draza 548 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Benelli PEPE 50 2008.god. Kupio sam ga novog u Srbiji i jedini sam vlasnik . Skuter je u extra stanju , presao je svega 6600 km . Prepravljen je elektronski sauh na rucni i sada mnogo lepse radi i mnogo manje trosi . Moze zamena za veci skuter ( moze i moja doplata ) . Prenos obavezan ( porez se ne placa ) . 700e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 2t ili 4t? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, stanebane je napisao: 2t ili 4t? 2t Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan PRODAT Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...