Urban Rider 1395 Napisano Maj 10 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Bole37 Ja se ne bih složio sa drugom Makijem da se XJR ne uklapa u stil s obzirom da se radi o sport heritage motoru, i došao bih na takav skup na XJR-u bez problema. Triumph se forsira samo zato što je izuzetno popularan u Velikoj Britaniji i Australiji (DGR organizacija je osnovana upravo u Australiji) i ima ih mnogo, što je razumljivo s obzirom da je britanski brend u pitanju, a donekle i zbog toga što je Triumph i globalni sponzor događaja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15475 Napisano Maj 19 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1467 Napisano Maj 19 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima policijska pratnja, da ne bude posle Kikinda 2? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Maj 19 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, admiki je napisao: Jel ima policijska pratnja, da ne bude posle Kikinda 2? Treca slika, predhodni post, vidi se drug organ kako blokira raskrsnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1467 Napisano Maj 19 (promenjeno) Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, MatorKonj je napisao: Treca slika, predhodni post, vidi se drug organ kako blokira raskrsnicu Al četvrta slika izgleda kao da neko od učesnika blokira raskrsnicu, a la Kikinda 1. Promenio Maj 19 član admiki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3467 Napisano Maj 20 (promenjeno) Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Samo za @piki,da se vidi ko su pravi "Gentleman's" Promenio Maj 20 član Vampa 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11106 Napisano Maj 21 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Vampa je napisao: Samo za @piki,da se vidi ko su pravi "Gentleman's" eto znači mozesad se postavlja pitanje kome smeta jaka Afrika u Srbiji Ne napadaju oni Afirku zbog pikija ,nego napadaju pikija zbog Afrike,sto bi rekao vodja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4242 Napisano Maj 26 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 5. 2024. at 9:27, severian je napisao: Koliko vidim, već samo tema na nekom forumu u vezi DG vožnje donela nam je jedno pozitivno potresno, veoma jako svedočenje našeg kolege. Iz prve ruke( @Arakis ). Za koje sam SIGURAN da će puno njih iz tihe većine koja ovo čita odvesti u prvu laboratoriju, da za 12h uzdržavanja preko noći od klope i manje od pola tanka benzina putnog motora urade taj famozni PSA marker test. Shvatamo li da je jedan od nas, pri tome doajen ovog foruma, u ovom trenutku ovda da nas čita SAMO zato što je uradio taj test? Banalni test (čak i za one koji se plaše igle). Shvatamo li zaista? Ni događaj, dakle, ne može da bude loš, a sve što zakerate je prosto periferno. PS: ja sam ove godine prvi put radio PSA markere, a zbog Rajkove priče radiću sada svake godine. Hvala na tome. Hvala puno. Upravo sam se vratio iz laboratorije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9593 Napisano Jun 11 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 5. 2024. at 9:27, severian je napisao: Koliko vidim, već samo tema na nekom forumu u vezi DG vožnje donela nam je jedno pozitivno potresno, veoma jako svedočenje našeg kolege. Iz prve ruke( @Arakis ). Za koje sam SIGURAN da će puno njih iz tihe većine koja ovo čita odvesti u prvu laboratoriju, da za 12h uzdržavanja preko noći od klope i manje od pola tanka benzina putnog motora urade taj famozni PSA marker test. Shvatamo li da je jedan od nas, pri tome doajen ovog foruma, u ovom trenutku ovda da nas čita SAMO zato što je uradio taj test? Banalni test (čak i za one koji se plaše igle). Shvatamo li zaista? Ni događaj, dakle, ne može da bude loš, a sve što zakerate je prosto periferno. PS: ja sam ove godine prvi put radio PSA markere, a zbog Rajkove priče radiću sada svake godine. Hvala na tome. Da se javim i ja... Početkom prošle nedelje sam pvi put radio test FOB u DZ Banovo brdo, i PSA i ostalo u kliničkom. Rezultati su bili gotovi u sredu / četvrtak, ali sam čekao danas čitanje kod svoje doktorke. Sve je u redu, sem šećera koji je na granici (6.1). Još jednom hvala @Arakis što je podelio svoje iskustvo sa nama, i bar na mene uticao, da se trgnem i pregledam se. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...