lencuga 14101 Napisano Maj 4 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Alekre said: uput za Beograd Najgora dijagnoza u siroj Srbiji . "Sta mu je? Ma pusti, poslali ga za Beograd, daleko bilo." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Maj 4 Drug član, 2300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, lencuga je napisao: Najgora dijagnoza u siroj Srbiji . "Sta mu je? Ma pusti, poslali ga za Beograd, daleko bilo." Pa kakva je bolnica u Vršcu....baš daleko bilo. Na žalost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14101 Napisano Maj 4 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je tuga i jad ali tema je dijagnoza a ne objekat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Maj 4 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Urban Rider said: Da si se samo malo potrudio, mogao si da pronađeš stranicu ispod sa koje čak možeš da preuzmeš i finansijski izveštaj, ali ti kao i uvek već sve najbolje znaš:) https://www.gentlemansride.com/about/programs-we-fund Vidi, ja bih možda mogao da mu komuniciram sa tobom da ne podbadaš kukavički. Ako već guraš tu priču, daj neki info gde je ova organizacija uložila u Srbiju ili neku instituciju, fakultet, šta god? Zaista ne bih ništa više od toga da napišem, jer ne znam te lično a ne bih voleo da se ogrešim pred Bogom da kažem nešto pogrešno. Prvenstveno zbog sebe. Tvoji izbori su tvoja stvar, ne ulazim u to. Da, skeč "poslali ga za Beograd" se odnosi na to kad te pogrešno leče i vide da si gotov pa te pošalju u Beograd pa se tamo krste šta su ovi pre njih radili. Pa odeš sa detetom kod lekara pa čekaš tri sata da ga pregledaju. Nego lako je sve to kad si zdrav i sam. Kad zagusti i osetiš sve na svojoj koži, onda vidiš šta su problemi a ne ove dečje igre... Ne brinem se za ja njihovu fondaciju, imaju oni para da se leče i da kupuju rezervne organe po svetu i zdravu decu. Ovde je neka druga realnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Maj 4 Drug član, 2300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, lencuga je napisao: Znam da je tuga i jad ali tema je dijagnoza a ne objekat. Ako je dijagnoza onda nema mesta za pominjanje Beograda...zar ne? AKo je dijagnoza onda bi trebalo bez komentara koje daješ i ne samo ti već velika većina koja je pisala komentare u ovoj temi. Prosto i jednostavno...DG forma okupljanja ističe potrebu da se skrene pažnja na dva ogromna problema sa kojima se muški rod susreće a na koje 90% ljudi ne obraća pažnju dok ne bude kasno. Kao što je kod žena rak dojke/grlića materice i depresija nešto što se stavlja u zapećak i nešto o čemu je tabu da se govori dok ne bude kasno tako je rak prostate i suicid kod muškaraca bitna tema o kojoj se makar jednom godišnje treba govoriti, edukovati i td. Mislim da je degutantno sprdati se sa takvim stvarima pa makar to bilo i iz najbolje namere...prosto ne ide. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 4 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim, ako kojim slučajem ubodem sedmicu na lotou pazariću i neki Britanski old school motorić, Thunderbird Sport 900, Thruxton 1200, Norton Commando 961... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1484 Napisano Maj 4 Drug član, 571 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Alekre je napisao: Vidi, ja bih možda mogao da mu komuniciram sa tobom da ne podbadaš kukavički. Ako već guraš tu priču, daj neki info gde je ova organizacija uložila u Srbiju ili neku instituciju, fakultet, šta god? Zaista ne bih ništa više od toga da napišem, jer ne znam te lično a ne bih voleo da se ogrešim pred Bogom da kažem nešto pogrešno. Prvenstveno zbog sebe. Tvoji izbori su tvoja stvar, ne ulazim u to. Da, skeč "poslali ga za Beograd" se odnosi na to kad te pogrešno leče i vide da si gotov pa te pošalju u Beograd pa se tamo krste šta su ovi pre njih radili. Pa odeš sa detetom kod lekara pa čekaš tri sata da ga pregledaju. Nego lako je sve to kad si zdrav i sam. Kad zagusti i osetiš sve na svojoj koži, onda vidiš šta su problemi a ne ove dečje igre... Ne brinem se za ja njihovu fondaciju, imaju oni para da se leče i da kupuju rezervne organe po svetu i zdravu decu. Ovde je neka druga realnost. Čekaj, tebi je problem što oni ulažu u istraživanja mimo Srbije? Ne mogu da tvrdim, ali mislim da se rezultati tih istraživanja objavljuju javno. A i oni su pokrenuli tu priču, pa je nekako logično da daju pare onima za koje znaju. Prvo, pitanje je da li u Srbiji, odnosno na Balkanu ima program koji se time bavi, drugo, ako ti je to problem, pokreni akciju za Srbiju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Maj 4 Drug član, 2300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Alekre je napisao: Vidi, ja bih možda mogao da mu komuniciram sa tobom da ne podbadaš kukavički. Ako već guraš tu priču, daj neki info gde je ova organizacija uložila u Srbiju ili neku instituciju, fakultet, šta god? Zaista ne bih ništa više od toga da napišem, jer ne znam te lično a ne bih voleo da se ogrešim pred Bogom da kažem nešto pogrešno. Prvenstveno zbog sebe. Tvoji izbori su tvoja stvar, ne ulazim u to. Da, skeč "poslali ga za Beograd" se odnosi na to kad te pogrešno leče i vide da si gotov pa te pošalju u Beograd pa se tamo krste šta su ovi pre njih radili. Pa odeš sa detetom kod lekara pa čekaš tri sata da ga pregledaju. Nego lako je sve to kad si zdrav i sam. Kad zagusti i osetiš sve na svojoj koži, onda vidiš šta su problemi a ne ove dečje igre... Ne brinem se za ja njihovu fondaciju, imaju oni para da se leče i da kupuju rezervne organe po svetu i zdravu decu. Ovde je neka druga realnost. Kad već tako mnogo voliš da šiljiš...eto da ti odgovorim. Konkretno ja sam putem te organizacije (nikog lično ne znam već sam ukapirao tokom pripreme za preglede od ljudi koji su došli kod mene) imao oko desetak ljudi/bajkera/kolega na mom stolu za snimanje koji su bili zainteresovani celom pričom o DG, otišli na vožnju, dobili informacije u tom fancy druženju pre i posle vožnje i ukapirali da sa njihovim telom nešto nije u redu. Sasvim slučajno su kod mene završili na stolu (uz redovan uput i termin u državnoj ustanovi)...i da, imaju dijagnoze i DA dobili su pomoć i lečenje NA VREME. Što se mene tiče...njih desetoro će živeti još samo zbog tog ''fenseraja'' kako ga nazivate. Koji je tvoj uticaj na ovu zemlju??? Gde si ti uložio nešto???? DG je uticao na živote desetoro koje ja znam... Tako da...najljubaznije te molim da prestaneš sa takvim ponašanjem jer zaista više nisi zanimljiv i svakog dana pokazuješ svoju nezrelost. Ako nešto ne znaš, ne razumeš...strano ti je...ne petljaj se, ne maltretiraj druge, ne okreće se svet oko tebe. Zaista najdobronamernije ti govorim. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1415 Napisano Maj 4 Zainteresovan, 677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Disko Nindža je napisao: Ja dolazim, ako kojim slučajem ubodem sedmicu na lotou pazariću i neki Britanski old school motorić, Thunderbird Sport 900, Thruxton 1200, Norton Commando 961... Možeš da dođeš i na Banditu ako želiš kao i kolega iznad na Africi, s tim da ostaje isto pitanje: zašto bi želeo da učestvuješ na skupu klasičnih motora kada postoji toliko drugih skupova u koje se se stilom potpuno uklapaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Maj 4 Drug član, 2300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Disko Nindža je napisao: Ja dolazim, ako kojim slučajem ubodem sedmicu na lotou pazariću i neki Britanski old school motorić, Thunderbird Sport 900, Thruxton 1200, Norton Commando 961... Nije poenta sama vožnja već događaji pre i posle vožnje...a tu možeš svakako da budeš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1484 Napisano Maj 4 Drug član, 571 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Urban Rider je napisao: Možeš da dođeš i na Banditu ako želiš kao i kolega iznad na Africi, s tim da ostaje isto pitanje: zašto bi želeo da učestvuješ na skupu klasičnih motora kada postoji toliko drugih skupova u koje se se stilom potpuno uklapaš? Shvatam priču koju su pokrenuli, ali isto tako i smatram da je biti džentlmen određeno i nekim drugim stvarima osim motora koji voziš. Za naše prilike je teško očekivati da imamo drugi motor koji bi odgovarao ovde (čast izuzecima), ali je u najmanju ruku glupo limitirati broj učesnika u akciji kojom želiš da podigneš nivo društvene svijesti o određenom problemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 4 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Urban Rider je napisao: zašto bi želeo da učestvuješ na skupu klasičnih motora kada postoji toliko drugih skupova u koje se se stilom potpuno uklapaš? Zato što između ostalog volim i klasične motore, ali na žalost nemam para da priuštim sebi jedan od gore navedenih motora, nemam ja određeni stil, volim svašta, i old skul Britance, Italijane i Japanske jurilice iz 80ih i 90ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Maj 4 Drug član, 2300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, admiki je napisao: Shvatam priču koju su pokrenuli, ali isto tako i smatram da je biti džentlmen određeno i nekim drugim stvarima osim motora koji voziš. Za naše prilike je teško očekivati da imamo drugi motor koji bi odgovarao ovde (čast izuzecima), ali je u najmanju ruku glupo limitirati broj učesnika u akciji kojom želiš da podigneš nivo društvene svijesti o određenom problemu. To je prosto zamisao organizatora kao marketinškog poteza a ne neke potrebe da se neko izopšti iz priče. Realno 80% motora koji se voze u Srbiji ulaze u kategoriju vintage opet kažem...nitnije je druženje nakon vožnje. To ti je ista fora kao sa košarkom...zna se kakvi se dresovi nose i čime se igra...baš bi bilo šudno da košarkaš umesto dresa i šorca nosi opremu za mačevanje jer realno svi mi gledamo košarku i košarkaš i mačevalac i obrnuto u slučaju mačevaoca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Maj 4 Drug član, 2300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Disko Nindža je napisao: Zato što između ostalog volim i klasične motore, ali na žalost nemam para da priuštim sebi jedan od gore navedenih motora, nemam ja određeni stil, volim svašta, i old skul Britance, Italijane i Japanske jurilice iz 80ih i 90ih... Onda rokni jedan Tomos i ušao si u celu priču 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1415 Napisano Maj 4 Zainteresovan, 677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Disko Nindža je napisao: Zato što između ostalog volim i klasične motore, ali na žalost nemam para da priuštim sebi jedan od gore navedenih motora, nemam ja određeni stil, volim svašta, i old skul Britance, Italijane i Japanske jurilice iz 80ih i 90ih... Onda jedstavno dođi i provozaj Bandita Beogradom u koloni ako želiš. Apsolutno ti niko ništa neće zameriti. Kod nas su nažalost vintage motori zaista retki, ali prošle godine je bilo nekoliko zanimljivih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1415 Napisano Maj 4 (promenjeno) Zainteresovan, 677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, mick je napisao: Onda rokni jedan Tomos i ušao si u celu priču Može, ali samo ako vozi na kraju kolone. Prošle godine je ispred mene neki lik vozio T15 iz koga je kuljao beli dim i ja prvo nisam hteo da preteknem zbog pravila vožnje u grupi (nema preticanja), ali sam ubrzo shvatio da su mi pluća važnija od pravila. Promenio Maj 4 član Urban Rider 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11022 Napisano Maj 4 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan I Bandit je klasican motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Maj 4 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je i zanimljiva organizacija. Prošle godine sam prisustvovao u Bratislavi sa Hondom NC750X, tako da tip motora nije presudan, iako je poželjan. Shvatite ovo i kao jedan vid okupljanja ljubitelja oldtimera, pored toga što je humanitarnog karaktera. I sam dres code nije nam stran, pa valjda nosimo sakoe i kravate na svečanostima, nema to veze sa Englezima i bilo kojim nacijama. Ja sam lokal patriota iz Šumadije, pored toga što ne volim nikakve amerikanizacije i promovisanje pederluka, ja čak i dalje smatram da je Kragujevac prestonica Srbije Ali ovaj dogadjaj ne smatram da je ikakvo nametanje neke druge nacije, jer se dešava na globalnom nivou u istom danu svuda u svetu. Razumem da dolazi do revolta kod neke grupe ljudi, kao što i sami motori koji se preradjuju dolaze do neprihvatanja, i to je normalno da svako od nas pojedinaca ima svoje afimitete. Dogadjaj je humanog tipa, jako lep, zanimljiv i simpatičan zbog samog načina organizacije, i nema nikakve veze sa svakodnevnim vožnjama motora. Ne postoji čak ni forsiranje materijalnog statusa, jer je 90% motora koji je voze na ovom skupu u najnižem cenovnom rangu. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Maj 4 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovežem, možda vam bude malo jasnije koji su glavni razlozi negodovanja mnogih. 17 minutes ago, Urban Rider said: zašto bi želeo da učestvuješ na skupu klasičnih motora kada postoji toliko drugih skupova u koje se se stilom potpuno uklapaš? Ja lično bih želeo da učestvujem da podržim akciju, da bude što masovnija, samim tim i što ispraćenija i što efektivnija. Zar to nije validan razlog? A ne znam koliko moto skupova ima kojima je cilj podizanje svesti o muškom zdravlju? Mislim da je bolje da prođe 500 kakvih god motora nego 50 bobera itd. Zar ne? Evo nek me neko ispravi ako grešim. O čemu se više priča, Sremčici ili ovome? To ukazuje na sledeću stvar - da je organizaciji bitnije da se oni vide (kako su u odelima na kul motorima), nego da se priča o zdravlju. Sama odluka da se žrtvuje masovnost zaradi toga da se oni osećaju da su bolji od "običnih" bajkera deluje sebično. Neiskreno. Pokušavati to da proguraš kao za neki viši cilj, kad očigledno nije. Cilj akcije je jasan ovom definicijom ko i kako sme da učestvuje. Akcija izrasla iz poš okupljanja. Kada je postalo koliko toliko poznato, organizatori su odlučili da urade nešto sa tim medijskim prostorom koji su dobijali, i dodali celu priču o zdravlju. Ali u srži, je i dalje "vidite kako smo kul". Ako moraš da kažeš da si kul, nisi. Ne prozivam sada nego kažem kako izgleda cela akcija, tj da je jasno da je primarni cilj skretanje pažnje na ljude koji se voze, i onda nekima izgledaju suprotno od onoga šta žele da postignu. A kad ti neko kaže mi ćemo da se igramo a ti ne možeš, provocira. Neko bi možda i došao, a neće zbog toga, a neko će da kaže pfff, nisam ni hteo, zašto mislite da ste toliko bitni. I zbog tih svih stvari ljudi komentarišu kao što komentarišu. Ne znam zašto se nakiskrenije iznenađujete komentarima? Odnosno da li stvarno ne možete da razumete odakle dolaze? A @mick, razmisli o tome ovako - ako znaš za 10 muškaraca kojima je poboljšan život zbog ove akcije, zamisli koliko bi ih znao da ima 10x više motora na akciji? I posle svega rečenog, moram da ponovim, ovo je više objašnjenje zašto akcija često dolazi do negativnih reakcija ostalih bajkera. Ja možda zapravo i dođem. 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Maj 4 Drug član, 2300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Skittles je napisao: Da se nadovežem, možda vam bude malo jasnije koji su glavni razlozi negodovanja mnogih. Ja lično bih želeo da učestvujem da podržim akciju, da bude što masovnija, samim tim i što ispraćenija i što efektivnija. Zar to nije validan razlog? A ne znam koliko moto skupova ima kojima je cilj podizanje svesti o muškom zdravlju? Mislim da je bolje da prođe 500 kakvih god motora nego 50 bobera itd. Zar ne? Evo nek me neko ispravi ako grešim. O čemu se više priča, Sremčici ili ovome? To ukazuje na sledeću stvar - da je organizaciji bitnije da se oni vide (kako su u odelima na kul motorima), nego da se priča o zdravlju. Sama odluka da se žrtvuje masovnost zaradi toga da se oni osećaju da su bolji od "običnih" bajkera deluje sebično. Neiskreno. Pokušavati to da proguraš kao za neki viši cilj, kad očigledno nije. Cilj akcije je jasan ovom definicijom ko i kako sme da učestvuje. Akcija izrasla iz poš okupljanja. Kada je postalo koliko toliko poznato, organizatori su odlučili da urade nešto sa tim medijskim prostorom koji su dobijali, i dodali celu priču o zdravlju. Ali u srži, je i dalje "vidite kako smo kul". Ako moraš da kažeš da si kul, nisi. Ne prozivam sada nego kažem kako izgleda cela akcija, tj da je jasno da je primarni cilj skretanje pažnje na ljude koji se voze, i onda nekima izgledaju suprotno od onoga šta žele da postignu. A kad ti neko kaže mi ćemo da se igramo a ti ne možeš, provocira. Neko bi možda i došao, a neće zbog toga, a neko će da kaže pfff, nisam ni hteo, zašto mislite da ste toliko bitni. I zbog tih svih stvari ljudi komentarišu kao što komentarišu. Ne znam zašto se nakiskrenije iznenađujete komentarima? Odnosno da li stvarno ne možete da razumete odakle dolaze? A @mick, razmisli o tome ovako - ako znaš za 10 muškaraca kojima je poboljšan život zbog ove akcije, zamisli koliko bi ih znao da ima 10x više motora na akciji? I posle svega rečenog, moram da ponovim, ovo je više objašnjenje zašto akcija često dolazi do negativnih reakcija ostalih bajkera. Ja možda zapravo i dođem. Heheh pazi ovako...moraš oko ove priče razmišljati globalno a ne lokalno Od 2012 godine zvanično je inkasirano gotovo 50.000.000 dolara i to samo u zvaničnim zemljama gde se vožnje zvanično održavaju a tu recimo Srbija ne spada i još neke zemlje. Dobro poslednje godine smo uvršteni u to društvo... Ovaj pokret broji 105 zemalja Oko 60.000 registrovanih DG vozača (Srbija ima 160 vozača i 3 vožnje...inkasirano je oko 2500 dolara). Prosto ovo nije događaj koji treba posmatrati na dva točka već treba gledati širu sliku... Evo ti štiva... The Distinguished Gentleman's Ride WWW.GENTLEMANSRIDE.COM Side By Side Worldwide. Register now for The 2024 Distinguished Gentleman’s Ride and join us on the 19th May 2024. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Maj 4 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles lepo si ovo objasnio, čak i pogodio srž onoga kako se vidi sa strane... Za svoj stav koji iznosim polazim od sebe lično: Ne nazivam sebe "bajkerom", ne smatram sebe da pripadam nekoj posebnoj grupi ljudi ako vozim motor, tip motora koji vozim i način njegovog korišćenja apsolutno se ne poklapaju sa DGR skupom. A na skup ću ići Viragom koji vredi manje od 2000e, tako da ne mogu reći ni da sam bolji ili bogatiji od ostalih kolega koji ne prisustvuju skupu. Kod mene je motiv to što mogu videti slične motore koji i mene interesuju, razmeniti koju reč, jer sam zaljubljenik u preradjene motore. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1415 Napisano Maj 4 Zainteresovan, 677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Skittles je napisao: Da se nadovežem, možda vam bude malo jasnije koji su glavni razlozi negodovanja mnogih. Pre sat vremena, Urban Rider je napisao: zašto bi želeo da učestvuješ na skupu klasičnih motora kada postoji toliko drugih skupova u koje se se stilom potpuno uklapaš? Ja lično bih želeo da učestvujem da podržim akciju, da bude što masovnija, samim tim i što ispraćenija i što efektivnija. Zar to nije validan razlog? Glavni razlog negodovanja je prevashodno naš mentalitet zbog kog smo skloni pljuvanju svega što izlazi iz okvira naših sposobnosti da razumemo. Ako već želiš da podržiš humanitarnu akciju, možeš to da uradiš kroz donaciju, nije obavezno da se pojaviš na motoru ako se izgledom ne uklapaš u tematiku događaja, ali kao što sam već napisao, niko ti neće zabraniti da učestvuješ u vožnji bez obzira na tip motora koji voziš. Čak ne moraš ni da se registruješ na sajtu kao ni da uplatiš jedan jedini dinar u dobrotvorne svrhe. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14101 Napisano Maj 4 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mick said: Ako je dijagnoza onda nema mesta za pominjanje Beograda...zar ne? Da si pazljivije pratio shvatio bi da u ovom kontekstu "Beograd" predstavlja dijagnozu za vecinu ljudi van Beograda, kao da si spomenuo "zreo za Vrsac, Kovin ili Lazu" vecini iz okruzenja, znali bi na keca da je lokacija u stvari dijagnoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Maj 4 Drug član, 2300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, lencuga je napisao: Da si pazljivije pratio shvatio bi da u ovom kontekstu "Beograd" predstavlja dijagnozu za vecinu ljudi van Beograda, kao da si spomenuo "zreo za Vrsac, Kovin ili Lazu" vecini iz okruzenja, znali bi na keca da je lokacija u stvari dijagnoza. Veruj mi znam vrlo dobro o čemu pričaš...zato i kažem da nije tema za zezanje i sprdnju. Nema svrhe nipodaštavati nešto o čemu realno dobar deo ljudi sa foruma ne razume...ima drugih tema za zevzečenje ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14101 Napisano Maj 4 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @mick, ti se bre druze dobro primas na ozbiljnost, pogotovo kad je zdravlje u pitanju, pocev od vakcina, maski pa do ove teme. To je u neku ruku za pohvalu, opet sa druge strane tolika ozbiljnost stvara stres a dokazano je za stres da predstavlja okidac za gomilu nekih bolesti, zato opusti malo osim ako neces da obolimo svi redom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...