Dominator96 864 Napisano Maj 21, 2021 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene posle duzeg vremena Ove godine smo se odlucili za letovanje u Neumu, mislim da je najbolja opcija jer nema testova na koronu i tih gluposti... Sad me zanima ima li ko da predlozi neki smestaj, planirano vreme bi bila prva nedelja avgusta, 2 para (4 osobe) Moze vikendica ili apartman neki, sa kupatilom kuhinjom i dve posebne sobe za spavanje. Ako neko ima i kontakt neki bilo bi super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Andreic 5 Napisano Maj 23, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je Buking najbolja opcija...srecno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa-TRANSALP 7 Napisano Maj 30, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Prnjavor Motocikl: Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan jedan mali savjet, u Neumu trazi smjestaj na potezu od centra ka kleku, tu su mahom apartmani sa malim plazama, gotovo privatnim, na onom dijelu oko hotela Sunce su ogromne guzve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jun 2, 2021 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Duća imam ja jedan predlog za Neum PRESKOČI !!! Bio sam prošle godine sticajem okolnosti. Nije vredno posete veruj mi a pogotovo ne boravka od više dana. Cene smeštaja razvaljene, ne vidiš otvorenog mora, ponuda sadržaja slaba, ne možeš se ni provozati po obali jer su granice sa obe strane (oko 8 km od grane do grane), put do Neuma očajan (zadnjih 40ak km). Ne zovu ga džabe Šupak Jadrana (zbog izgleda na karti). Trenutno je za te novce daleko bolja opcija Crna Gora. Preko 100 km jadranke za uzivanje u vožnji + Durmitor + SH20 (AL) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Jun 2, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slažem! Možda je prošle godine još imalo smisla zbog ograničenja, ali ove godine pored Albanije, CG i Grčke planirati letovanje u Neumu je stvarno promašaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...