Bokes 3036 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dokaz da teška i zla vremena radjaju velike i hrabre ljude.Bravo momci!Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 30, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci, alal vera!!! Ovim ste pokazali ogromnu veličinu i snagu, kapa dole evo klanjam se!!!Tako treba da se držimo!! Brz oporavak želim Ivanu Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1191 Napisano Maj 30, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Naravoučenie: -Izaberi uvek nekog od poverenja ko će znati gde si i kojim putem krenuo, -podeliti s njim live location (preko whatsup ili Google), -javiš mu ako usput menjaš plan, -korisna opcija na viber/whatsup " Last seen" - Na mobilnom definišeš "Panic button" koji šalje GPS lokaciju i vreme... Promenio Maj 30, 2021 član rast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 sprint Prijavi odgovor kao problematičan Bogu Hvala, brz oporavak brate nas !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 28 Napisano Maj 30, 2021 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci, živi bili, svaka čast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Znam da se nadjem sam po nekim vukojebinama da ne znam ni sam gde sam i padao mi je ovakav scenario napamet ali uvek posle toga pomislim ma nece to da se desi. Licno cak ne volim nikom da pricam gde planiram da idem, ali sad vidim da to sto radim uopste nije pametno. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam supruzi rekao da ako je izleteo "na desno" jako su male sanse da ga vidi neko ako ga ne bude trazio. A pomislio sam na takav scenario jer sam vozio tuda cesto kao i dosta kolega, i jako je nezahvalno kad si sam. Momci, vi ste spasili zivot! Hvala vam, kao da ste moj spasili. Predlazem da budete proglaseni za BjB Viteze svi koji ste ucestvovali a na forumu ste. To nije velika stvar, sem ovde virtuelno, ali treba da stoji uz vase ime nagrada za delo koje ste ucinili, a ogromno je!!! Ivane, srecan rodjendan, da da Bog da se silno navozas u buducnosti! 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci na angažovanju u potrazi, Ivanu brz oporavak Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoIv 269 Napisano Maj 31, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zvečan, Beograd Motocikl: Cagiva Navigator 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da znate da je sve pocelo zahvaljujuci bj bikers forumu. Po internetu su kruzile razne lazne informacije koje su samo zavaravale tragove, ovde sam video Filipa i tako usao u kontakt sa njim. Ubacili smo ga u nasu malu viber grupu da ne bismo gubili vreme. Nismo znali gde da ga trazimo, sreca pa smo sa kamera videli da je prosao Zvecan i uputio se ka Mitrovici, znamo teren i znali smo gde da ga trazimo, sve rizicne krivine za nasa dva tocka bile su i za njega, taj pravac koji je dobar zavrsava se opasnom krivinom..Inace te kamere su uzete jos u subotu znate od strane koga i zavrsile u ormaru.(cak smo posle dobili komentar "Vi mislite da je nas posao da idemo pored Ibra i da ga trazimo?")Svako slomljeno drvo, grana, sve smo obisli..Da smo krenuli od Zvecana ka Raski izgubili bismo mnogo vremena i ne bismo uspeli, isli bismo suprotno od njega a on je blizu..Filip i Nenad nam javili da je imao poziv u mts mrezi oko 19h sto me je navelo na to da je tu kod nas a ne juzno gde nema mreze, sto je znacilo 4-5km od mesta gde smo se sastali ka juznoj Mitrovici. Kidnapovanje smo odmah iskljucili jer i sami znate da je tablica samo pozadi, uglavnom lanac preko tako da nije mogao bas on da se cilja od strane nasih komsija. I oni voze motore, cak su se i oni ukljucili za neke informacije. Oko 21h mu se prazni baterija. Kasnije prica Ivan da je cuo telefon i znao da mu je spas da dodje do njega ali nije mogao, odleteo je sa navigacije na drugu stranu..Cekamo da se oporavi i da se upoznamo, decko je 2 dana i 2 noci lezao u sumi pored Ibra, gde je hladno i ima svega i svacega, bez vode i hrane..Pored svega je imao snage da se zeza i da pita kako mu je motor Ima nas svuda, u svim gradovima, svi smo braca, drzimo se i nadam se da bi svako uradio isto. Bilo je nas nekoliko i svi smo na dva tocka, uspeli smo samo zato sto smo drugaciji od drugih i znamo koliko bi nama znacilo da se neko nadje u nevolji. Pozdrav za sve! Cuvajte se. 68 46 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22381 Napisano Maj 31, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moj naklon ljudino, i tebi i ekipi koja je coveku zivot spasila! Pocev od Filipa pa na dalje. Reagovali ste odmah, uradili sta je trebalo, svi! Ako vas put kroz Kragujevac navede rado cu vas ugostiti, spasili ste zivot, veca nagrada ne postoji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9342 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 1923 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan " Vi mislite da je naš posao da idemo pored Ibra i da ga tražimo?"- Baš to je njihov posao, eto čak i znaju šta treba, samo ne znaju da treba.Još zalosnije ako ste od nekog "našeg" policajca dobili taj odgovor.Inače samo nek je dobro dečko, 2 dana i 2 noći ležati u bolovima pored puta, ufff. Samo nek je sve gotovo.Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 31, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Momci jos jednom BRAVO!Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Samo da znate da je sve pocelo zahvaljujuci bj bikers forumu. Po internetu su kruzile razne lazne informacije koje su samo zavaravale tragove, ovde sam video Filipa i tako usao u kontakt sa njim. Ubacili smo ga u nasu malu viber grupu da ne bismo gubili vreme. Nismo znali gde da ga trazimo, sreca pa smo sa kamera videli da je prosao Zvecan i uputio se ka Mitrovici, znamo teren i znali smo gde da ga trazimo, sve rizicne krivine za nasa dva tocka bile su i za njega, taj pravac koji je dobar zavrsava se opasnom krivinom..Inace te kamere su uzete jos u subotu znate od strane koga i zavrsile u ormaru.(cak smo posle dobili komentar "Vi mislite da je nas posao da idemo pored Ibra i da ga trazimo?")Svako slomljeno drvo, grana, sve smo obisli..Da smo krenuli od Zvecana ka Raski izgubili bismo mnogo vremena i ne bismo uspeli, isli bismo suprotno od njega a on je blizu..Filip i Nenad nam javili da je imao poziv u mts mrezi oko 19h sto me je navelo na to da je tu kod nas a ne juzno gde nema mreze, sto je znacilo 4-5km od mesta gde smo se sastali ka juznoj Mitrovici. Kidnapovanje smo odmah iskljucili jer i sami znate da je tablica samo pozadi, uglavnom lanac preko tako da nije mogao bas on da se cilja od strane nasih komsija. I oni voze motore, cak su se i oni ukljucili za neke informacije. Oko 21h mu se prazni baterija. Kasnije prica Ivan da je cuo telefon i znao da mu je spas da dodje do njega ali nije mogao, odleteo je sa navigacije na drugu stranu..Cekamo da se oporavi i da se upoznamo, decko je 2 dana i 2 noci lezao u sumi pored Ibra, gde je hladno i ima svega i svacega, bez vode i hrane..Pored svega je imao snage da se zeza i da pita kako mu je motor Ima nas svuda, u svim gradovima, svi smo braca, drzimo se i nadam se da bi svako uradio isto. Bilo je nas nekoliko i svi smo na dva tocka, uspeli smo samo zato sto smo drugaciji od drugih i znamo koliko bi nama znacilo da se neko nadje u nevolji. Pozdrav za sve! Cuvajte se.Ufffff naježio sam se. Svaka čast na organizaciji, pametnom razmisljanju, trudu, i realizaciji. Panduri k'o panduri, a i ostale državne službe, jebe se njima da rade bilo sta sto ne moraju, kako kod vas tako kod nas.Nudim se i ja da vas ugostim u Beogradu, za biko kakvu pomoć takođe možete se obratiti.Radim i šlep motora, ako vam zapne negde u okolini pomoći će sve free...Pustam kontakt na PPПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10446 Napisano Maj 31, 2021 (promenjeno) Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ima Boga...svakojako se moglo završiti, ima li goreg završetka života, u eri najviše tehnologije praćenja, prisluškivanja, od bespomoćnosti da se javiš na poziv i sl. ... Užas! Još jednom, hvala Bogu... dobro je. Svaka čast na delanju. Eto, malo puta sam bivao po nekim vukojebinama gde i dometa nema... da mi se i guma probušila, mogao bi se slikati, gde ljudska duša prodje jednom ili ne prodje za pola dana... A kamo li da sletiš sa puta... Nemam običaj da se javljam nikome, jer ni sam ne znam gde ću okrenuti... Jedna porukica mnogo nekad znači... Brz oporavak... Promenio Maj 31, 2021 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10596 Napisano Maj 31, 2021 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ljudi, naklon do poda Brz oporavak i motoristi i motoru, ima još dosta da se vozi, kraj sezone ni na vidiku A za pandure nemam reči... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16079 Napisano Maj 31, 2021 Integrisan, 9330 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh sta reci da vec nije receno, svaka cast momci Ne bi bilo lose da dodjete u goste kod nas kad Ivanu bude bolje, treba zabeleziti ovakav trenutuak onako kako dolikuje. Trenutak gde se vidi sloga, pozrtvovanost, pomoc prijatelja i na kraju spas zivota. Trenutak zapisati i zalepiti da stoji u temi "Motoristi na drumu" jer koliko god mislili da se nama nece desiti.... zlo ne spava, ocigledno je da moze samo nismo bas svesni. Zamolio bi ostale kolege da se Policija ne pominje (da ne ode tema u drugom smeru) jer pomena nisu ni vredni. Hvala Bogu ima dobrih ljudi, oni zasluzuju svu paznju ovog dogadjaja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Maj 31, 2021 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svim akterima ovog događaja što su nam podarili nešto tako pozitivno i inspirativno. Počelo je sa nezgodom koja je mogla da završi tragično a završilo kao najlepša priča ove godine. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2659 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neka bliza info kako se desilo i usled cega? Je li bila noc ili dan, vlazno ili suvo, i je li velika krivina? Iz postova vidim da je u blizini Kosovske Mitrovice. Meni je stric izleteo kolima pre nekoliko godina, kod Paracina, autoput, ali ispod nivoa auto puta. Bili smo jedan iza drugoga, ja iza njega svega mozda min, i nisam ga video. Prosao sam pored ne videvsi ga. Hocu reci, desava se da se ne vidi sa glavnog puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoIv 269 Napisano Maj 31, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zvečan, Beograd Motocikl: Cagiva Navigator 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar pravac, nov asfalt i neobelezen put. Na kraju pravca bas opasna krivina na kojoj je bas to opasno parce stari beli klizavi asfalt..A Ibar na metar od mesta..Dan, 15h. Najveci problem i jeste bio sto je ispod nivoa puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Maj 31, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za jedan spašen ljudski životPoslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 1, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki info?Ivanovo stanje?Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoIv 269 Napisano Jun 1, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zvečan, Beograd Motocikl: Cagiva Navigator 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje je, svestan, prica, bolje dise..Ide na bolje hvala Bogu. Planiramo da ga kidnapujemo iz bolnice i vodimo u Trebinje 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoIv 269 Napisano Jun 1, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zvečan, Beograd Motocikl: Cagiva Navigator 1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kosovo-online.com/vesti/drustvo/ivan-milosevic-posle-42-sata-u-ambisu-kod-dudinog-krsa-bolovi-su-bili-jezivi-gubio 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5639 Napisano Jun 1, 2021 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad kad njega slušam imam predstavu koji ste vi carevi i koja je veličina tog organizovanja potrage. Svaka vam čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jun 2, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Update: prebacuju ga danas na VMA, stanje stabilno, javljamo uskoro vise informacija. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...