Due 16045 Napisano Maj 2, 2021 Ne silazi, 1175 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Robin Hood je napisao: Što u Iwati, što ne vozači? Pa neko ko odlučuje o svemu? Ne verujem da se vozači mnogo pitaju? Možda grešim, ali Yamaha robna marka znači nešto u svetu moto trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 2, 2021 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ma sigurno da nego mi je delovalo da kad Yamahini vozači ne pobeđuju, kriva je fabrika tj. pobeđivali bi oni, samo da im je motor ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Maj 2, 2021 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za MorbidelijaSent from my SM-A202F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16045 Napisano Maj 2, 2021 Ne silazi, 1175 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Iz do sad viđenog motor je vrlo konkurentan. Mislio sam na nekog ko odlučuje kome se daje upravljanje fabričkim timom, ko angažuje vozače, kome se daje podrška (mislim na satelitski tim) kome manje kome više. Morbideli se danas nije ni trudio da sakrije razočarenje tretmanom koji ima. Verovatno čovek smatra da može da uđe u borbu za titulu kad bi imao punu podršku. Zna kako se pobeđuje a i osvaja titula. To je samo moje viđenje stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Maj 2, 2021 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan @BRACO skupljaj ti polako onih dvajes marke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Maj 2, 2021 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, Due said: .... To je samo moje viđenje stvari... Verovatno je Petronas iz njima znanih razloga iskeširao samo za jednu M1 '21, a neki drugi razlozi a ne vozačke mogućnosti opredelili da ta jedna ode dedi pod dupe. Trula situacija što se tiče Morbidelija a lepa pokazna vežba da uz svu tehniku i tehnologiju i dalje jahač vredi više od konjića. To u Hondi tvrdoglavo odbijaju kao mogućnost još od dedinih zlatnih dana, Dukati se tu isto pokazao kao šupak dok su imali Lorenca a sada i klavijaturisti duvaju u tu tikvu. Dobar je Qurta, fenomenalan Banjaja, dragi su mi i Zarko i Miler ali bi bilo vrhunski do jaja, bajkovito skroz, da Morbideli uzme titulu. U inat svim marketinško finansijskim mlatimudama koji kroje svako događanje po meri profita i jeftine zabave. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 2, 2021 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A zašto onda tu Dedinu klavijaturu, ne daju Franku, ako su već platili i oni raspolažu sa njom? Deda bi i sa ovom Frankovom obrijao Savadorija i Rabata dok je tu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Maj 2, 2021 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, dvlns je napisao: @BRACO skupljaj ti polako onih dvajes marke Svrbi desni dlan a notifikacija se ukazuje, reko dvlns 100% 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10513 Napisano Maj 2, 2021 (promenjeno) Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mixa je napisao: A zašto onda tu Dedinu klavijaturu, ne daju Franku, ako su već platili i oni raspolažu sa njom? Deda bi i sa ovom Frankovom obrijao Savadorija i Rabata dok je tu. Hm, misliš? Bolje ne rizikovati, s decom se nikad ne zna. Promenio Maj 2, 2021 član Best Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svrbi desni dlan a notifikacija se ukazuje, reko dvlns 100% Samo vas gledam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1687 Napisano Maj 3, 2021 Drug član, 2291 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Emotional Miller “worked arse off” for Spanish MotoGP win WWW.MOTORSPORT.COM Ducati’s Jack Miller says he “worked my arse off” to secure his first dry-weather victory in MotoGP after winning Sunday’s Spanish Grand Prix. Ducati’s Jack Miller says he “worked my arse off” to secure his first dry-weather victory in MotoGP after winning Sunday’s Spanish Grand Prix.- Pa ne znam jedino ako si sipao nesto 20 da dobije "arm pump" pa si bas "work your ass off" da bi dosao do tog napitka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...