RS 132 Napisano Septembar 29, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kada smo pravili pauzu na skretanju za Zuce, zaustavio se lik i rekao da je motorista imao sudar. Decko je udario u opel suzu, koja stvarno izgleda strasno, a mozda je i opel u Agustu, ne znam ko je kriv. Po recima ocevidaca decko je ok, kaciga je odradila svoje, ali su mu izgleda obe ruke slomljene. To opet prepricavaju... Da li neko zna nesto o ovome... E da, sudar se desio jedno 5-6 km od skretanja za Zuce, a motor ima IT table. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video jednu crnu Agustu juce na Adi...Divljao je lik stvarno, gario ju je strasno..Ne bi me cudilo da je to taj....A strasno .. ne znam za sudar eto...Nadam se da ce se oporaviti brzo ! i nauciti lekciju ako je to taj ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi je rekao da taj momak zivi negde iza Avale ne znam tacno gde... Kao sto kazes prosao je sa dve slomnjene ruke... Momak me je pre toga obizao kod restorana Kumbara poprilicno brzo....Necu da sudim na osnovu toga jer ne znam sta se desilo ali kaze mi drugar da je suza poprilicno odvaljena...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1873 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 1071 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Uh... gde bas Augusta :( Nadam se da ce lik biti ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Daklem iima Agusta za delove....hmmmmmmmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...