Milanezi 2575 Napisano Octobar 22, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,naša sekta utihnula skroz.Ovih dana zatvaram sezonu i spremam stromče za zimski san.Prešli smo ove sezone nepunih 15 000km i prezadovoljan sam motorom u svakom smislu.Od zadnjeg menjanja ulja prešao sam oko 5500km i mislio sam da ga promenim pre zimskog sna.Ima li ko iskustva sa IPONE polusintetikom 15-50? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Octobar 22, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 15000 km, svaka ti čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Octobar 22, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,naša sekta utihnula skroz.Ovih dana zatvaram sezonu i spremam stromče za zimski san.Prešli smo ove sezone nepunih 15 000km i prezadovoljan sam motorom u svakom smislu.Od zadnjeg menjanja ulja prešao sam oko 5500km i mislio sam da ga promenim pre zimskog sna.Ima li ko iskustva sa IPONE polusintetikom 15-50? Ulje promeni na proleće. Zašto bi sipao novo ulje u motor koji će da stoji? Zadnja tri servisa koristim IPONE 15.5 i odlično je. Prvi put sam ga sipao proletos u NOVEMA NOVI u Hrvatskoj. 15000km...lepo. Ja sam ove sezone prešao samo 21000 km. Može to i bolje Mada sezona je gotova tek na kraju decembra. A bude i poneka vožnja u januaru,kada nema snega. Pre dve godine sam vozio 1.januara u 10h ujutro. Milina,nigde nikoga...sve prazno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2575 Napisano Octobar 22, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan <BR>15000 km, svaka ti čast!<BR><BR><BR>Valjda ćemo sledeće godine odvozati zajedno bar duplo više kilometara nego ove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2575 Napisano Octobar 22, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan @Sasha P Vodila se polemika na forumu da je bolje promeniti ulje na kraju sezone zbog nekih kiselina u starom ulju koje štete navodno motoru ,a moram ga promeniti svakako,tako da ću verovatno sada.Svaka čast za kilometražu i za vožnju u Januaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Octobar 22, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan @Sasha P Vodila se polemika na forumu da je bolje promeniti ulje na kraju sezone zbog nekih kiselina u starom ulju koje štete navodno motoru ,a moram ga promeniti svakako,tako da ću verovatno sada.Svaka čast za kilometražu i za vožnju u Januaru To kada bi trebalo da se menja ulje je isto kao ono sa kokoškom i jajetom. Ja bih lično ostavio da prezimi,a na proleće sveže ulje. Tvoj izbor,šta god da uradiš nećeš pogrešiti. Inače prošlog januara...malo pre onog snega krajem imam oko 800km. Eh,da je januar malo topliji mesec ubijao bih rekorde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Octobar 22, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ćemo sledeće godine odvozati zajedno bar duplo više kilometara nego ove! Najmanje duplo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Octobar 22, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mada sezona je gotova tek na kraju decembra. A bude i poneka vožnja u januaru,kada nema snega. A ti Milane već hoćeš da konzerviraš motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2575 Napisano Octobar 22, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mada sezona je gotova tek na kraju decembra. A bude i poneka vožnja u januaru,kada nema snega. A ti Milane već hoćeš da konzerviraš motor!!! Dosta mu je za ovu sezonu,a i meni se ne vozi po ladnom,da ne nazebem!Šteta što nije bilo okupljanje stromaša ove godine,biće valjda sledeće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Octobar 22, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Od sledeće sezone najverovatnije dobijate još jednog člana - mene Normalno ako žena dozvoli,još je nisam pitao strah me nešto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Octobar 23, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Od sledeće sezone najverovatnije dobijate još jednog člana - mene Normalno ako žena dozvoli,još je nisam pitao strah me nešto A ti nemoj ni da je pitaš, a posle ćeš se već snaći nekako! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 23, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od sledeće sezone najverovatnije dobijate još jednog člana - mene Normalno ako žena dozvoli,još je nisam pitao strah me nešto Hahaha, ako ne dozvoli, menjaj zenu mene moja ohrabrivala da prodam Super Teneru i pazarim Stroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Octobar 23, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan šalim se ja,dala je ona zeleno svetlo.Godinu dana sam je ubeđivao da umesto maxi skutera kupim motor za putovanja a za iste pare. Hteo sam novog nexusa da kupim ili 1-2god polovnog,ako bi se ubo neki sajamski popust onda me novi izađe skoro kao i polovni pa bi uzeo novog. Međutim đavo sam ti ja pa je na kvarno zimus dovukao do kompa pa pokazao putopise i mic po mic pristala da ide na vožnje van grada a i Srbije. Tako da samo februar, mart i . Nadam se da će biti u prodaji neki dobar primerak da se ne uspr....am i kupim neki drugi model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2575 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Od sledeće sezone najverovatnije dobijate još jednog člana - mene Normalno ako žena dozvoli,još je nisam pitao strah me nešto Lupi šakom u sto i reci:Ženo kako ti kažeš! :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Octobar 23, 2012 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja se stvarno izvinjavam sto ovo pishem ovde ( nemam prava da otvorim novu temu nigde pa ako smeta ovaj post zamolio bi nekog da mi kreira novu temu ) u cemu je stvar? pa stvar je u tome sto mi treba zimovnik, jer sam planirao ovih dana da ostavim motor da prezimi do aprila. i googlao sam i naishao sam na ova dva linka zimovnik1 50e 6 meseci zimovnik2 100e 6 meseci interesuje me vase misljenje o ova dva zimovnika, da li mozda preporucujete neki treci koji je bolji. razlika u ceni je dupla, prvi zimovnik sam zvao i oni tek od sledece nedelje pocinju da rade (zbog ovog sam skeptican za sigurnost motora- kradja- prevera) a ovaj drugi je ipak poznatija firma pise u tekstu da ce slikati motor , ugovor ....(pa sam kao manje skeptican ) zajednicko za ova dva zimovnika je garazno mesto ,24h cuvar i 24h video nadzor. e sad da li je opravdana cena 100e kod drugog zimonvika jer kod njega imas i kontrolu tečnosti, kontrolu kočionog sistema, kontrolu pneumatika, podmazivanje i pranje pogonskog lanca i pranje motocikla i jedan redovan servis, u toku sledeće sezone(ako sam dobro razumeo). inace ja jos nisam konzervirao motor to mi je u planu, znaci ja cu morati i da ga perem i licnem i picnem pre nego sto ga stavim u garazu. unapred hvala pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Octobar 28, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Samo za one sto postavljaju pitanja tipa, kupio bih Stroma, nasao sam jednog sa 30000 km na satu pa me interesuje hoce li se raspasti uskoro?! Kao sto neko rece Strom je bre jedan Gospodin motor! http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/suzuki-dl-650-v-strom-zum-winterpreis-gelsenkirchen/168462634.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=12&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelDescription=dl+650+v+strom&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Octobar 28, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko lepsi? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Octobar 28, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte malo i V Strom Riders Hrvatska ili V Strom info ili ...neki sličan forum. Ima gomila primeraka 650-ice koji imaju i 200000 km. Tako da ovaj sa 87000km i nije neka kilometraža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2575 Napisano Octobar 28, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi da postavimo slike naših stromića,evo jedna mog Žuće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend obisao Babin Zub, da ne poverujes koliko iskopali vrh planine a i koliko se svasta nesto dogradilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Novembar 12, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljavajuli svi v-strom-ovi EURO 3 normu a ako ne od kog godišta zadovoljavaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Novembar 12, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Po mojim saznanjima sto se tice Stroma 650 godista 2004, 2005 i 2006 su EURO 2, a noviji su EURO 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 16, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da napravim skid plate za 650icu! Naravno da bi bilo dobro da bude dobra zastita ! Ima li neko skicu nekog skid platea ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2575 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan <P><FONT color=#284b72><BR><FONT color=#284b72></FONT> Pogledaj rubriku oprema za stroma.Ako si zainteresovan,javi da se dogovorimo o kupovini i slanju iz Grčke! </FONT></P> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Novembar 16, 2012 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan <BR>Hocu da napravim skid plate za 650icu! Naravno da bi bilo dobro da bude dobra zastita ! <BR>Ima li neko skicu nekog skid platea ?<BR><BR><BR>Napisao sam u odeljku za opremu,ali evo i ovde.Ako si zainteresovan za ovako nešto.<BR><BR>Pričali smo o skid platu za stroma.Trenutno se nalazi na akciji model koji prave Grci.Cena mu je snižena sa 175 na 130eura,što mislim da je dobra cena s obzirom da su hrvati njihovu kopiju prodavali za otprilike toliko para.Ova cena će biti na akciji još 13 dana.Ako kupimo 3 ili više komada dobićemo popust i cena će biti 120eura po komadu.Ja sam zainteresovan za kupovinu,ako ima još neko da se dogovorimo oko nabavke! <BR>Evo linka:<BR><A class=bbc_url title="External link" href="http://www.motodrift.com/index.php?route=product/product&product_id=49" rel="nofollow external"><FONT color=#284b72>http://www.motodrift...t&product_id=49</FONT></A> koliko najcesce bude vrednost poreza i carine na ovaj proizvod. interesuje me da bi znao koliko na kraju stvarno kosta stitnik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...