zeljko_srb 8 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ovo sa limunom ne vredi. sad sam probo.i nista. onda sam uzeo neko sredstvo za prozore, i namazo iznutra i spolja, i nista se ne magli. sad je ektra. i jos sam one rupe zalepio iznutra selotejpom, i sad je kaciga u fulu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ovo sa limunom ne vredi. sad sam probo.i nista. onda sam uzeo neko sredstvo za prozore, i namazo iznutra i spolja, i nista se ne magli. sad je ektra. i jos sam one rupe zalepio iznutra selotejpom, i sad je kaciga u fulu. procitao sam celu temu pa me zanima koje si sredstvo koristio na viziru? I gde moze da se nadje taj pinlock koji bih zalepio na grexovu kacigu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 8, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan procitao sam celu temu pa me zanima koje si sredstvo koristio na viziru? Ma to se namaže ono za pranje prozora(može i običan deterdžent za sudove), ali nije dugo efikasno i mora da se maže svaki put kad hoćeš da ti kaciga ne magli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan procitao sam celu temu pa me zanima koje si sredstvo koristio na viziru? Ma to se namaže ono za pranje prozora(može i običan deterdžent za sudove), ali nije dugo efikasno i mora da se maže svaki put kad hoćeš da ti kaciga ne magli znaci bezveze e sad gde ima pinlock? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sredstvo za pranje prozora. ja sam to namazo, i malo izasao na terasu gde je ladno, i bas duvam u kacigu i nista ni malo ne magli. trebalo bi da radi poso. meni je sad super sve. a uzeo sam nesto ELISA, tako nesto se zove firma, na bazi bilja, za pranje staklenih povrsina, i prozora... meni je extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu najverovatnije ispasti glup, ali kad god sam gledao na TV- ronioce oni pljunu u masku, pa onda to po njoj razmazu, ociste i piciiiiii na 20 -30 - 40 - 100 m dubine i nista im ne magli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu najverovatnije ispasti glup, ali kad god sam gledao na TV- ronioce oni pljunu u masku, pa onda to po njoj razmazu, ociste i piciiiiii na 20 -30 - 40 - 100 m dubine i nista im ne magli! Ja vec vidim onako bajker seda na motor, pljuje na vizir, razmazuje, stavlja kacigu na glavu i odlazi... xD Pa ko zna, moguce je, meni je uspelo sa limunom sto se tice naocara za skijanje, nisu maglile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ... je jeftina. velika, iznutra je mala, ali je velika jako kad gledas ovako spollja, ne zvizdi. nisam bas pazljivo ispratio post,o cemu pricate? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Octobar 11, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan To sa sredstvom za pranje prozora uspeva ako u toj tecnosti ima alkohola(pise na etiketi). Ja sam za kola koristio Mer sa alkoholom i uspevalo je, a na viziru jos nisam probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Samo vam jos i u kacigi fali alkohol! Shala mala, izvinjavam se za off... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ovo sigurno uspeva pljunes u tecnost za sudove,dodas alkohol i limunov sok i to promuckas u ustima i ispljujes po viziru. SALIM SE NE ZAMERITE MI, i meni si magli i jos nisam pronasao recept koji bi trajao duze od jednog dana. ko pronadje nesto da valja nek pise ,a dotle cemo se muciti i brisati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Octobar 30, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan ne znam za pljuvanje :-[ ali ako iscedis limunov sok na magicno krpu, prebrises vizir sigurno se nece magliti neki kraci period (par dana) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...