dane@ 98 Napisano Jul 25, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan DANEneda dane neda DANE Gde si kupio REPSOL? ovde ili out? Sorry, ali nisam bio tu 4 dana. Rek'o da testiram Repsol ulje kako bi mojim drugarima na forumu mogao da kazem utiske:D, i ustedim im trud. Tako da sam seo na Afrikicu i napravio 2 000km zadnja cetiri dana. Juce 1000km u cugu. Ako ovako nastavim menjacu ulje na dve nedelje :twisted: :twisted: :twisted: Prezadovoljan sam sa uljem i opet cu ga sipati. Kupio sam u onoj novootvoprenoj radnji TJ motors u Bulevaru Mira negde u visini Partizanovog stadiona sa desne strane kada ides od grada ka Dragise Misovica. Sutra idem u okolinu Prijepolja pa kada se vratim mogu da ti dam izvestaj sa 3 000 km :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 25, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam odradio taj prvi servis sipase mi naravno glupi Mobil. Sada se sve tripujem da ce mi nesto vrisnuti ili poceti da zvekece. Trenutno se tripujem da mi se cuje lanac bregaste' date=' sav sam se nesto istripovao... :?[/quote'] A da odvedemo malo tebe na servis :D:D Selim se i ja sam isti tak'i... Najbitnije kod ulja i motora je da si ti zadovoljan i da mislis da je to sto si uradio na njemu dobro. Nije skupo ni ulje od 50e po kapi ako treba da se nerviras ko ti sada i svaki put kada sednes na masinu da se pitas da li je ulje ok ili nije (bilo objektivno ili ne)... i to vazi za bilo kakvo ulaganje u bajk. Evo ja kada sam kupio motor nisam mirno spavao jer nisam imao kvalitetan lanac za vezivanje. Merko sta cu da kupim, ovo je dobro ali skupo, ovo je jeftinije ali ono skuplje je bolje... I na kraju se otvorim za to skupo. E kako sam lepo spavao to vece! Mozda nije bilo potrebe ni da kupujem bilo sta za vezivanje, ali meni je to vredelo svaku paru koju sam dao. Od onoga sto sam citao na netu svi hvale Mobil i vazi za jedno od najkvalitetnijih ulja, tako da sigurno nema razloga da se brines. Naravno ako je pravo. Jel si siguran da je pravo? Da nije iz Turske? Cuo sam da je stigao sleper fals Mobila iz Turske pre mesec dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 25, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da je stigao sleper fals Mobila iz Turske pre mesec dana? Gde si to cuo, ocu da predlozim kolegi u Autobildu da napravimo rubriku o falsh uljima u Srbiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 25, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Jao bre Cope pokvari mi zajebanciju :twisted: :twisted: :twisted: Rek'o upecace se Evil_Zo. Vec sam ga video kako ispusta ulje u more ili ga vode u instituciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 25, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jao bre Cope pokvari mi zajebanciju :twisted: :twisted: :twisted: Rek'o upecace se Evil_Zo. Vec sam ga video kako ispusta ulje u more ili ga vode u instituciju Hahaha, nalozio si ceo auditorium ko od sale, ukljucujuci i mene. Ali sam si na kraju priznao zezalicu, ja barem ne bi provalio u zivotu da se zajebavash, znajuci te kao vazda ozbiljnog i principielnog afrikanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jul 25, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Dane jesi lud... pa covece 3 hiljadarke za nedelju dana... auuu... U stvari, razumem te kad imas lepo motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 25, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dane jesi lud... pa covece 3 hiljadarke za nedelju dana... auuu... U stvari' date=' razumem te kad imas lepo motorce [/quote'] Samo ti Dane nastavi da sipas ko u nerotkinju, a kad skupim vise hiljada evrica, eto mene kod tebe da prosim Afrikanku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 25, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 26, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan A da odvedemo malo tebe na servis :D:D Selim se i ja sam isti tak'i... Najbitnije kod ulja i motora je da si ti zadovoljan i da mislis da je to sto si uradio na njemu dobro. Nije skupo ni ulje od 50e po kapi ako treba da se nerviras ko ti sada i svaki put kada sednes na masinu da se pitas da li je ulje ok ili nije (bilo objektivno ili ne)... i to vazi za bilo kakvo ulaganje u bajk. Evo ja kada sam kupio motor nisam mirno spavao jer nisam imao kvalitetan lanac za vezivanje. Merko sta cu da kupim' date=' ovo je dobro ali skupo, ovo je jeftinije ali ono skuplje je bolje... I na kraju se otvorim za to skupo. E kako sam lepo spavao to vece! Mozda nije bilo potrebe ni da kupujem bilo sta za vezivanje, ali meni je to vredelo svaku paru koju sam dao...[/quote'] Ja nesto slabo spavam ovih dana Na 4000 obrtaja imam zestok trip da mi nesto zvrci, nadam se da sam ipak ja u pitanju... Jao bre Cope pokvari mi zajebanciju :twisted: :twisted: :twisted: Rek'o upecace se Evil_Zo. Vec sam ga video kako ispusta ulje u more ili ga vode u instituciju Malo mi je falilo Preznoio sam se momentalno :jecaj: E da, razgovarao sam ovih dana sa ujakom na istu temu. Nije vise mogao da me slusa pa mi je rekao da ce mi kada god pozelim donijeti original Mobil 1 iz Austrije (jedva cekam sledeci servis :bouncefire:). Nego, kazu ljudi da nikako nije preporucljivo mijenjati ulje sa proizvodjaca na proizvodjaca. Kazu da bi prethodno trebalo isprati masinu. Da li je ovo jos jedna glupa prica ili mozda ipak ima smisla... Peco oglasi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
surfer 0 Napisano Jul 26, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, kazu ljudi da nikako nije preporucljivo mijenjati ulje sa proizvodjaca na proizvodjaca. Kazu da bi prethodno trebalo isprati masinu. Da li je ovo jos jedna glupa prica ili mozda ipak ima smisla... Peco oglasi se... Nije Peca, nego surfer i malo zna o uljima... Da ne duzim (jer mogu o tome 3 dana ), napravicu kratki pregled: sa proizvodjaca na proizvodjaca - moze, ako je specifikacija ista kombinacija sintetika/polusintetika - moze, mada ne bi trebalo kombinacija sintetika, polusintetika/mineralno - nikako To sto bi prethodno isprao masinu je u svakom slucaju dobro, ali nije neophodno. I je li bre masinac, jel vas uce ti vasi nauci zvanoj tribologija :wink: I da odgovorim na pocetno pitanje u temi: Koristio Mobil, pa presao na Motul polusintetiku, koji se mnogo bolje pokazao (manje dimi, duplo duze traje) - inace vozim skuter cvaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 27, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nije Peca' date=' nego surfer...[/quote']Izvini, ali ja sam mislio na naseg Pecu :wink: ...I je li bre masinac' date=' jel vas uce ti vasi nauci zvanoj tribologija :wink: [/quote']Uce nas, ali na smjeru Motori SUS (ja sam na motornim vozilima), zato sam i dozivao Pecu jer je on na SUS-u :wink: sa proizvodjaca na proizvodjaca - moze' date=' ako je specifikacija istakombinacija sintetika/polusintetika - [b']moze[/b], mada ne bi trebalo kombinacija sintetika, polusintetika/mineralno - nikako Ovo prvo mi se svidja :mrgreen: Ajmo komentari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano Jul 28, 2006 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam Motul,Motorex i kastrol.Te zveckaju ventili,lose se saltuje....itd.Sve to sam istocio i dao tati za motorrnu testeru. Sada koristim mineralno ulje sa OMV pumpe Start F 15w-40. Ima dobar miris i lepu etiketu.Ukus nisam prob`o. Cetir` kila za 1050 dinara. I zivim srecno. Ajd` uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 29, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam Motul' date='Motorex i kastrol.Te zveckaju ventili,lose se saltuje....itd.Sve to sam istocio i dao tati za motorrnu testeru.Sada koristim mineralno ulje sa OMV pumpe Start F 15w-40. Ima dobar miris i lepu etiketu.Ukus nisam prob`o. Cetir` kila za 1050 dinara. I zivim srecno. Ajd` uzdravlje[/quote'] Eto. Chist rachun- duga ljubaw! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 30, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Nego' date=' kazu ljudi da nikako nije preporucljivo mijenjati ulje sa proizvodjaca na proizvodjaca. Kazu da bi prethodno trebalo isprati masinu. Da li je ovo jos jedna glupa prica ili mozda ipak ima smisla... Peco oglasi se...[/quote'] Procitaj onaj link sto sam posl'o http://motorcycleinfo.calsci.com/Oils1.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Avgust 25, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan eto..da "prijavim" NAJZAD SAM SIPAO CASTROL RS4T 10w-50 sintetiku (kupljeno u D - sto je sigurno sigurno) Ovo mu je 4. ulje za 9k km...jel mu steti nesto :?: P.S. Ima i rs4t 10w-40 ali je polusintetika....cisto da znate sve isto - samo nije isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 640 Napisano Avgust 25, 2006 Drug član, 1385 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan eto..da "prijavim" NAJZAD SAM SIPAO CASTROL RS4T 10w-50 sintetiku (kupljeno u D - sto je sigurno sigurno) To nema veze gdje je kupljeno, Castrol je podjednako sranje svugdje u svijetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Avgust 27, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan eto..da "prijavim" NAJZAD SAM SIPAO CASTROL RS4T 10w-50 sintetiku (kupljeno u D - sto je sigurno sigurno) To nema veze gdje je kupljeno' date=' Castrol je podjednako sranje svugdje u svijetu [/quote'] XEXEXE Neznas ti "zemljce" sta je Stara Pazova i slicna mestasca...a o Rumuniji i Turskoj da nepricam! Ulje je EXTRA dobro...ali opet kazem: "svaki ciga......" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 3 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim u Staroj Pazovi, i mesasce do naseg Banovci sam cuo da ima lik koji toci sve jedno ulje sa bacve i samo menja nalepnice i kaze koje ti treba ulje samo kazi :-))) strasno ... kuca mu se zapalila u kojoj to toci. Ljudine koje ulje da sipam u baba hondu moju? vf 750 s iz 84 god prosla je 85000 km dal motul 5100 (jel to 15/50?) posto mi treb a gustije ulje malo, imam sad ipone ali mi preklizava lamela i malo mi je i trosio ulje ili mozdca neko castrol polusintetiku? ili da do kraja sezone se strpim sa onim START F 15/40 mineralno za 1000 kinti pa sledece sezone da uzmem skuplje ulje. Help me, siroma sam al volim da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 3 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan i dal se moze poruciti iz Louisa tamo iz moto bunker-a ovisto bes provizije prodaju sa njihovog kataloga, dal je tamo neka sigurica da je ulje orginalno , gde preporucujete da ima da se kupi ORGINAL ulje, vise volim orginal ulje nego svez jutarnji lebac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1581 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 2038 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan , vise volim orginal ulje nego svez jutarnji lebac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan i dal se moze poruciti iz Louisa tamo iz moto bunker-a ovisto bes provizije prodaju sa njihovog kataloga, dal je tamo neka sigurica da je ulje orginalno , gde preporucujete da ima da se kupi ORGINAL ulje, vise volim orginal ulje nego svez jutarnji lebac. Uzmes lepo Modricu Long Life, znas da je Original, a i manje ce da trosi. A para za lebac sto ostane jos i da ga namazes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...