Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom Srbija

Recommended Posts

• Drug član, 1614 postova
  • Motocikl: V-STROM

Ljudi,naša sekta utihnula skroz.Ovih dana zatvaram sezonu i spremam stromče za zimski san.Prešli smo ove sezone nepunih 15 000km i prezadovoljan sam motorom u svakom smislu.Od zadnjeg menjanja ulja prešao sam oko 5500km i mislio sam da ga promenim pre zimskog sna.Ima li ko iskustva sa IPONE polusintetikom 15-50?

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MotoDJIR.com, 1362 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Ljudi,naša sekta utihnula skroz.Ovih dana zatvaram sezonu i spremam stromče za zimski san.Prešli smo ove sezone nepunih 15 000km i prezadovoljan sam motorom u svakom smislu.Od zadnjeg menjanja ulja prešao sam oko 5500km i mislio sam da ga promenim pre zimskog sna.Ima li ko iskustva sa IPONE polusintetikom 15-50?

Ulje promeni na proleće. Zašto bi sipao novo ulje u motor koji će da stoji?

Zadnja tri servisa koristim IPONE 15.5 i odlično je.

Prvi put sam ga sipao proletos u NOVEMA NOVI u Hrvatskoj.

15000km...lepo.

Ja sam ove sezone prešao samo 21000 km.

Može to i bolje :lud:

Mada sezona je gotova tek na kraju decembra. :D

A bude i poneka vožnja u januaru,kada nema snega.

Pre dve godine sam vozio 1.januara u 10h ujutro.

Milina,nigde nikoga...sve prazno.

• Podržavam 1

@Sasha P Vodila se polemika na forumu da je bolje promeniti ulje na kraju sezone zbog nekih kiselina u starom ulju koje štete navodno motoru :stabre: ,a moram ga promeniti svakako,tako da ću verovatno sada.Svaka čast za kilometražu i za vožnju u Januaru :staa2:

• Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

@Sasha P Vodila se polemika na forumu da je bolje promeniti ulje na kraju sezone zbog nekih kiselina u starom ulju koje štete navodno motoru :stabre: ,a moram ga promeniti svakako,tako da ću verovatno sada.Svaka čast za kilometražu i za vožnju u Januaru :staa2:

To kada bi trebalo da se menja ulje je isto kao ono sa kokoškom i jajetom.

Ja bih lično ostavio da prezimi,a na proleće sveže ulje.

Tvoj izbor,šta god da uradiš nećeš pogrešiti.

Inače prošlog januara...malo pre onog snega krajem imam oko 800km.

Eh,da je januar malo topliji mesec ubijao bih rekorde.

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

A ti Milane već hoćeš da konzerviraš motor!!!

A ti Milane već hoćeš da konzerviraš motor!!!

Dosta mu je za ovu sezonu,a i meni se ne vozi po ladnom,da ne nazebem!:moto3:Šteta što nije bilo okupljanje stromaša ove godine,biće valjda sledeće!

• ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Od sledeće sezone najverovatnije dobijate još jednog člana - mene :zdravo::moto3:

Normalno ako žena dozvoli,još je nisam pitao strah me nešto 0plac.gif

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

Od sledeće sezone najverovatnije dobijate još jednog člana - mene :zdravo::moto3:

A ti nemoj ni da je pitaš, a posle ćeš se već snaći nekako! :-)

• Svrati ponekad, 412 postova
  • Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000

Hahaha, ako ne dozvoli, menjaj zenu 1lol.gif mene moja ohrabrivala da prodam Super Teneru i pazarim Stroma 1care.gif1moto3.gif

• ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

šalim se ja,dala je ona zeleno svetlo.Godinu dana sam je ubeđivao da umesto maxi skutera kupim motor za putovanja a za iste pare.

Hteo sam novog nexusa da kupim ili 1-2god polovnog,ako bi se ubo neki sajamski popust onda me novi izađe skoro kao i polovni pa bi uzeo novog.

Međutim đavo sam ti ja pa je na kvarno zimus dovukao do kompa pa pokazao putopise i mic po mic pristala da ide na vožnje van grada a i Srbije.

Tako da samo februar, mart i :moto3:.

Nadam se da će biti u prodaji neki dobar primerak da se ne uspr....am i kupim neki drugi model :zbunjen:

Lupi šakom u sto i reci:Ženo kako ti kažeš!:lol: :lol: :lol:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 189 postova

ja se stvarno izvinjavam sto ovo pishem ovde ( nemam prava da otvorim novu temu nigde pa ako smeta ovaj post zamolio bi nekog da mi kreira novu temu )

u cemu je stvar? pa stvar je u tome sto mi treba zimovnik, jer sam planirao ovih dana da ostavim motor da prezimi do aprila. i googlao sam i naishao sam na ova dva linka

zimovnik1 50e 6 meseci

zimovnik2 100e 6 meseci

interesuje me vase misljenje o ova dva zimovnika, da li mozda preporucujete neki treci koji je bolji.

razlika u ceni je dupla, prvi zimovnik sam zvao i oni tek od sledece nedelje pocinju da rade (zbog ovog sam skeptican za sigurnost motora- kradja- prevera)

a ovaj drugi je ipak poznatija firma pise u tekstu da ce slikati motor , ugovor ....(pa sam kao manje skeptican :) )

zajednicko za ova dva zimovnika je garazno mesto ,24h cuvar i 24h video nadzor.

e sad da li je opravdana cena 100e kod drugog zimonvika jer kod njega imas i kontrolu tečnosti, kontrolu kočionog sistema, kontrolu pneumatika, podmazivanje i pranje pogonskog lanca i pranje motocikla i jedan redovan servis, u toku sledeće sezone(ako sam dobro razumeo).

inace ja jos nisam konzervirao motor to mi je u planu, znaci ja cu morati i da ga perem i licnem i picnem pre nego sto ga stavim u garazu.

unapred hvala

pozdrav

• Zainteresovan, 880 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC

Pogledajte malo i V Strom Riders Hrvatska ili V Strom info ili ...neki sličan forum.

Ima gomila primeraka 650-ice koji imaju i 200000 km.

Tako da ovaj sa 87000km i nije neka kilometraža

<P><FONT color=#284b72><BR><FONT color=#284b72></FONT> Pogledaj rubriku oprema za stroma.Ako si zainteresovan,javi da se dogovorimo o kupovini i slanju iz Grčke! </FONT></P>

• Svrati ponekad, 189 postova
<BR>Hocu da napravim skid plate za 650icu! Naravno da bi bilo dobro da bude dobra zastita ! <BR>Ima li neko skicu nekog skid platea ?<BR>
<BR><BR>Napisao sam u odeljku za opremu,ali evo i ovde.Ako si zainteresovan za ovako nešto.<BR><BR>Pričali smo o skid platu za stroma.Trenutno se nalazi na akciji model koji prave Grci.Cena mu je snižena sa 175 na 130eura,što mislim da je dobra cena s obzirom da su hrvati njihovu kopiju prodavali za otprilike toliko para.Ova cena će biti na akciji još 13 dana.Ako kupimo 3 ili više komada dobićemo popust i cena će biti 120eura po komadu.Ja sam zainteresovan za kupovinu,ako ima još neko da se dogovorimo oko nabavke! <BR>Evo linka:<BR><A class=bbc_url title="External link" href="http://www.motodrift.com/index.php?route=product/product&product_id=49" rel="nofollow external"><FONT color=#284b72>http://www.motodrift...t&product_id=49</FONT></A>

koliko najcesce bude vrednost poreza i carine na ovaj proizvod. interesuje me da bi znao koliko na kraju stvarno kosta stitnik?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja