Jump to content

Moto Zajednica

CBX1000 MARTIN u caffe racer varijanti

Recommended Posts

• Drug član, 2754 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Sad me je Vladica69 setio velike ljubavi sa početka 80-ih.

EGLI Kawasaki MRD1      suncetihebempajasamvoleoroveprenegoštosunastali ;D ;D ;D

7gpUN_eglimrd1pq8.jpg

w500.png

BhXoM_egliturbole4.jpg

w593.png

IzaYu_eeegs7.jpg

w500.png

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Beneli 900 SEI    Video sam ga u Dubrovniku 1987 i LAverdu RGA1000 jota

Kako si se Laverde setio !!?? Narandžasta bese 1000  ?  Auto-magazin je testirao u prošlom veku. Na tavanu su brojevi od 70-ih. 8)

Imam sliku sa njom u Dubrovniku.Bila je crna sa cuvenim Djuliari sedistem i kerker izduvom.

Skleroza... :(

Narandžasta je bila 1200 RGA. A na toj crnoj sam se vozio i Sarajevu na FIM reliju 1985. Bio u partizanima i Prika iz Šibenika me vozio a kad pusti gas Kerker mi uvlači pantalone vojničke. Bruka.

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Da ne otvaram novu temu ,postavicu pitanje ovde!

Davne 1990 godine sam posjedovao CBX 1000 1980 ili 81 god. prva reg. Sremska Mitrovica , prodat 1991. braci Misic u Eckoj kod Zrenjanina . Ako neko zna gdje je zavrsio ovaj motor neka javi. Ovaj motor za mene ima veliku emotivnu  vrijednost i mozda bi ga opet kupio ,ako se mozda prodaje.

Davne 1990 godine sam posjedovao CBX 1000 1980 ili 81 god. prva reg. Sremska Mitrovica , prodat 1991. braci Misic u Eckoj kod Zrenjanina . Ako neko zna gdje je zavrsio ovaj motor neka javi. Ovaj motor za mene ima veliku emotivnu  vrijednost i mozda bi ga opet kupio ,ako se mozda prodaje.

Bila su tri CBX-a u to vreme u S.Mitrovici. Siva,bordo i crveno-bela(farbana). Koju si ti imao ?

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Crvena?

Moj cale je kupio od njih i vratio na SRB table vozio je mozda godinu-dve i onda su je cinimi se braca iz Ecke otkupila nazad, ili neko iz Staiceva, uglavnom neko odatle, dalje stvarno neznam...

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Bila su tri CBX-a u to vreme u S.Mitrovici. Siva,bordo i crveno-bela(farbana). Koju si ti imao ?

Moja je bila farbana ,bijela sa crvenim. Bio je potpis majstora na rezervoaru Miki ili tako nesto.

Crvena?

Moj cale je kupio od njih i vratio na SRB table vozio je mozda godinu-dve i onda su je cinimi se braca iz Ecke otkupila nazad, ili neko iz Staiceva, uglavnom neko odatle, dalje stvarno neznam...

Kod Misica se nije vratila ,ako nesto saznas preciznije molim te javi.

TO : GS

Belo-crvenu je vozio Krkelja, naš prezident.

Ima sliku kako je vozi na točku. Videću ga večeras pa ću ga pitati.

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Ako je od koristi, u Kraljevu postoje dva CBX-a koja se voze. Vlasnici su Raus (moto servis) i sin. Siva je originalna, a bordo crvena je sa viljuskom i tockovima od Honde VF.

Slucajno imam sliku od sive.

post-1943-12879006174072_thumb.jpg

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

Da ali nisu u Martin obradi,a za Rausa znam da ih vozi!U principu ih on restaurira a cerka mu salje delove iz Kanade!

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Moja je bila farbana ,bijela sa crvenim. Bio je potpis majstora na rezervoaru Miki ili tako nesto.

Crvena?

Kod Misica se nije vratila ,ako nesto saznas preciznije molim te javi.

Prodata je u Ecku ili Staicevo, a mislim da su je prethodni vlasnici (ili vlasnik) otkupio nazad. Znam da je bila na BIH table kad ju je moj cale kupio, i bila je BORDO, e sad ne znam dal je farbana ili sta... Pitacu caleta za detalje pa ti javljam!

To je to...

Od momenta kad sam se upustio u ovu temu počele su da mi se dešavaju čudne stvari . Priče i slike o motorima iz 70-ih i 80-ih su me resetovale u mladost. Danonoćno razmišljam o Kawi Z 900, kopam slike po albumima, razmišljam o kupovini i doradi, opsednut sam.

Ali mi je drago, volim tu vrstu groznice. To je valjda ljubav.

Večeras sedim u moto-klubu i obrazlažem zašto tako nešto iz mladosti treba kupiti. I uvidjam da nisam jedini sa dijagnizom, geometrijskom progresijom ideja se širi.

U sred monologa me prekida telefonski poziv , Farbach me zove da vidim kod njega Z 900, stigao večeras. Konicidencija ili ...

Kawasaki Z 900, godina 1973.,sve u prvom stanju. Na žalost motor nije na prodaju ali se pojavio u pravi čas ,da me uveri da sam u pravu.

Pb7v2_z900bi8.jpg

w1024.png

8tP6J_z900zx3.jpg

w1024.png

• Svrati ponekad, 430 postova

Osamdesetih je Vlada divljak iz Mladenovca prodao porodicnu kucu i kupio CBX1000 mi smo tada vozili mz i jave,kako smo mu zavideli.Motor je bio kao kuca i veci

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

Osamdesetih je Vlada divljak iz Mladenovca prodao porodicnu kucu i kupio CBX1000 mi smo tada vozili mz i jave,kako smo mu zavideli.Motor je bio kao kuca i veci

Nekad je bio a sad nam je ostalo samo da pripovedamo.Nema dovoljno tih motora za sve nas a i kad bi imalo ne bi onda imali tu vrednost nego bi bili ucestala pojava.Ne mislim naravno na materijalnu vrednost!

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

To je to...

Od momenta kad sam se upustio u ovu temu počele su da mi se dešavaju čudne stvari . Priče i slike o motorima iz 70-ih i 80-ih su me resetovale u mladost. Danonoćno razmišljam o Kawi Z 900, kopam slike po albumima, razmišljam o kupovini i doradi, opsednut sam.

Ali mi je drago, volim tu vrstu groznice. To je valjda ljubav.

Večeras sedim u moto-klubu i obrazlažem zašto tako nešto iz mladosti treba kupiti. I uvidjam da nisam jedini sa dijagnizom, geometrijskom progresijom ideja se širi.

U sred monologa me prekida telefonski poziv , Farbach me zove da vidim kod njega Z 900, stigao večeras. Konicidencija ili ...

Kawasaki Z 900, godina 1973.,sve u prvom stanju. Na žalost motor nije na prodaju ali se pojavio u pravi čas ,da me uveri da sam u pravu.

kXjky_z900bi8.jpg

w1024.png

aYfnF_z900zx3.jpg

w1024.png

Jel ovo motor od Dragana iz S. Mitrovice? Ako jeste, dolazio je pre par godina kod nas u Kraljevo na moto skup. Motor je bio tada na neke strane table. Imam i slike, nego nisu skenirane.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja