Mindžake Merava 240 Napisano Maj 3, 2021 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 dana sam bio kod njega i ispričali se i družili...,a sad čitam ovo! Razmišljam već nekoliko sati da odem i da mu odam poslednju počast,ali me je jebeno sad strah i da sednem na motor,a ne da se odvezem do tamo. Saučešće porodici i nekako mi je velika žal što njegovi klinci neće upoznati oca na način na koji su trebali.Jebeno boli sve ovo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Maj 3, 2021 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11106 Napisano Maj 3, 2021 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Reči su sad prazne sto god da napisemo nema smisla,jebem ti zivot nek ti je laka zemljabio je covek na mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Maj 3, 2021 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Užas kako je lako poginuti... Tuga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16507 Napisano Maj 3, 2021 Integrisan, 4936 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispratismo naseg Borisa, siroki ti putevi druze, neces biti zaboravljen! 5 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Maj 3, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prosledjujem poruku porodice. Slobo hvala vam za sve. Molim te napisi na forumu da se od srca zahvaljujemo svima na forumu, na recima utehe i saucescu. Mnogo se zahvali ljudima koji su dosli i koji su ga pozdravili na pravi motoraski nacin. Srce mi je bilo veliko kao Kula, znam da bi bio ponosan. Otisao je kao motoras i nije bilo adekvatnijeg nacina da se isprati. Motori koji su odrzali pozdrav,hvala i ostalima koji su dosli dvotockasima . Promenio Maj 3, 2021 član Surla85 5 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 4, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada vidim i strašno mi je žao divnog čoveka, koga sam imao zadovoljstvo da upoznam. Počivaj u miru Komša i M@TORCI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Maj 4, 2021 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lijepo da mu se dodijeli odlikovanje BJB viteza jer je on to zasluzio nesebicnim pomaganjem svima nama, a i oni koji se tek prijavljuju na forum i citaju da znaju kakav je covjek bio u pitanju. Bio sam ga spreman i ranije predloziti ali koliko sam propratio da prosle godine nije ni bilo biranja Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 4 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Maj 4, 2021 (promenjeno) Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan ThePainKilera-a nisam poznao uzivo ali kao da sam izgubio najrodjenijeg.Bas me pogodila ova vest i ne mogu od dana nesrece da ga izbacim iz glave. Promenio Maj 4, 2021 član Nele11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Maj 4, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Borisa sam upoznao menjajući svog TDM-a za njegovu VFR. Bio je sjajan čovek, nemam reči za tragediju koja ga je zadesila. Moje najiskrenije saučešće porodici a tebi Borise neka su široki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21632 Napisano Maj 4, 2021 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u nekom grcu od kada procitah za ovu tragediju, valjda zbog godina provedenih ovde razvio se odnos koji je ocigledno bio prisniji nego sto sam mislio, dozivljavao... Ispracao sam drugare koji na dva tocka odose, ovako sam se osecao. Stegnut zeludac i misli koje lutaju... Koliko je zivot krhk i nezan, kako se trosi na stvari koje su mizarne i sitne. Koliko se brzo moze zaustaviti.... Moj poslednji pozdrav tebi Borise, hvala za druzenje, razmenu misljenja koja se nisu uvek slagala i poklapala ali uvek bila kulturna i razgovora vredna. Ostavio si trag... Ovim te tekstom "pustam", nadji mir druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Maj 4, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Podaci Borisove supruge, pa ko je koliko u mogucnosti da pomogne. Ako treba napravicemo novu temu ili da admini premeste negde na vrh teme. Ivana Hodinj Durmitorska 26 25230 Kula Banka-Intesa 160-5800101020872-92 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 4, 2021 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nova tema da se otvori. Kada se ovde nastave komentari tesko ce se videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 4, 2021 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Tuga i neverica na stadionu života. Rano jutros čitam, a i dalje ne verujem. Valjda mi je tako lakše. Veliki čovek, veliko srce, a tako mali trenutak ga uzme. Počivaj u miru, drugar, kad drugačije nije moglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 4, 2021 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Surla85 said: Podaci Borisove supruge, pa ko je koliko u mogucnosti da pomogne. Ako treba napravicemo novu temu ili da admini premeste negde na vrh teme. Ivana Hodinj Durmitorska 26 25230 Kula Banka-Intesa 160-5800101020872-92 Napravićemo novu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Maj 4, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 4, 2021 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim temu... Sta reci... Ako je vozio bez kacige, stvarno velika greska. A ovaj sto vozi neosvetljen i jos pobegao, obesiti ga javno... Uh... bolje da ne pisem puno... Ove stvari bude najbolje i najgore u coveku.... Iskreno saucesce porodici, Borise laki ti putevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Maj 4, 2021 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Boze me oprost ...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano Maj 4, 2021 Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Surla85 - Jel se saznalo još nešto o samoj nesreći? Jel uhapšen vozač traktora?Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Maj 4, 2021 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @Surla85 - Jel se saznalo još nešto o samoj nesreći? Jel uhapšen vozač traktora?Sent from my LYA-L29 using TapatalkDobro pitanje. U ovakvim saobracajkama ukoliko se ne utvrdi na licu mesta namera ili alkohol, se ucesnici cesto brane sa slobode, dok vestak ne uradi nalaz za tuzilastvo i ne ukaze na krivca odnosno uzroke nezgode. Ako je traktorista taj koji je pobegao nakon kontakta, verovatno ce se kada ga i ako ga pronadju, zadrzati 48h saslusati i mozda odrediti pritvor. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Maj 4, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Boki druze bilo mi je zadovoljstvo poznavati te i voziti sa tobom. Neka su ti siroki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Maj 4, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Javicu za koji dan tacne informacije. Pronasli su traktoristu u nedelju,koliko sam pohvatao. A sto se tice kacige,potkapa je bila na Borisu tako da neverujem da nije koristio kacigu,jedino sto kacigu nije niko mogao pronaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Maj 4, 2021 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam video, pošto ne pratim ovaj podforum. Užas, iskreno saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano Maj 4, 2021 Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pitanje. U ovakvim saobracajkama ukoliko se ne utvrdi na licu mesta namera ili alkohol, se ucesnici cesto brane sa slobode, dok vestak ne uradi nalaz za tuzilastvo i ne ukaze na krivca odnosno uzroke nezgode. Ako je traktorista taj koji je pobegao nakon kontakta, verovatno ce se kada ga i ako ga pronadju, zadrzati 48h saslusati i mozda odrediti pritvor. Sent from my iPhone using TapatalkZbog toga i pitam.. Ispašće na kraju da je bio trezan, da je imao svu signalizaciju, da nije osetio udarac i zato je nastavio I takav sljam će proći sa sitnom kaznom, da i to dodatno dotuče porodicu i prijatelje, a ostalim govnarima poput njega, bude još i dodatni podstrek za njihovo idiotsko ponašanje..Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Maj 4, 2021 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Zbog toga i pitam.. Ispašće na kraju da je bio trezan, da je imao svu signalizaciju, da nije osetio udarac i zato je nastavio I takav sljam će proći sa sitnom kaznom, da i to dodatno dotuče porodicu i prijatelje, a ostalim govnarima poput njega, bude još i dodatni podstrek za njihovo idiotsko ponašanje..Sent from my LYA-L29 using TapatalkSvetla, doba dana, saobracajna signalizacija i mesto kontakta da, po meni najbitnije. U kojoj je traci doslo do kontakta vozila i da li bio obelezen. Mislim mucno mi je da pisem ovo a kolege nema....Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...