jozamladen 21 Napisano Maj 23, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ove pantalone, meni su kratke. Za osobu visine oko 170. U odličnom stanju. Cena 3.000. dinara https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/odeca/hein-gericke/oglas/116776606?filter_id= Promenio Maj 23, 2021 član jozamladen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 23, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam. Ali mislim da bih trebao da probam (173/78), ali ne mogu pre utorka. Ako neko bude brži, nije problem. Ima li protektore na kolenima ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Maj 23, 2021 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju protektore, ali u postavi je napravljeno mesto da se ubace. Javi se u utorak, nema problema, ako neko ne uzme pre. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 23, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Važi, pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 24, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Drug, bez ljutnje, otkazujem rezervaciju. Prvo, planiram kupovinu pantalona ali sa protektorima, drugo, razmišljam da će i meni ove biti kratke kada nađem/kupim protektore. Da ne bih držao bzv rezervaciju, neka idu dalje. Inače, pantalone odlično izgledaju na slikama. Moja greška, malo sam požurio... Pozz, Blaža Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Maj 24, 2021 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Blaza said: Drug, bez ljutnje, otkazujem rezervaciju. Prvo, planiram kupovinu pantalona ali sa protektorima, drugo, razmišljam da će i meni ove biti kratke kada nađem/kupim protektore. Da ne bih držao bzv rezervaciju, neka idu dalje. Inače, pantalone odlično izgledaju na slikama. Moja greška, malo sam požurio... Pozz, Blaža Ok, javiće se valjda neko drugi. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Maj 31, 2021 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Niko se ne javlja, ajmo ljudi, dobre pantalone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Jun 16, 2021 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Мени ове панталоне стварно не одговарају, тако да се цена снижава на 2.500 дин. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 599 Napisano Jun 16, 2021 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok kada su ti kratke? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Jun 16, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Oko 178. Nisu mi kratke kad hodam, ali vozim kastom motor, pa kad sednem nekako se podignu gore i ostanu mi listovi na udaru vetra, i to mi mnogo smeta, bolje onda da ove prodam pa da kupim neke duže. Promenio Jun 16, 2021 član jozamladen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 599 Napisano Jun 16, 2021 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ok jasno, ja sam 183 tako da bi bile kratke sigurno (iako vozim skuter) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Jun 16, 2021 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Onda ništa, javiće se valjda neko niži. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Novembar 8, 2021 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Snižavam cenu, može 2.000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Novembar 9, 2021 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...