Dimilix 23 Napisano Maj 13, 2021 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200R K53 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci i devojke, bajkeri i obozavaoci slobode i prirode. Za one koji me ne znaju ja sam Dimi, zivim u Beogradu, rodjen sam u Jagodini i vozikam dva tocka vec dugo. Trenutno vozim, Peugeot Tweet 50ccm, Hondu Integru NC 700 DCT, a uskoro mozda bude i tesno u garazi, ako nadjem "ono nesto" za moju dusu. Imam 45 godina, vozio sam Gileru Runner 125ccm, Suzuki TLR 1000 i Yamahu R1 sa kojom sam imao i pad nakon koje je usledila pauza u druzenju sa bajkerima i putevima. Ponovo zeljan druzenja, puteva, novih iskustava resih da se obratim istomisljenicima, a gde bih drugde no ovde. Iskustvo na forumima nula, ali brzo ucim, ne zamerite. Promenio Maj 13, 2021 član Dimilix 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1771 Napisano Maj 14, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Vaskrsao si, uzdravlje i puno sigurnih km. želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Maj 14, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci i devojke, bajkeri i obozavaoci slobode i prirode. Za one koji me ne znaju ja sam Dimi, zivim u Beogradu, rodjen sam u Jagodini i vozikam dva tocka vec dugo. Trenutno vozim, Peugeot Tweet 50ccm, Hondu Integru NC 700 DCT, a uskoro mozda bude i tesno u garazi, ako nadjem "ono nesto" za moju dusu. Imam 45 godina, vozio sam Gileru Runner 125ccm, Suzuki TLR 1000 i Yamahu R1 sa kojom sam imao i pad nakon koje je usledila pauza u druzenju sa bajkerima i putevima. Ponovo zeljan druzenja, puteva, novih iskustava resih da se obratim istomisljenicima, a gde bih drugde no ovde. Iskustvo na forumima nula, ali brzo ucim, ne zamerite. Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8647 Napisano Maj 14, 2021 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, DarkoČa je napisao: Vaskrsao si, uzdravlje i puno sigurnih km. želim Vaistinu vaskrsao , dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10744 Napisano Maj 15, 2021 Ne silazi, 2403 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano Maj 15, 2021 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano Maj 15, 2021 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...