Nesasavage 53 Napisano Avgust 5, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Nordkapp said: Stromaši, danas je svetski dan piva, pa eto navali narode... I da znas, da popijem i ja jedno, mozda mi padne na pamet resenje za problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 150 Napisano Avgust 6, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto nemam dovoljno postova za rubriku PRODAJEM evo da oglasim ovde na prodaju scootoiler sistem za podmazivanje(vakumski) koji sam dobio uz stroma koji sam kupio a ne treba mi.Cena 50€.Bočica koja ide na motor je puna a u žutoj ima 1,5-2 cm ulja.063/8155779 Slavko,Čačak Promenio Avgust 6, 2022 član PAPARACO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 150 Napisano Avgust 7, 2022 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat scootoiler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Avgust 7, 2022 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jedan takav scootoiler nisam baš oduševljen pa bi ga se odrekao ako nekom treba.Još je na motoru treba ga i demontirati ali to nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Avgust 8, 2022 (promenjeno) Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Demontiran.Na raspolaganju po ceni kao i prethodni.6000 din. 0641433382 I ode Promenio Avgust 8, 2022 član JevtaNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Avgust 11, 2022 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, dali je ovo za mjenjat. Mitas teraforce-R, do sad 11.000 km. Pa neznam, dali još vrede ili menjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Avgust 11, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je za zamenu. Mitas provozaš dva kruga oko zgrade, probaš, i menjaš. Ne znam šta si čekao do sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 618 Napisano Avgust 11, 2022 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim sta nije u redu sa ovom gumom? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Avgust 12, 2022 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Jupiter je napisao: Naravno da je za zamenu. Mitas provozaš dva kruga oko zgrade, probaš, i menjaš. Ne znam šta si čekao do sada? Bolje vreme, više para, ujak iz inustranstva, jebi ga onako pitam samo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Avgust 12, 2022 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Borkosan je napisao: Ne vidim sta nije u redu sa ovom gumom? Sent from my iPhone using Tapatalk Ne da nije u redu, samo pitam jer drugi kod nas uz ovoliko km več mjenjajo. Dobro ako kažete da je ok, vozaču dalje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2551 Napisano Avgust 12, 2022 Vozac A kategorije :D, 934 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Jupiter je napisao: Naravno da je za zamenu. Mitas provozaš dva kruga oko zgrade, probaš, i menjaš. Ne znam šta si čekao do sada? Ko ti je to rekao :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Avgust 12, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, draki said: Ko ti je to rekao Uglješa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2551 Napisano Avgust 12, 2022 Vozac A kategorije :D, 934 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Jupiter je napisao: Uglješa. To je vjerovatno strucnjak, vjerovatno dipl. inz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Avgust 12, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Draki, skidaj mitasa, džabe ti voziš tolike km, vidiš da ne može! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Avgust 12, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, draki said: To je vjerovatno strucnjak, vjerovatno dipl. inz. Nije, konobar je, ali zarađuje između 2 i 3 hiljade eura mesečno, pošto je stručnjak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2551 Napisano Avgust 12, 2022 Vozac A kategorije :D, 934 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, nafetS je napisao: Draki, skidaj mitasa, džabe ti voziš tolike km, vidiš da ne može! Ajde sto sam ja odmah skinuo, nego sto su jos 44 vozaca tu iz kraja odma isto uradila Mitas harakiri 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Avgust 12, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jasno je, preuzeti distribuciju od sadašnjeg uvoznika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Avgust 13, 2022 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 11.8.2022. at 20:20, Nordkapp je napisao: Ljudi, dali je ovo za mjenjat. Mitas teraforce-R, do sad 11.000 km. Pa neznam, dali još vrede ili menjam. Kakav je tebi osecaj dok ih vozis, po slikama moze jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Avgust 13, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam ovde samo za ovaj Mitas, nemam pojma, nisam ih vozio. Znam za slučaj gde ih je čovek stavio, pa ih nešto brzo zamenio. U svakom slučaju, ako završavaju posao, to je ok. Ove na slikama izgledaju još uvek dobro, i moje su u nekom takvom stanju, prednja mi je kao ova zadnja na slikama, i obrnuto. Prešle 16 hiljada i nadam se da će prednja izgurati još bar 2, do kraja sezone. Bridgestone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Avgust 13, 2022 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bratislav 1973 je napisao: Kakav je tebi osecaj dok ih vozis, po slikama moze jos. Pošto nisam neki spidi gonzales osječaj je još uvijek dobar, mada samo zbog preventive, trebale bi onako na izgled barem koje 2-3 hiljada da još reknu pa da izguram do kraja sezone pa onda na prolječe menjam. Videču, moram samo probati kad bude malo mokro po drumu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 28 Napisano Avgust 13, 2022 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Narode, poznaje li neko motor? Ne mogu još da pisem u onoj temi koja je namenjena za ova pitanja. http://www.polovniautomobili.com/motori/20030893/suzuki-dl-650-abs-v-strom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Avgust 13, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, kada smo kod guma, je l još uvek važi ona priča da su gume u Bosni jeftinije, i da ima smisla tamo ih kupiti i na licu mesta zameniti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 13, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nordkapp je napisao: Pošto nisam neki spidi gonzales osječaj je još uvijek dobar, mada samo zbog preventive, trebale bi onako na izgled barem koje 2-3 hiljada da još reknu pa da izguram do kraja sezone pa onda na prolječe menjam. Videču, moram samo probati kad bude malo mokro po drumu. Па то су кањони Колорада те шаре. Гледам фотке и не капирам шта ту треба да се мења. Та гума као и остале може да се вози док не направиш слик такорећи. Шта ти је ”законски минимум” у Словенији 1.6 милиметара дубина шаре? Ако је то, онда измери дубину шаре и када дођеш на тај 1.6 онда мењај. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Avgust 13, 2022 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, СајберГастарбајтер je napisao: Па то су кањони Колорада те шаре. Гледам фотке и не капирам шта ту треба да се мења. Та гума као и остале може да се вози док не направиш слик такорећи. Шта ти је ”законски минимум” у Словенији 1.6 милиметара дубина шаре? Ако је то, онда измери дубину шаре и када дођеш на тај 1.6 онда мењај. Imaš pravo, ja mislim, da je 1,4 ili se varam. Vozaču još ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Avgust 13, 2022 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bre ljudi i mene tako plasili pricama o Mitasu i ja ih kupio.Zaista ne vozim na zilet vec umereno ali ta guma meni nikada nigde nije proklizala ni po kisi(tada jos usporim).Dodatno me ucvrstilo u odluci to da KTM na svoj premijum model stavlja te gume.Meni se gume svidjaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...