00vladan 300 Napisano Jun 29, 2022 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam pitao 2 puta i ja bih verovao da sam permutovao. Ali tako mi rekoše na primopredaji, nakon prvih 500km kontrola i stelovanje ventila na 5k a ulje na 10k. Pričam o Trion Motorsu. I ajde sad Послато са SM-F926B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 30, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je i moguće ali posle na svakih 5 mi je neverovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 93 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih u trionu razumeo da se posle prvih 5k radi stelovanje a posle provera na svakom servisu i stelovanje po potrebi. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Da dopunim, da, na svakih 5k štelovanje, na 10k zamena ulja. Reči servisera, ne moje. Gledao sam ga malo čudno ali se nije dao da promeni misljenje Mislim ja ga svakako neću voziti više od 1.000km godišnje, čak ni 500 tako da me ne pogađa ali da je čudno, čudno je. Послато са SM-F926B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9507 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to, ako kreneš sa njim na neki duži put, moraš da povedeš i mehaničara sa sobom da ti šteluje ventile dok praviš pauzu. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Sreća pa ne možeš više od 50km u cugu od udobnosti Послато са SM-F926B помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9507 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Šalu na stranu, video sam slike motocikla i mogu reći da je prelep klasik. Vanvremenski dizajn i proverena mehanika, kao stvoren za retro sladokusce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Januar 6, 2023 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Izasao test posle 50 000kmSent from my iPhone using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Jun 20, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sasvim slučajno na netu pa postavljam ovde. Možda nekome bude interesantno. Promenio Jun 20, 2023 član Lone rider 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Jul 3, 2023 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na slici ispod je Richard Hammond pored originalnog Interceptora iz sedamdesetih, tada 750cc. Novi Interceptor je zadržao istu liniju i dosta podseća na originalni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Novembar 27, 2023 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Paljevina Odakle su slike i da li se zna kako je do ovoga došlo? Kontrola kvaliteta kod RE nije na zavidnom nivou kada je završna obrada u pitanju u šta sam se i sam uverio, ali pucanje rama je mnogo ozbiljnije i obično se ne dešava samo od sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Jul 6 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Budževina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 4 Napisano Jul 6 U prolazu, 23 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma ruzno, sta je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Jul 6 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sad se regler sigurno neće više pregrevati Mada ja bi stavio neku dodatnu zaštitu za žice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12513 Napisano Jul 6 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gde neće, kao da si ga u rernu stavio. Iza blok, gore hladnjak za ulje, sa strane cevi od ulja, ispod filter ulja. Sve vrelo. One žice će sve izgoreti i popucati posle nekog vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Novembar 3 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da ostavi komentar kakav je Interceptor udvoje? Jel udoban? Lepsa polovina kuka da je KTM Duke R malo nezgodan i u potrazi sam za motorom za dvoje ali da ima stila. KTM bih zadrzao a kao drugi bih uzeo RE Bullet ili mozda cak Interceptor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Novembar 3 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Naspram KTM Duke R-a , Interceptor će biti kao fotelja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Novembar 3 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, VladoGrcic je napisao: Jel moze neko da ostavi komentar kakav je Interceptor udvoje? Jel udoban? Lepsa polovina kuka da je KTM Duke R malo nezgodan i u potrazi sam za motorom za dvoje ali da ima stila. KTM bih zadrzao a kao drugi bih uzeo RE Bullet ili mozda cak Interceptor. Sa sedištima koja ja imam (stock i brown signature bench seat) nije. Fuzasteri za suvozača su postavljeni suviše visoko tako da su kolena savijena pod prilično oštrim uglom. Možda bi situacija sa nekim turing sedištem, kod koga je deo za suvozača izdignut, bila nešto bolja, ali mislim da bi Super Meteor bio mnogo bolji izbor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Novembar 3 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Disko Nindža je napisao: Naspram KTM Duke R-a , Interceptor će biti kao fotelja Komentar mog drugara koji je vozio CBR650R kada je prvi put seo na Interceptor je bio:"U jbt koliko sedište. To kao ono Đenka kad ih stavi dvoje pozadi!" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12513 Napisano Novembar 3 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kad hoće vozi se i na APN ko Drakče što vozi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Novembar 4 (promenjeno) Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ma vozimo se mi svaki dan maltene. Otisli u RE i legao nam Classic i Bullet. E sad, 20 konja...odradio sam test voznju Super Meteora i Shotguna. Shotgun mi se nenormalno svidja ali posle test voznje Super Meteor je isplivao kao iznenadjenje. Shotgun nije nesto. Vagam i dalje. Promenio Novembar 4 član VladoGrcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Novembar 4 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ah da, vozili se na KTM Adventure 890 R koji vazi za neudobnog. Kao ladja je u odnosu na Duke . Prosto pliva u luksuzu i udobnosti. Voleo bih da ukalkulisem da mi Duke ostane a uzmem nesto da se lagano vozimo po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...