karaula 115 Napisano April 3, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan i kako mu se krece reputacija medju zenskim svetom (16-18/19 godina) nikako...ali ako ga ofarbas u plavo u stavis neko veliko R mozda mu poraste rejting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 3, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ova crvena cagiva je mnogo dobra,keva.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 3, 2009 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan ova crvena cagiva je mnogo dobra,keva.... ;D Da, Cagiva ubica ;D ;D ;D Sto se tice same reputacije... Dobra je, cak i vise nego dobra (doduse nisam lovio snajke preko Varadera, ali moze da se nadje po nesto). Nece te razocarati. Posto sam sad primetio da nisam ostavio link do celog texta dozvolite mi da se ispravim na ovaj nacin ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano April 3, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan i kako mu se krece reputacija medju zenskim svetom (16-18/19 godina) :D Kad nisam pao sa stolice! Svaka cast! Btw, Djuro, dobra ti svarno ta Cagiva! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gema92 0 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan i kako mu se krece reputacija medju zenskim svetom (16-18/19 godina) nikako...ali ako ga ofarbas u plavo u stavis neko veliko R mozda mu poraste rejting ''Veliko R''??? preciznije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 3, 2009 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Btw, Djuro, dobra ti svarno ta Cagiva! ;D i kako mu se krece reputacija medju zenskim svetom (16-18/19 godina) nikako...ali ako ga ofarbas u plavo u stavis neko veliko R mozda mu poraste rejting ''Veliko R''??? preciznije Kolega se samo segaci. Ignorisi... ;D On zeli da kaze da se devojke pale samo na R motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Gemo svrati ovih dana do mene da vidis motor... Djusi ovo cagiva se mnogo cudno pise na tvojoj masini. ;D ;D ;D Karaula sto zezas coveka be ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gema92 0 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, sutra - preksutra , kad budem stigo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gema92 0 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Btw, Djuro, dobra ti svarno ta Cagiva! ;D i kako mu se krece reputacija medju zenskim svetom (16-18/19 godina) nikako...ali ako ga ofarbas u plavo u stavis neko veliko R mozda mu poraste rejting ''Veliko R''??? preciznije Kolega se samo segaci. Ignorisi... ;D On zeli da kaze da se devojke pale samo na R motore. Pa sta ja tu da radim, ja jos nisam vido R od meni dozvoljenih 125ccm da mogu komotno da sednem, i da moze jos neko iza mene. A ribe se pale na R-ove, jer kad sednu rascereci im se zadnjica , pa jos ako motor vibrira....... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gema92 0 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan znam da je off topic , ali moram da dodam, ja nisam ili se bar ne secam da sam video neku ribu da vozi R-a , tj sve voze samo skutere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 3, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan znam da je off topic , ali moram da dodam, ja nisam ili se bar ne secam da sam video neku ribu da vozi R-a , tj sve voze samo skutere Vec je kruzio klip po forumu ali neka Inace, da li motor kupujes zbog sebe ili zbog riba? Ako kupujes zbog sebe vidi koji te stil najvise zanima i odgovara - udobnost,polozaj vozaca itd...a ako kupujes zbog riba zaboravi na motor i poradi na nekim drugim stvarima i ustedeces bar 2k evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano April 3, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan znam da je off topic , ali moram da dodam, ja nisam ili se bar ne secam da sam video neku ribu da vozi R-a , tj sve voze samo skutere Vec je kruzio klip po forumu ali neka Inace, da li motor kupujes zbog sebe ili zbog riba? Ako kupujes zbog sebe vidi koji te stil najvise zanima i odgovara - udobnost,polozaj vozaca itd...a ako kupujes zbog riba zaboravi na motor i poradi na nekim drugim stvarima i ustedeces bar 2k evra. e to je konstatacija bravo care Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano April 3, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan znam da je off topic , ali moram da dodam, ja nisam ili se bar ne secam da sam video neku ribu da vozi R-a , tj sve voze samo skutere Pa jeste, tako je.Eventualno neki maxi, al eto...Neces se pokajati varaderom, odlican je motoric Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano April 3, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam vislji od tebe i laksi koji kg, taman ce ti biti motor, predvidjen je za takve kao sto smo mi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gema92 0 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa prvenstveno ga kupujem zbog sebe, da ne moram da cekam da me neko vozi ako je malo dalja relacija, i da zvrsim neki poso brze kad odem do grada , a ne da se vucem po 40 min,. tamo i nazad plus provedeno vreme. skuter sam vozio par puta i ne odgovara mi, svidjau mi se R-ovi, ali sta cu kad su mali za mene ovi od 125 ccm, ja sam sedao na suzukija srx , neznam koliko ima konja i odgovara mi velicina motora , ali ne i polozaj zbog duzeg rezervoara, ali sta vredi kad moram da cekam za takav tip 18. godina, a sto se tice devojaka, to je opcionalno sto ide uz motor, de si ti vido da na sajmu stoje momci pored motora mesto hostesa. A ta riba na klipu, jel to kod nas ili ?? Ako jeste, u kg-u ih nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...