Mimi Vinča 2864 Napisano Jul 18, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja mog motora (V strom 1000, 2008 god) koji je u odlicnom stanju, redovno servisiran po knjizi, predjenih 30 000 km je od 6,5-7,5 litara. Zavisi od rezima voznje, opterecenosti prtljagom , suvozacem...Jako retko vozim po gradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 18, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je bilo 100 puta,al ajd jos jednom,ko zna i nije mu tesko,zanima me koliko prosecno trosi hiljadarka po gradu i na otvorenom,neke normalne voznje,registracija vidim da je oko 200 e,sto nije strasno,druga prepreka u odnosu na 650 koji bi pre uzeo al su skuplji je potrosnja,a treci sto verovatno brze jede gume od 650,al pretpostavljam da i to nije neka razlika prevelika... ako voliš penzionerski onda dl650 VTROM .. ako voliš da motor trgne kada zavrneš gas onda dl1000. dl650 jako malo troši I TO MNOGO MANJE OD DL1000. Korpa kvačila mu traje duže od dl1000 maDA, sve su to dobri motori..Zavisi od tvojih afiniteta i mogućnosti.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pohvalim nisku potrosnju 650-ce.Pre 20-ak dana sam isao u C.Goru sa suvozacicom i puna 3 kofera. Prosecna potrosnja je bila 4.2 L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Jul 19, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Relacija Kragujevac-Beograd-Kragujevac,preko Mladenovca i Topole,vožnja do 100 km/h.Potrošnja 3,41L/100km(Race exhaust i BMC filter).Napunjen rezervoar do čepa u polasku i dopunjen do čepa po povratku!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh za 650 sam i pretpostavljao posto moj freewind trosi do 100 oko 4,al ako je razlika tolika... kao i sve ovde i meni je sve do mogucnosti,afinitete uklapas u hodu.. pre bi mali strom zbog svega i mislim da bi mi bio zadovoljavajuci u svim mojim potrebama,al generalno je u startu skuplji od velikog,s tim sto se to izjednaci kasnije u eksploataciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li leka ovom displeju,prilikom kupovine motora bio je ovako razliven,da li se on menja ili idu komplet satovi,ovako mi ne koristi ni za sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano Jul 28, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par mesec dana sam kupio V- Strom DL650. Na levoj strani oklopa ima jedan potenciometar za koji ne mogu da odgonetnem namenu. Kao da su grejaci rucica, ali moje rucice nemaju grejace. Predhodni vlasnik takodje ne zna namenu ovog potenciometra. Da li je neko imao ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano Jul 28, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7064 Napisano Jul 28, 2012 MotoDJIR.com, 1392 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prvi put vidim nešto ovakvo... Pogledaj gde vode kablovi. Po ovome izgleda kao potenciometar nekih grejača. Ručica...sedišta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano Jul 28, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Rucice nije, sediste sam skidao ali nisam video nikakvu mogucnost grejaca... Da bih video kuda idu kablovi moram da skinem oklop i rezervoar. Mislio sam da kada vec na potenciometru pise suzuki da je neko vec to video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Jul 29, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan 650icu vozim 40 000km Što se potrosnje tice trosi : Ibarskom dva putnika 3 kofera trosi 4,4l (do Crne Gore) po gradu 4,6 kada vozim solo(ne vozim brzo) Auto put brzina izmedju 140-150km/h dva putnika 3 kofera trosi 5,5l (do Grcke) E kad se trkas auto putem pun gas 170-180 km/h trosi 9l a mozda i vise (samo jednom probao do Kragujevca povukli me Turci) Napunis ga za 2700din i vozis se 450km! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano Jul 29, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde se moze kupiti pokazivac brzina za V-stroma dl650 2004 godiste i da li je ugradnja komplikovana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 30, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan evo vam ovaj fork brace u Grčkoj..Pa ko juri hard offroad neka ugrađuje http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=3903 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 30, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan ovo je korisna sprava http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=4870 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jul 31, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo vam ovaj fork brace u Grčkoj..Pa ko juri hard offroad neka ugrađuje http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=3903 Miljane, druga tema je za dodatnu opremu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 31, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Tanana je pisao o opremi pa sam odgovorio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jul 31, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na korisnim linkovima, ali uputi kolegu na drugu temu, gde može da dobije mnogo više informacija u vezi dodatne opreme. P.s. Nije mi jasno na koje njegovo pitanje si odgovorio! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Jul 31, 2012 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Drugari moze pomoc oko kocionih plocica za Stromce? Kojeg proizvodjaca preporucujete i gde kupiti? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Drugari moze pomoc oko kocionih plocica za Stromce? Kojeg proizvodjaca preporucujete i gde kupiti? Hvala! Na kojoj si kilometrazi sa motorom? Videh da je motor 2009 godiste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Avgust 1, 2012 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Drugari moze pomoc oko kocionih plocica za Stromce? Kojeg proizvodjaca preporucujete i gde kupiti? Hvala! Na kojoj si kilometrazi sa motorom? Videh da je motor 2009 godiste! na 29.000 km prednje plocice su za promenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 1, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i prednje i zadnje stavio Nissin, a kupio u Moto Landu, i za sad sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Avgust 1, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan EBC sinter napred, organic nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano Avgust 1, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na korisnim linkovima, ali uputi kolegu na drugu temu, gde može da dobije mnogo više informacija u vezi dodatne opreme.P.s. Nije mi jasno na koje njegovo pitanje si odgovorio! upravo tako, :-) Znam da u dodatnoj opremi ima gde se moze kupiti, ali moje pitanje je da li je neko od Vas ugradio na Vstroma pokazivac stepena prenosa i da li je komplikovano i koji je model najbolji za njega. Naravno to ne vazi za novije modele jer sam video da im je to fabricka opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Avgust 1, 2012 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na korisnim linkovima, ali uputi kolegu na drugu temu, gde može da dobije mnogo više informacija u vezi dodatne opreme.P.s. Nije mi jasno na koje njegovo pitanje si odgovorio! upravo tako, :-) Znam da u dodatnoj opremi ima gd e se moze kupiti, ali moje pitanje je da li je neko od Vas ugradio na Vstroma pokazivac stepena prenosa i da li je komplikovano i koji je model najbolji za njega. Naravno to ne vazi za novije modele jer sam video da im je to fabricka opcija. Pogledaj na hrvatskom forumu za V strom motore,citao sam da je neko od njih ugradjivao pokazivac stepena prenosa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Avgust 1, 2012 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo je tema http://v-strom.hr/elektrika/gipro-watre-pokazivac-stupnja-prijenosa-%28ili-u-kojoj-sam-brzini-%29/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...