boris babic 744 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam Tourance EXP cim sam uzeo motor, u martu. Ne mogu, dakle da poredim sa nekim drugim, jer nisam vozio. Mogu, medjutim, da kazem da paket uliva poverenje. Nesto sto moze da lici na prilaz limitu - paaaa, nagovestaj da obe gume pocinju da klize, osetio sam samo u par navrata u voznji udvoje i prilicno natovaren. Na kisi... Pa, ne mogu da kazem bas da li ispunjava Metzelerovo i Motorradovo obecanje odlicnojsti jer sam zec, ne volim mokar asfalt i ne pada mi na pamet da sidjem sa jaja po kojima vozim kada je voda dole. Ali, pri tako umerenoj voznji isto uliva poverenje. Ono sto sam procitao kaze da im je kljucna mana brzo habanje. Sada imam jedno 5k predjenih i za sada ne vidim/osecam bitnije promene - Motorradov test navodi da posle otprilike toliko pocinje da se pokazuje ta mekoca. Da naglasim ponovo, vozim umereno zustro, ne zustro zustro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav judi.Da li neko mozda ima densi retrovizor i migavac ili zna gde ima da se kupi za v-stroma K9? Ocu je neko oborio motor na desnu stranu ali njega mrzi da trazi delove , pa ja da mu pomognem... Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2563 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Moj stromić danas izbrojao 30 000 km,bez i najmanjeg kvara,samo redovni servisi.Planiram da se družimo još toliko kilometara pa da se rastajemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan potrosnja se vratila u normalu, izgleda da je gorivo bilo u pitanju posto filter nije bio prljav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I konacno su ugradjeni xenoni nakon dosta peripetija, ne oko montaze vec zbog delova. em mi prodali set xenona gde je jedan balast bio neispravan em je jos i automat koji treba da odlozi paljenje farova a isto kupljen od coveka sa foruma takodje bio neispravan. zahvaljujuci Elvisu i Big Muzzi_ju i to je prevazidjeno i sad svetli samo tako, primetna je razlika ali ne tako drasticno kao kod recimo Super Tenere. U svakom slucaju preporuka svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan I konacno su ugradjeni xenoni nakon dosta peripetija, ne oko montaze vec zbog delova. em mi prodali set xenona gde je jedan balast bio neispravan em je jos i automat koji treba da odlozi paljenje farova a isto kupljen od coveka sa foruma takodje bio neispravan. zahvaljujuci Elvisu i Big Muzzi_ju i to je prevazidjeno i sad svetli samo tako, primetna je razlika ali ne tako drasticno kao kod recimo Super Tenere. U svakom slucaju preporuka svima da li mozda imas slike pre i posle ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I konacno su ugradjeni xenoni nakon dosta peripetija, ne oko montaze vec zbog delova. em mi prodali set xenona gde je jedan balast bio neispravan em je jos i automat koji treba da odlozi paljenje farova a isto kupljen od coveka sa foruma takodje bio neispravan. zahvaljujuci Elvisu i Big Muzzi_ju i to je prevazidjeno i sad svetli samo tako, primetna je razlika ali ne tako drasticno kao kod recimo Super Tenere. U svakom slucaju preporuka svima da li mozda imas slike pre i posle ? Nemam slike montaze ,montirali majstori dok nisam bio prisutan, dok sam stigao oni vec usrafljivali plastike po njihovim recima za Stroma je jednostavno, jer se sve zice uklapaju i zbog gabarita motora ima mesta na pretek za balaste, pojacivace i kablove, sto je bitno posto je set inace za automobile. E sad, snop koji prave farovi ostaje skoro potpuno isti samo sto je sada sa dosta povecanom snagom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Ja svoje xenone juče skinuo. Prejako biju, smetaju posebno pri vožnji udvoje i ne želim sa razmišljam hoće li me u Sloveniji maknuti s puta zbog njih. Ako nekoga zanimaju, idu povoljno, komplet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav judi.Da li neko mozda ima densi retrovizor i migavac ili zna gde ima da se kupi za v-stroma K9? Ocu je neko oborio motor na desnu stranu ali njega mrzi da trazi delove , pa ja da mu pomognem... Hvala unapred! Joca profimoto moze da ti naruči, sačekaš par dana. Doduse ne znam da li ide u paru, ali znam da su skupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav judi.Da li neko mozda ima densi retrovizor i migavac ili zna gde ima da se kupi za v-stroma K9? Ocu je neko oborio motor na desnu stranu ali njega mrzi da trazi delove , pa ja da mu pomognem... Hvala unapred! Joca profimoto moze da ti naruči, sačekaš par dana. Doduse ne znam da li ide u paru, ali znam da su skupi Znam i ja da skupi .Skoro da mi se vise isplati da uzmem neka dva univerzalan nego jedan fabricki.Hvala za informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u Eurosumaru. Migavac i retrovizor sam platio oko 100€ i sam zamenio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav judi.Da li neko mozda ima densi retrovizor i migavac ili zna gde ima da se kupi za v-stroma K9? Ocu je neko oborio motor na desnu stranu ali njega mrzi da trazi delove , pa ja da mu pomognem... Hvala unapred! Zovi Guevaru, oni su imali migavce, oko 2000 -2500 dinara komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2563 Napisano Jul 9, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika nove hiljadarke sa ispitivanja i testiranja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jul 9, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jedina stvar koja mi se ne svidja je sto ima jedan far. Sta mislite koliko ce kostati? Tipujem oko 13k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 9, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da nece preci 10 - 11.000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2563 Napisano Jul 9, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da je mali strom izašao na 9000 eura , mislim da će veliki teško biti ispod 12000-12500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 12, 2013 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan KAda uđemo u Eu biće jeftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2563 Napisano Jul 12, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan KAda uđemo u Eu biće jeftiniji Nisu mi jasne ove cene Suzukija,bezobrazno su poskupeli.Ovaj novi strom 650 nije ništa drugo nego restajling prošlog modela,pa ne znam čime opravdavaju ovoliku cenu??? Promenili par plastika i digli mu cenu do neba. Gledam cenovnik dks-a,Kawasaki je najeftiniji u Srbiji ,pogotovo u odnosu na region koji je u EU ( Hrv i Slo),tako da izgleda slaba vajda od EU. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Jul 13, 2013 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Potonuo evro u odnosu na jen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jul 13, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jen je potonuo, ali Versys 6500 TDM oko 9000 ...i u toj situaciji novi Strom je najgora kupovina za pare koje kosta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jul 13, 2013 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan ali izgleda lepse od ljubavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jul 14, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na novog Stroma 650 koji kosta 9000EUR, sto je totalno . Meni se cini da su podigli cenu kad su videli koliko je Strom 650 popularan, ali posto je stara cena dobrim delom (pored kvaliteta) odgovorna za tu popularnost, novi Strom 650 vise nije tako atraktivan. Ne znam kako ide prodaja novog DL650, ali mislim da ko ima 9000 EUR u dzepu, moze pametnije da pazari. Sad je red na nekog drugog proizvodjaca da napravi dobar motocikl u toj kategoriji za 6500 EUR, posto se otvorio prostor na trzistu za tako nesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode, Koje ulje da sipam u Stroma 1000? K5 je u pitanju, prešao je 53000 otprilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jul 15, 2013 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan sta god da sipas troskarice ako ga vozis,ako ga mazis nece. 15w50 bardahl,castrol,motul po volji ti... moj peva pesmu sa Xtc c60 Bardahl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika kaze 10w40. Ja sipam Motul, ali verujem da i ostale svetske marke zadovoljavaju kriterijume. Послато са GT-N8000 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...