sasa ns 1 3067 Napisano Maj 24, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam znao kako da pametnie nazovem ovu temu URAGANKIN BIVŠI DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU! Pao s motora, KRV MU IŠLA IZ USTA, napukla mu rebra, CEO U ZAVOJIMA - evo šta se desilo (FOTO) | Najnovije vesti - Srbija danas WWW.SRBIJADANAS.COM Zadobio ozbiljne povrede!. Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti Srbija Danas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7663 Napisano Maj 24, 2021 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas, al ja sam se iskrivio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8189 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan A o povredama devojke, ni reči. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12456 Napisano Maj 25, 2021 Ne silazi, 7283 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Voli to prost narod. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15345 Napisano Maj 25, 2021 Ne silazi, 1156 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, shlem je napisao: A o povredama devojke, ni reči. I mene je to odmah zainteresovalo? A skidao joj je kacigu dok je bila u nesvesti. Pa je ubacio u kola drugara koji se baš slučajno tu zatekao? E ovo je slika i prilika katastrofe u najavi. Svi sastojci su tu: mladost, mišići, tetovaže, R motocikl, cura na zadnjem sicu u oskudnoj opremi, neiskustvo, sigurno veća brzina i jednostavno je moralo da se desi. Nadam se da su oboje dobro, da će proći bez nekih posledica po zdravlje i da će im to biti nauk. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Četka 90 Napisano Maj 25, 2021 U prolazu, 89 postova Lokacija: KMDŽ Motocikl: NK650 Prijavi odgovor kao problematičan Lik pozeriše u pandurskoj bluzi i pancirnom prsluku, bez pancirnih ploča, kao spreman za vožnju... Empirijski je dokazao da pancir ne štiti od pada Žao mi je što su se porazbijali, ali zaslužuju prostor u medijima koliko i bilo koji drugi motorista koji je doživeo udes. Ali, on je "poznat" negde i među nekim ljudima... Polusvet. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Maj 25, 2021 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Momak lici na igracku,secate se onih Dzi aj Dzo figurica.I njegov opis dogadjaja je interesantan,blago receno slikovit,jel'te. Ipak,da im pozelimo brz oporavak i pamet u glavu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 25, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako. I tačka na priču. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...