Vidra Boy 2 Napisano Octobar 6, 2008 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko ko ima li kod nas zastupnik za ove auspuhe? Na njihovom sajtu pise da prave asupuhe samo za KTM. Meni trebaju topovi za 640 LC4, ako neko zna imaju li kod nas i cenu? Ako ne za ove onda akrapi,terminjoni ili leo vince ja sve nadjem slike ali nikako cene da iskopam. Hvala pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan wings auspusi se prave u swiss.. moj drug u swiss radi sa tim izduvima i prave ih za sve motore.. bas smo namontirali jedan na gsxr750... iskreno i nemaju neke performanse :-\ moja preporuka je SERDAREVIC koji je u velikom usponu sa inox, karbon i titanium loncima u tri,cetiri i petoovalnim oblicima ja sam porucio za moj XX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2922 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 2801 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan wings auspusi se prave u swiss.. moj drug u swiss radi sa tim izduvima i prave ih za sve motore.. bas smo namontirali jedan na gsxr750... iskreno i nemaju neke performanse :-\ moja preporuka je SERDAREVIC koji je u velikom usponu sa inox, karbon i titanium loncima u tri,cetiri i petoovalnim oblicima ja sam porucio za moj XX A cene ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Gojko milim da ne mislimo na iste, ovi se prave samo za KTM evo i slika http://img518.imageshack. A gde imaju ti SERDAREVIC i cene ako znas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Gojko milim da ne mislimo na iste, ovi se prave samo za KTM evo i slika http://img518.imageshack. A gde imaju ti SERDAREVIC i cene ako znas? i te kako mislimo na iste... imam njihovu majcu kod kuce a mozda i neki katalog.. a sto se tice ovih serdarevic izduva, ja cu imati njihove kataloge i modele za par dana.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 664 Napisano Octobar 9, 2008 Drug član, 1396 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan wings auspusi se prave u swiss.. Otkad ? Wings se radi u Sloveniji, i sada rade samo za KTM, više NE RADE za sve motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Octobar 9, 2008 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Antek znas li mozda cene ili nekog zastupnika? Bas mi se svidjaju a i jos su specijalno za ktm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan wings auspusi se prave u swiss.. Otkad ? Wings se radi u Sloveniji, i sada rade samo za KTM, više NE RADE za sve motore. Zamalo da prošle godine uzmem zastupnišvo., ali kada su mi rekli da potpisuju ugovor sa KTM o exclusivi > JANEZ,; JANEZI nego šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Revolution, pa imaju li kod nas da se kupe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Revolution, pa imaju li kod nas da se kupe? jok, smo slovenija, čak ni hrvatska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...