za Guzzije bas vazi deviza MORE SMILES PER MILES!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Lepi detalji, ali meni ruzan sklop, nesto mi tu ne stima :-\ . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan stroj za uzivanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan mogu oni i bolje stariji modeli su im lepsi,bolje sklopljeni(neko je to vec rekao). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo motorce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 23, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je prelep :o Ima u Beogradu novi Moto Guzzi Griso 1100 cini mi se,video sam ga na Dorcolu,motor je mrak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...