pop83 11 Napisano Maj 17, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Zanima ne dali neko prodaje ovaj motor, pošto u oglasima nema neki izbor. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Maj 17, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan u VS , stoji koliko znam 3 god. Ne znam tacno god. oko 2003 al ne drzi me za rec. Ima ulaganja , aku. , ulja i sl. , kazem dugo ni ne paljen. Kontakt br. mogu da iskopam a ako uspem mozda cak i da slikam ovih dana ako budem u prolazu. Mada, ja ga videh pre mesec dana , pazi kad nisam skontao koje je boje koliko je prasnjav. Cena ' zaboravio sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Maj 18, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan Aj pusti kontakt,ako si u prolazu kroz VS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Maj 18, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Maj 30, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan I eto drugari odoh na drugu stranu. Zašto ne znam. Kako ne znam. Kupljen na kraju Honda SW 400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...