Tongee Tongee 0 Napisano Maj 22, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Moralo je da se desi pre ili kasnije. Posle tri godine vožnje i pređenih 15k km doživeo sam prvi sudar. Pri maloj brzini hvala bogu, ja čitav ništa mi ne fali ali nažalost ne mogu da kažem isto za svog dvotočkaškog druga. Naime većinu stvari znam i mogu sam da popravim/naručim i montiram ali imam problem sa držačima za fuzaster kojima su pukli samo držači (vidi se na slikama šta fali). Novi delovi su 200 evra po komadu znači sveukupno 400evra +poštarina +carina. Da bih izbegao tu glavobolju razmišljam da li je moguće zavariti dodatni deo ili napraviti i izliti ceo novi kalup samog držača. U pitanju je aluminijum. Motor je aprilia dorsoduro 750 Dodao sam kako izgleda novi deo čisto radi reference. Otvoren sam da čujem sve predloge i hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Maj 22, 2021 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Da imaš odlomljen deo, bilo bi moguće (jasno mi je da ga nije bilo moguće naći). Ovako da se dovari, nisam siguran.A jel si pogledao da li slučajno neko ima takav motor za delove ili možda baš taj deo...?Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tongee Tongee 0 Napisano Maj 22, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pretraži sam ceo net i nisam uspeo da nađem nigde, a mislio sam da se uzme mali blok aluminijuma te veličine i da se on zavari i posle brusilicom da ga oblikujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Maj 22, 2021 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja Ugresic, prodavao motore i dao novac za decu. Njega da nadjes i pitas, on je doktor za te stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siboj 28 Napisano Maj 22, 2021 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da ti neko na cnc masini napravi ovi deo od aluminiuma, raspitaj se za cenu negde u nekoj radionici Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 598 Napisano Maj 22, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 566 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Tebi samo usice fale? Pa trebalo bi da moze svaki malo kasvetnji majstor da zavari. Sad dal ce da ukroji novo parce, ili varom naliva to sto fali to je vec do njega, ali ne bi trebalo da bude problem za bilo koga ko se time bavi. Promenio Maj 22, 2021 član JoeD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Maj 22, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto mogu reci je da je bio neki lik u Uciteljskom naselju koji je vario aluminijum i tako to.. Nije bio preskup.. Mislim da bese Kozarceva ulica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16240 Napisano Maj 22, 2021 Integrisan, 9366 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kod tebe to nije samo polomljeno vec i pokrivljeno sto dodatno koplikuje stvari. Ima jedan dobar majstor za te stvari koji ti mozda moze pomoci. Cvetanova cuprija.... javi se kolegi @dragan_alumiroi da ti da smernice pa probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Maj 22, 2021 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Deki moto Kanjiza 063 636156 nije bas jeftin ali pitaj ako nemas nikoga da zavari Ima nekoliko umetnika u BG Nemanja Ugresic-malo je daleko Lipovica Aleksandar Djordjevic-0641770757 Kaludjerica Nikola Ristic Mirijevo 0631572277 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4303 Napisano Maj 22, 2021 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto mogu reci je da je bio neki lik u Uciteljskom naselju koji je vario aluminijum i tako to.. Nije bio preskup.. Mislim da bese Kozarceva ulica..BarbuljKozarčeva 62Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...