s a n j a 130 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Malo da se i ja pohvalim a i da vam pokažem opremu koju smo do sada kupili. Počeli smo od kaciga.Dosta sam se raspitivala kod ostalih bajkera poznanika koju kacigu da kupimo i odlučih se.Nemogu neznam koliko da komentarišem opremu jer smo ipak mi odskora bajkeri ali ću vam reći moje utiske. U pitanju je Airoh TR1 model jet kacige.Jako smo zadovoljni sa njom,nije teška-svega 1350g,ima integrisane naočare-koje su od veoma velike pomoći,nije mnogo bučna,neznoji se glava,nemagli vizir i lepog je dizajna.Inače kacige su iz Louisa. Zatim smo kupili po jaknu.Ja kožnu a moj motorista tekstilnu. Kožna je extra za malo hladnije dane ali nije za leto i zato ću i ja na proleće uzeti isti heldov model "tropic" jer je već provereno dobra.Jakna poseduje i sve protektore. Zatim su stigle na red pantalone.U pitanju je Heldov model Zeffiro.Za sada smo uzeli samo jedne-za mog vozača jer normalno za žene nemaju ali poručila sam ih i stićiće za otprilike 20tak dana. I mogu vam reći da su veoma dobre pantalone,letnje su sa protektorima a koliko sam čula od prodavca postoji i uložak za njih. Pa onda i rukavice ali opet jedan par jer opet nema malih brojeva- I na kraju smo prenovili malo i motor sa jednom tanktorbom. A da,zaboravih na nezaobilazna kišna odela koja još uvek nismo imali prilike da isprobamo.Ona su takođe iz Louisa. Toliko za sada.Očekujem vaše komentare. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Nek vas dugo i dobro sluzhi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Octobar 2, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Da se navozate bar 1.000.000 km. Kada sam hteo mojoj saputnici na proleće da uzmem opremu mislio sam da je najlogičnije da odemo na sajam i tamo na licu mesta sve probamo i kupimo. Malo sutra! Ženske opreme što je bilo, to su bili ili veliki brojevi ili nizak kvalitet za puno para. Snašli smo se nekako poručivši neke stvari iz Louis-a a neke iz BG. Muka živa! Zato sam rešio da nešto uradim po tom pitanju i sada se to polako događa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6067 Napisano Octobar 2, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ste se opremili, svaka čast. Možda si samo trebala da navedeš cene za svaki "komad" opreme, čisto zbog onih koji bi možda kupili istu stvar, da znaju koliko novca trebaju da izdvoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ste se opremili, svaka čast. Možda si samo trebala da navedeš cene za svaki "komad" opreme, čisto zbog onih koji bi možda kupili istu stvar, da znaju koliko novca trebaju da izdvoje. Htela sam da stavim cene ali.... Kaciga u mat boji košta 200evra a u piano 180evra(a koliko sad vidim ima popust na sve veličine u Louisu,a šifra joj je204856). Kožna jakna je na popustu bila 100evra( koliko sad vidim cena joj je 80,šifra-206584) a tekstilna jakna košta 8700dinara. Pantalone su 7650dinara. Rukavice su 2140dinara. Tanktorba je bila 4430dinara. I kišto odelo je bilo 25evra(šifra-205042) Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 628 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je bila lepa i povoljna kupovina i naravno lepo da se navozate u istoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je bila lepa i povoljna kupovina i naravno lepo da se navozate u istoj Hvala,hvala puno. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano Octobar 2, 2008 Ol' dirty bastard, 633 postova Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan E,a ono kisno odelo na slicici iznad,jer ste kupili isto takvo za 25 eu?? fino izgleda,bez protektora predpostavljam?? zamina me kako je uradjena kragna i krajevi rukava? e da i nogavice(krajevi)?? jer imaju cickove? jer ima kao neka postava?? ocu 2 takva najjeftinija za mene i zenu. aj kad padne kisa a vi pravac na voznju pa posle da cujemo utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A gde je druga kožna jakna? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Octobar 2, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan E,a ono kisno odelo na slicici iznad,jer ste kupili isto takvo za 25 eu?? fino izgleda,bez protektora predpostavljam?? zamina me kako je uradjena kragna i krajevi rukava? e da i nogavice(krajevi)?? jer imaju cickove? jer ima kao neka postava?? ocu 2 takva najjeftinija za mene i zenu. aj kad padne kisa a vi pravac na voznju pa posle da cujemo utiske Takvo kisno odelo sam ja kupio od matijak-a, za te pare je dobro, testirao sam ga na akcoiji davanja krvi, ceo dan kisa, a onda sam obrenovackim otisao do Umke i nazad, sta da kazem, muda suva ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan A gde je druga kožna jakna? ;D Zaboravih na nju. Ovu smo kasnije kupili,takođe iz Louisa po ceni od 100evra na popustu sa protektorima,muški model.Test vožnja sa njom u hladnijim danima i idealna je,neprobija a i veoma lep model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 3, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju smo prenovili malo i motor sa jednom tanktorbom. E, takva je i moja i ne odvajam se od nje. Funkcionalna, praktična, verna, dobrog srca, samo što nije blond... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano Octobar 4, 2008 Ol' dirty bastard, 633 postova Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan ...sta da kazem, muda suva ;D... ha ha ,care al ok,potpuno shvaceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 4, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa srecom sa novom opremom i da te sluzi kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Još malo da se hvalim. Danas su mi stigle pantalone Held Sakai.Fantastične su. P.S.Pozdrav za kolegu Zakarus-a od koga sam kupila pantalone!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 628 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje od najboljeg Sa srecom da luftiraju i sluze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6067 Napisano Octobar 7, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što nisu roze, za devojčice ;D Ma šalim se, da se slatko nanosiš istih i nikad da ih ne pocepaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo da se hvalim. Danas su mi stigle pantalone Held Sakai.Fantastične su. P.S.Pozdrav za kolegu Zakarus-a od koga sam kupila pantalone!! hehhehee, rekao sam ti da su super! Jos jednom, da te sluze mnogo kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam i ja iste.Samo mnogo veće. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...