dejan - kale 4 Napisano Maj 24, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd - Petlovo brdo Motocikl: Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo. Ja sam Dejan Kalicanin iz Beograda. Star ( ili kako se ko oseca) 51 godinu i najzad je doslo vreme za prvi motor u vlasnistvu. Odlucio sam se na preporuku dosta prijatelja za skuter Piaggio beverly 250 (2007) sa kojim sam za sada jako zadovoljan. Plan mi je da uzivam u voznji,malo putujem po Srbiji i upoznam puno prijatelja sa slicnim interesovanjima. Nadam se lepom druzenju i savetima iskusnih vozaca. Jos jednom pozdrav svima i vidimo se na nekim druzenjima. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 652 Napisano Maj 24, 2021 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8050 Napisano Maj 24, 2021 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Jagodine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 24, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao u družinu... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...