Denis231 2 Napisano Maj 11, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki EX500A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Kupio sam Yamahu Szr pre koji dan,imam par pitanja u vezi nje. Receno mi je da dosta "guta" ulje,zanima me jel ima jos neke mane.Takodje pri paljenu nesto krci,jel to moze biti do anlasera ili do neceg drugog,ovo mi je prvi veci motor voleo bih prikupiti sto vise informacija mogu,hvala vam unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10593 Napisano Maj 11, 2021 Hronični Motociklopata, 7361 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako dosta guta ulje onda nije ispravan (klip, cilindar), inače nebi trebalo da guta. A što se tiče paljenja, na tim mašinama hoće frajlauf da pravi problem, ali treba pregledari anlaser i dekompresor, i treba znati da ti jednocilindrični agregati zahtevaju dobar akumulator u punoj snazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Maj 11, 2021 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kuku...crni ti, pa šta ti je ovo trebalo!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Maj 11, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan to je xtz 660 masina, svaka guta malo ulje neka manje neka visePoslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Denis231 2 Napisano Maj 12, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki EX500A Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, pronto said: Kuku...crni ti, pa šta ti je ovo trebalo!? Sto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Denis231 2 Napisano Maj 12, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki EX500A Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Biker-Boy said: Ako dosta guta ulje onda nije ispravan (klip, cilindar), inače nebi trebalo da guta. A što se tiče paljenja, na tim mašinama hoće frajlauf da pravi problem, ali treba pregledari anlaser i dekompresor, i treba znati da ti jednocilindrični agregati zahtevaju dobar akumulator u punoj snazi. Pregledacu,hvala na informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...