Jump to content

Moto Zajednica

BMW F650 - dali mi neko moze nesto reci o njemu

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Ljudi pomagajte... Nisam bas iskusan sa motorciklima vece kubikaze a dobio sam ponudu za kupovinu jednog ovakvog lepotana za cenu od 3000EUR (1997 godiste). Zanima me ako neko ima iskustva da mi kaze dali je zgodan za pocetnika, dali ga vredi uzimati i na sta obratiti paznju.

Hvala unapred...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1693 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic
Ljudi pomagajte... Nisam bas iskusan sa motorciklima vece kubikaze a dobio sam ponudu za kupovinu jednog ovakvog lepotana za cenu od 3000EUR (1997 godiste). Zanima me ako neko ima iskustva da mi kaze dali je zgodan za pocetnika' date=' dali ga vredi uzimati i na sta obratiti paznju.

Hvala unapred...[/quote']

3000 EUR-a za 1997 GODIŠTE???????ti mora da se šališ.....u nemaèkoj su 2005 godište sa kpl. opremom 5000-5500 EUR-a....

• In memoriam, 884 postova

Bojane, ne sali se momak, nazalost..

U Srbiji su to cene, sta cemo

PS Radule, YOman je to vozio pa mozes njemu da posaljes PP, ili ce ti vec on sam napisati

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

ja sam nasao ovakav primerak bas iz Nemacke, tamo je kostao 1500 eura, uvezao ga je covek na svoju firmu i prodao ovde za 2500 na ime kupca. Dakle, u tom slucaju sa cenom se krenulo iz Nemacke upravo, sve se desavalo pre mesec dana, ovde je prodat pre dve nedelje.

• U prolazu, 2 postova

Hvala vam ljudi... Puno znaci kad neko pomogne ko ima predstavu o cemu se radi... Ja sam po prilicno laik u ovoj prici pa mi znaci pomoc svake vrste. Jos da pitam nekog predjasnjeg vlasnika za utiske i da ga pazarim. U svakom slucaju jos jednom hvala. Nadam se da se uskoro vidimo na nekom skupu...

• Zainteresovan, 795 postova

evo ja sam ti poslao moje licno misljenje na PM ali evo i za ostatak da razmisli...

da li je bolje bmw 1997.god koji je verovatno uvezenu skorije vreme ili Honda Dominator koja je 2001!!!! godiste,kupljena i od prvog kilometra u Beogradu,ja sam drugi vlasnik,odrzavana od prvog dana kod Kockice(sinteticko ulje na 3000km) i kojoj sam preko zime jer nisam planirao da prodam zamenio :nova Miselin guma,lanac,lancanici,plocice,akomulator,lezajevi u volanu,kociono ulje,nastelovani ventili ...dakle sve sto ces morati najverovatnije da uradis a izaci cete preko 300eur...

dakle iste performanse,jedan cilindar,nije padano sa motora i nije farban a HONDA je u pitanju,razlika je 4 god u starosti a Honda skuplja 200EUR...

dakle Honda za 3200!!! jer je hica :(

pogledaj i razmisli, pitaj ljude koji voze Hondu sta misle o njoj(sa dominatorom su ljudi 13godina obilazili svet)pre nego sto izvadis pare!!!

• Svrati ponekad, 112 postova
Ljudi pomagajte... Nisam bas iskusan sa motorciklima vece kubikaze a dobio sam ponudu za kupovinu jednog ovakvog lepotana za cenu od 3000EUR (1997 godiste). Zanima me ako neko ima iskustva da mi kaze dali je zgodan za pocetnika' date=' dali ga vredi uzimati i na sta obratiti paznju.

Hvala unapred...[/quote']

F650 je cist promasaj! Vecina ljudi misli da je on BMW, ali to nije tacno. Na tom takozvanom BMW F650 nije ni jedan jedini deo proizveden u firmi BMW.Wecina delova su Italijanskog porekla a masina je od ROTAXA (ista kao u APRILI PEGASO 650).

• Drug član, 1363 postova
  • Motocikl: Tuareg 660
F650 je cist promasaj! Vecina ljudi misli da je on BMW' date=' ali to nije tacno. Na tom takozvanom BMW F650 nije ni jedan jedini deo proizveden u firmi BMW.Wecina delova su Italijanskog porekla a masina je od ROTAXA (ista kao u APRILI PEGASO 650).[/quote']

Sad si rekao puno gluposti. Prvo, F650 nije promašaj nikako. Drugo,

motor jest Rotax ali NIJE isti kao u Pegasu, ovo je veæ treæi put da to

govorim na ovom forumu! Treæe, motor od F650 se pokazao bolji u praksi

od Pegasusovog po pitanju i potrošnje i pouzdanosti. Nadalje, to što je

italijanski ne znaèi ništa loše. Èiji motor ima Yamaha XT660 i novi

Pegaso strada? Japanski možda? Figu malo, Minarelli! A 99% ljudi je

neinformirano i misle da je japanski motor ! :D

• In memoriam, 884 postova

Potpisujem ovo sto je rekao AnteK, reci da je F650 promasaj :shock: je blago receno neozbiljno..

E sada, da li je bolje F 1997` ili Dominator 2001.. pa iskreno, tesko pitanje. Necu da se izjasnjavam da nikome ne kvarim trgovinu.

• Svrati ponekad, 112 postova
F650 je cist promasaj! Vecina ljudi misli da je on BMW' date=' ali to nije tacno. Na tom takozvanom BMW F650 nije ni jedan jedini deo proizveden u firmi BMW.Wecina delova su Italijanskog porekla a masina je od ROTAXA (ista kao u APRILI PEGASO 650).[/quote']

Sad si rekao puno gluposti. Prvo, F650 nije promašaj nikako. Drugo,

motor jest Rotax ali NIJE isti kao u Pegasu, ovo je veæ treæi put da to

govorim na ovom forumu! Treæe, motor od F650 se pokazao bolji u praksi

od Pegasusovog po pitanju i potrošnje i pouzdanosti. Nadalje, to što je

italijanski ne znaèi ništa loše. Èiji motor ima Yamaha XT660 i novi

Pegaso strada? Japanski možda? Figu malo, Minarelli! A 99% ljudi je

neinformirano i misle da je japanski motor ! :D

Ako nije motor isti, nabroj u cemu je razlika, naravno sve osim boje i dizni u karburatoru. YAMAHA XT660 tako reci i nije YAMAHA vec MBK i proizvodi se u Francuskoj, i ne moze da pridje Japanskome kvalitetu! MINARELI nemoze da napravi ni kvalitetan motor za skutera a o motociklima da ne pricamo!Ja sam vec imao XT660X i znam dobro o cemu pricam.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Mislim da je tema BMW-F650 a ne Dominator. Ajmo malo ukusa i kulture a ne tutkanje Honde tamo gde joj nije mesto. Covek je lepo pitao za BMW a vi odma : "ima moj drugar ........" Motori su zadnjih dana BAS na udaru Offovanja, obratite paznju na naslov svake teme i poshtujte ga...

• Zainteresovan, 795 postova

naravno,slazem se sa vama,coveku sam i poslao PM i rekao sve ovo i mnogo vise ali posto mislim to iskreno i da ne misli da ga lozim i pricam trgovacke price stavio sam nesto od toga i na grupu kao dokaz da zaista stojim iza svega sto sam mu napisao ne misleci da ce ljudi da se upustaju u ubedjivanje sta je bolje javno preko grupe!!!!!!!!

A kao odgovor skracen na postavljeno pitanje o motoru moje misljenje je da je BMW dobar ali bezosnovano precenjen motor.

• Drug član, 1363 postova
  • Motocikl: Tuareg 660

Ako nije motor isti' date=' nabroj u cemu je razlika, naravno sve osim boje i dizni u karburatoru[/quote']

Pa na primjer, Pegaso ima glavu sa 5 ventila, BMW sa èetiri. Cijeli razvod

je drugaèiji. Glede Yamahe XT660, ja ne govorim gdje se proizvodi nego

èiji je motor , a to je Minareli. Uostalom, mnogi se japanski motori kojima

se dièimo ne proizvode u Japanu, što i nije toliko bitno obzirom da svi

imaju pogone širom svijeta.

• Drug član, 1693 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

A kao odgovor skracen na postavljeno pitanje o motoru moje misljenje je da je BMW dobar ali bezosnovano precenjen motor.

.....moguèe,moguèe..... :-k

....jeli to iz vlastitog iskustva ili si to negde proèitao?...a možeš li mi to objasniti,pošto zadnje vreme sve više slušam takve prièice, a sve više ljudi znam, koji prelaze na BMW-ja, pa mi neke stvari nisu baš jasne....

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

na temi o Harley smo donekle zadrli u sustinu pojma Brand cak i kada pragmaticni razlozi a pogotovu cena ne idu nikako u prilog brandu. Kod BMW-a mislim da je daleko primetnija sinteza izmedju pragmaticnog i branda, odnosno, daleko bolji odnos kvalitet-cena posmatrano sa aspekta zadovoljstva sto vozis takav brand kakav je BMW. mozda je stoga uzalud da potezemo oko toga sta se kome vise svidja, iz nekog razloga ovaj model je znacajno jeftiniji u vidu polovnjaka od svih drugih kategorija BMW-a sto nikako ne diskvalifikuje, po mom misljenju, BMW kao jedan od brandova u samom najuzem vrhu svetske motociklisticke scene.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja