Jump to content

Moto Zajednica

Beograd-Grocka-Smederevo-Pozarevac-Veliko Gradiste-Golubac i DJERDAP!!

Recommended Posts

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Poenta ove voznje je deo puta Golubac -> Donji Milanovac, a ne Beograd -> Golubac. Put do Golubca je prilicno dosadan, a od Golubca je, po mom skromnom misljenju, nesto najlepse sto  covek moze da dozivi na motoru u ovoj zemlji.

RS, Hornet, kada budete videli (i osetili ;) siguran sam da cete promeniti misljenje bez obzira na duzinu puta.

Iskreno, ne sumljam da je tamo extra, i nameravam da idem i tim putem, ali kada bude bolje vreme i to sa prenocistem. 500km je meni mnogo, iskreno verujem da cu biti dosta umoran.

Ja sam veliki komformista, mozda je to zato.

Ja planiram put do Kladova, ali na prolece kada bude 25stepeni, pa zajedno sa devocicom da odem do tamo, prenocim i vratim se.

Ne odgovaram Vas od plana, samo ja ne mogu tako. A jos i hocu da idem do Padine u nedelju.

Izlomicu i sebe i skuter.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

e pa drugari evo ovakoooo......sto se tice  mape puta brat hornet je postavio dve mape znaci ici cemo po putu ove donje mape  koje je on postavio nadam se da vam to odgovara, sto se tice polaska kretalo  bi se sa OMV-ove pumpe kod okretnice na Bulevaru, sto znaci da bi trebali da se nadjemo negde oko 7:30. h a polazak bi bio u 08h prosecna brzina putovanja ne bi trebala da prelazi 120 na sat ali to takodje zavisi od ljudi i njihovih mashina i uslova puta ...da se neki od brace ne bi osecali ugrozeno  tipa ono jedni odzujase a drugi klaj klaj polako pa nam se razbije grupa ako me kapirate ...znaci laganica i uzivancija,najbitnije nam je da stignemo na odrediste i da se svi skupa vratimo zar ne, mislim da cete se sloziti sa mnom po pitanju ovoga.....  znaci nosi se ono osnovno od alata sto prosecnom mehanicaru treba za popravke na putu  nista preterano tesko nece biti od alata....znaci laganica i uzivancija,najbitnije nam je da stignemo na odrediste i da se svi skupa vratimo zar ne,....jedna molba za ekipu koja krece nadam se da svako od vas nosi po neki ranac ili tank bag tako da svakome od vas  mogu da uvalim po neki komad alata  sto se kaze zlu ne trebalo ...  tako da se ne brinete da ce neko ne daj boze da ostane u kvaru ili sa gumi defektom.nadam se da cete mi izaci u susret po pitanju molbe za nosenje alata. ;D

eeee da i moj broj mobilnog je 064 4 430 430 BANE pa se cujemo i nadam se gledamo pozdrav svoj mojoj bratiji i ljudima dobre volje i naravno kako ja uvek kazem LET THERE BE BROTHERHOOD!!!

• Zainteresovan, 729 postova
  • Motocikl: X8

Pokuacu da vam se pridruzim, ako nadjem zamenu na poslu.

Deonica od Pozarevca do V. Gradista ima radar na nekoliko mesta (uglavnom u selima gde ogranicenje brzine spada na 40 km/h) tako da obratite paznjiu ako se grupa razvuce.

Deo od V Gradista do D Milanovca se prelazi za oko sat vremena kolima. Naravno tu je potrebna paznja zbog kamenja na putu (sitnog, krupnog) posebno na izlascima iz tunela. Posle poslednjeg tunela, kada se popne na veliko brdo (Boljetinsko), pazljivo pri spustanju, jer sa desne strane postoji zemljani put sa koga zemlja i sitno kamenje dolazi na put (stvara se brdasce na putu) a to ne ciste redovno.

Lep provod zelim!

Pa bre ljudi ko ce ustane tako rano???

Imajte milosti. Ja mislio da cete krenuti oko 9-10h.

Ja nema sanse da ustanem tako rano, ali nema frke. Vazno je da ja vozim RS-a pa sam lood i brz, tako da cu Vas stici.

Ne znam koliko ljudi ide. Mozemo se pokupiti na nekoliko mesta.... sve do Lestana.

Sve u svemu dogovor je pao. Lepo, tek je utorak.

Ima se vremena za detalje.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Da pokušam da vam pomognem.

Do Kladova je najbolje da putujete magistralom pored Dunava, naravno. Znači, kao što ste i planirali, Beograd - Smederevo - Požarevac - Veliko Gradište - Golubac - Donji Milanovac - Kladovo. U povratku možete istim putem, a možete i preko Negotina na Majdanpek ili direktno na Majdanpek - Kučevo - Požarevac - Smederevo - Beograd.

Prva ruta ima, kako kaže ViaMichelin, 255km, druga (bez Negotina, a preko Kučeva) 272, a treća (preko Negotina) 289km.

Možda je ovo bolje da prepravite u dvodnevno putovanje sa spavanjem kod Tome u kampu, kao što je uradila ekipa iz nekog od putopisa, potražite na forumu. Mada ni u Kladovu ne verujem da je skup smeštaj.

Ekipa kojoj je ovo daleko za jednodnevno putovanje bi bilo dobro da vozi bar do Donjeg Milanovca. Od Beograda ima 216km vožnje, a možete se vratiti i istim putem. Znači, ukupno maksimalno 6 sati vožnje. Ako krenete u 8, možete biti kući sa prvim mrakom ili čak i ranije.

U Donjem Milanovcu imate odličan gulaš u jednom restoranu na dunavskom keju, mislim da je to jedini restoran, ono drugo je valjda kafić. A u povratku imate odličan roštilj u kafani Lug iza Salakovca kilometar-dva ka Požarevcu. Ogromne i jeftine porcije  ;D

post-1334-12879006759442_thumb.jpg

post-1334-12879006759657_thumb.jpg

post-1334-12879006760135_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Vfr 750

drugari ja bih rado isao sa vama da u zadnjih mesec dana nisam bio dva puta, kao sto neko rece do golupca je malo dosadno za voznju ali onaj deo dalje izvuce prosek ,tako da ko god bude isao nece zaliti.Ja ovaj put necu necu sa vama ,ali drugi put idem isgurno.Sad u nedelju planiram voznju na neku drugu stranu ,treba koristiti svaki lep dan i samo se vozikati.

pozdrav!

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=18699.0

http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=18324.0

Evo u ove dve teme imate skoro sve o voznji do Kladova. Tu su i mape, brojevi telefona kampa Toma i detaljan opis puta. Visok je datum, da nije i ja bih rado sa vama :) Podjite sto ranije jer je put prilicno dug. Pazite na tunele, ima poduzih i neosvetljenih, potrebno je oku neko vreme da se privikne na mrak, pogotovo sto ima tunela kroz koje ide krivina. Put je zaista jedan od najlepsih koje sam ikad video, narocito deonica Donji Milanovac-Kladovo.

Srecno!

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind XF650

Upravu je Lalajko, dosta je zayebano kada udjete naglo u tunel oko ne moze brzo da se privikne a i ti tuneli su letos kad sam vozio bili vlazni i puni rupa ... tako oprezno.

• Svrati ponekad, 448 postova
  • Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :)

Nosac za kameru se susi tako da bi bilo super da idemo svi zajedno i slozimo se za vreme polaska...posle ko odluci nek ide dalje ali dajte da napravimo kvalitetan izlet makar do Golupca...

Pozzz

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Cekaj, sta je na kraju dogovor, dokle se ide?

I da, mnoogo je rano u 08h da se nadjemo, bice svi razvaljeni a treba dosta da se vozi. Mislim da je 09 sasvim dovoljno na se nadjemo, popije se kafica, svi se ispozdravljaju i onda samo gasss...  8)

Cekaj, sta je na kraju dogovor, dokle se ide?

I da, mnoogo je rano u 08h da se nadjemo, bice svi razvaljeni a treba dosta da se vozi. Mislim da je 09 sasvim dovoljno na se nadjemo, popije se kafica, svi se ispozdravljaju i onda samo gasss...  8)

Ja nema sanse da ustanem tako rano. Pa i na posao tada ne stizem. Ako se ide do Golubca onda nam ne treba vise od 2-3 sata.

Tako da ako se krene u 9... Tamo smo najkasnije u 12h. Tj kada je najlepse vreme. I vec oko 16h mozemo da krenemo nazad.

Ja bih i u nedelju da pravim turu do Padine.

hvala bratu acimu na pomoci jos jednom sigurno cemo obici te kafane gde je dobra klopa a porcije velike ;D znaci da se dogovorimo jos jednom za finale  da bi svi mogli da ustanu na vreme  i da bi svi skupa krenuli kako bi brat hornet mogao da snima kamerom kompletnu akciju do djerdapa ...nadam se da ce se lepak osusiti do subote brate moj ;Dvreme polaska se pomera u 08 30h  kako bi se svi skupili!!!ZNACI PONAVLJAM JOS JEDNOM KRECEMO U 08 30 CASOVA i nadam se da cete svi do tada stici na OMV PUMPU kako smo se vec dogovorili, ko dodje ranije neka saceka ostalu ekipu ali ja i vojin cemo biti na omv u najkasnije do 08 h casova.sto se tice alata brat abdulah nosi nesto i ja nosim nesto tako da se ne brinete kako sam vam vec napisao u ranijim postovima,u koliko se desi da je neko u putu a kasni neka me nazove na mobilni da bi ga sacekali broj mobilnog je 064 4 430 430 i to je to. ;D

umalo pa da zaboravim hvala i tebi brate lalajko na  obimnom putopisu koji si napisao i tako mi dao ideju za ovakvu rutu puta nadam se da cemo uspeti da obidjemo makar deo onoga sto si ti obisao u tvojim putesestvijama.massive respect. ;D

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ma nema na cemu brate Bane, nadam se da cemo jednom voziti negde zajedno! Srecan put i ne zaboravite na fotografije!!

LET THERE BE BROTHERHOOD!!!

fotografija ce biti naravno a nadam se i video zapisu ako uspe ugradnja iste bratu hornetu u strsljenov rep tako da ako to uspe da izvede taj snimak ce stvarno izgledati opaaaaakooooo!.i naravno ....LET THERE BE BROTHERHOOD ALL OVER!!!

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Ja bih i u nedelju da pravim turu do Padine.

I ja bih  ;D

fotografija ce biti naravno a nadam se i video zapisu ako uspe ugradnja iste bratu hornetu u strsljenov rep tako da ako to uspe da izvede taj snimak ce stvarno izgledati opaaaaakooooo!.i naravno ....LET THERE BE BROTHERHOOD ALL OVER!!!

Braate ako mu se ne osushi taj lepak, tu je dobra, stara izolirka, mrezica i elasticna traka tako daaa... snimak je neminovan  ;)

Hvala za pomeranje termina.

Mene samo zanima koja se ruta primenjuje? Jel ova sto je u naslovu?

Vidimo se onda u subotu.

Bane, svaka ti cast za ideju i organizaciju.

• Svakom po zasluzi, 12426 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Navijaću iz sve snage i misliću na akcijaše u subotu ;D

Bane, sedi, odličan 5! ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja