Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom Srbija

Recommended Posts

• Zainteresovan, 808 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

@GileGivi Airflow nema konkurenciju sto se tice zastite od vetra... Odusevio me. 

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 49 postova
  • Motocikl: Ex KLE 500, Ex FZ6 S, Yamaha Tracer 9
Ovaj stelujuci?
Drugar, a sta mislis da prvo probas fabricki. Ti si besan.

Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk

• Haha 1

• Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Dada. Porucio sam jedan, pre toga probao na drugarovom Stromu, totalna tisina na motoru. Odusevio se.

Inace sam na Africi imao Airflow i skinuo ga, na njoj nije imao efekta, a na Stromu apsolutno druga prica. 

Na motorima sam do sad koristio fabricke vizire plus deflektor al na stromu ne pomaze mnogo ni deflektor, opet me pici vetar direkt u predelu vizira kacige. 

Promenio član Rider000
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 1938 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Ja cu da menjam na leto. Probao sam drugarovog stroma sa givi airflow i stvarno je odličan ali je i najskuplji. 

Izgledom mi se svidja i givi (kapa) onaj iz jednog dela ali deluje visoko i nisam siguran da je pogled iznad vizira ( visok sam 180). Mrzim da gledam kroz vizir.

Videću još. Nek piše neko ako ima taj givi iz jednog dela.

Promenio član bopk

Meni se izgledom najvise dobao onaj WRS, kacio sam na nekoj od prethodnih stranica. Medjutim nedovoljno informacija kakav je u praksi, par ljudi iz fb grupe ga imaju i kazu da je airflow bolji jedino sto kad se spusti u najnizi polozaj, malo je poruẓ̌an, mads svakako ne moze biti ruzniji od fabrickog vizira...

Promenio član Rider000

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: V-STROM

@bopk

Imao sam taj povišeni Givi, probao ga na 2 vožnje, skinuo i prodao.

Visok sam 180 cm, gledao sam preko njega ali nisam bio zadovoljan.

Probao sam i ono krilce spojler, nakačio ga na fabrički vizir, takodje bez nekog vidnog poboljšanja tako da ostajem na ovom kratkom fabričkom. 

Na prethodnoj generaciji sam imao Givi Airflow i bio sam zadovoljan, mislim da ona njegova mogućnost podešavanja radi posao za veliku većinu vozača, jeste skuplji ali je dobar.

Screenshot-20241130-123725-Gallery.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja