YOman 109 Napisano Octobar 2, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ja odgovaram za popust od pre dva dana, za taj od ranije nisam ni cuo da postoji (verovatno zato sto ga nije ni bilo, osim u marketingu ;D )! O da....bilo ga je-itekako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je reči ovde na forumu da je bio neki popust u Massu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23688.0 @sci Svaka čast na izdejstvovanom popustu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Isak je odavno sazidao kuću, a popust postoji odavno za prave bajkere Mozda za "prave" bajkere (ne znam sta to znaci), mozda bogate, postoji popust, ali ovde ima mnogo onih koji su kobajagi bajkeri i za koje popust ne postoji, a kojima je mnogo potrwebniji od "pravih" i punih love ! Pa stvarno ponekad pomislim da sam bogat kad saberem koliko sam para za života tamo ostavio ne bi li se motor vrteo sa što manje trenja, umesto da sam učio školu za plastičnog hirurga u Los Andjelos - npr ;D ;D ;D 8) Opet me čudi kako ranije nikom nije palo na pamet da viče popust u massu, samo to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 2, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan I da ne bude o5 pogreshno protumacheno-ja sam se hvatao samo za Dainese, dok je Ernesto gledao neku manje afirmisanu kozzu i on je za to dobijao i do -50%. To je bilo korektno-zaista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Da razjasnimo! Meni su obecali popust od 10% u odnosu na zvanicne cene, znaci i u odnosu na cene koje su vec sa popustom!!! I taj popust vazi samo za nas i ne vazi jedino za novu liniju dainesse iz 2008-me! Znaci, ako je nesto vec na popustu, mi dobijamo na tu cenu jos 10% nize cene! Ako nekom ne odgovara, neka cuti i nek` plati tih 10% viska i uzivancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Na svu robu koja nije Dainese daju popust zato sto je na rasprodaji. Ali treba naci odgovarajucu velicinu jer je i to roba sa rasprodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 2, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Da razjasnimo! Meni su obecali popust od 10% u odnosu na zvanicne cene, znaci i u odnosu na cene koje su vec sa popustom!!! I taj popust vazi samo za nas i ne vazi jedino za novu liniju dainesse iz 2008-me! Znaci, ako je nesto vec na popustu, mi dobijamo na tu cenu jos 10% nize cene! Pa to je sjajno!!!!!!!!! Jel chujesh ovo Ernie? Idemo sutra da uzmemo ono odelo od -50% za -60% cene....shta mislish? ??? Ej bre....uzeti kozzno odelo za 40% vrednosti...pa to je sjajno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Octobar 3, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam veći popust od BJBa , utata ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Octobar 3, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam bio, hteo sam da kupim windstopper duks (8.800,00 din!!), ali na to popust ne važi. Važi samo na ostatke stare kolekcije, koja je prilično "siromašna", i to u većem iznosu od 10%, zavisno od veličine iznosa. Bilo bi super da se izborimo za neki popust na sve. I uopšte, to bi bilo dobro da uradimo kod svih prodavaca. U svakom slučaju, ideja je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 3, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Da rezimiramo : -Popust vazzi samo za stvari koje su sklone(da ih tako nazovem) snizzenju cena. -Popust koji nam je SCI ljubaznoshcu izdejstvovao dolazi na kraju, ako sam dobro shvatio, tek kad prodavci velikodushnoshcu skinu cenu koliko za datu robu sleduje, pozivajuci se na ime nasheg Dragana Radenkovica,SCIa. -Serija Dainese 2008 ne podlezze nikakvom popustu, pa ni SCIjevom! Daklem, to su propozicije....ako sam pogreshio, kolega SCI neka me ispravi! Za dalje tema sluzzi da se ljudi koji su ostvarili pomenuti popust na kupljenu robu, pohvale! ps. Igore, da li je taj windstoper bio iz Dainese 2008 kolekcije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 3, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Octobar 3, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam bio u MASS-u da bi pojasnili neke stvari. Igorov duks je bio iz nove dainese kolekcije. Na sve ostalo se daje popust do 50% u zavisnosti od kolicine. Za nas je povoljnost sto mozemo da se skupimo i kupimo vise stvari i oni ce nam priznati popust kao da je sve to na jednom racunu! Ono sto ne vazi za druge, a vazi samo na nas ;D ! Ovo su sad proverene i konacne informacije! Znaci, kad neko hoce nesto da kupi, neka objavi ovde, pa svi koji zele da kupe nesto neka krenu zajedno, da bi popust bio sto veci za "sirotinju", jer ce retko ko moci i hteti da izdvoji 40000 da bi dobio popust od 50%! PS: Popust od 10% koji vazi samo za nas i ni za koga vise vazi za sve proizvode za koje su MAS-ovci zvanicni i ovlasceni uvoznici, a to su sva MOTUL ULJA i maziva, sprejevi za lance, kocnice, svecice NGK, kablovi, kape i ostali potrosni materijal! Taj materijal nije poskupeo 6 godina, tako da ne moze da se kaze da su mu napumpane cene !Cinicne komentare banujem iz momenta ;D :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Za nas je povoljnost sto mozemo da se skupimo i kupimo vise stvari i oni ce nam priznati popust kao da je sve to na jednom racunu! Ono sto ne vazi za druge, a vazi samo na nas ;D ! Ovo su sad proverene i konacne informacije! Ako stvarno mislis da je tako, onda definitivno nisi dobio proverene informacije. Ko razume, shvatice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Octobar 3, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ih u coci kad su mi to garantovali, siguran sam da ce ispuniti, slobodno me zovite ako budu pravili probleme oko bilo cega, a onda :o :o...ispunice ono sto su obecali, to vam garantujem! PS: ajde da probamo da ih ne miniramo, ima vremena za to, da vidimo hoce li biti korektni i tacni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 3, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ako za nesto postoji popust, kao sto postoji za ljude koji se pozovu na tvoje ime tako postoji i za sve ostale ljude. Nemoj da se zavaravas da oni daju nekome popust licno zbog tebe ili tako nesto, nego daju licno i prvenstveno zbog njihovog interesa i ako daju jednom popust, daju ga svima. Nije tu u pitanju veleprodaja pa da meni sto imam registrovanu radnju daju po veleprodajnoj ceni jer saradjujem sa njima a nekom ko nema radnju da daju po maloprodajnoj ceni, mada kod nas jos uvek dosta njih rade na crno i cak oni koji nemaju radnju kod mnogih mogu da dobiju dosta stvari po veleprodajnoj ceni ako su stalne musterije bez obzira sto nemaju registrovanu radnju. Zato sam malo pre i citirao ovo: Za nas je povoljnost sto mozemo da se skupimo i kupimo vise stvari i oni ce nam priznati popust kao da je sve to na jednom racunu! Ono sto ne vazi za druge, a vazi samo na nas ;D ! Ovo su sad proverene i konacne informacije! Ako stvarno mislis da je tako, onda definitivno nisi dobio proverene informacije. Ko razume, shvatice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Octobar 3, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ti lepo proveri tako sto ces kupiti MOTUL bez pominjanja mog imena, pa vidi koliko ces platiti. Povedi nekog ko ce pomenuti moje ime, pa vidi koliko ce on platiti. Garantujem da ces platiti 10% vise od njega! Dakle, racunica je prosta, verovali vi meni ili ne. Sad jos neverovatnija vest, dobili smo 10% popusta iz druge prodavnice, ali cu to u drugoj temi da otvorim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Sci, ja ti garantujem da imam veci popust tamo nego ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 3, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa samo da neko ne zloupotrebi,,,,a sto se popusta tice serviseri imaju i mal vise od 10% ,,,ali to sad nije ni bitno,svaki popust je dobro dosao na ovu skupocu ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Octobar 3, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka tebi cast, bas mi je drago zbog toga :o :o:)! Samo ne znam ko jos ima koristi od popusta samo za tebe i sta drugi imaju od toga ??? ???! Nije ovo takmicenje u tome ko ima veci popust, vec ko se trudi da napravi popust i za druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu bre Sci, sve shvatas bukvalno. Salimo se malo, opusti se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan ps. Igore, da li je taj windstoper bio iz Dainese 2008 kolekcije? Jeste, iz stare nemaju ili ne postoji, radi se o tome da nema mnogo stvari iz te stare kolekcije. A za staru kolekciju daju i veće popuste, u zavisnosti od iznosa kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Octobar 4, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Lijep gest, SCI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 4, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A sta bi za neke BJB kartice ili tako nesto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1625 Napisano Octobar 4, 2008 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...