lemy 1031 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Realno Dzabe. Ima mana, vidi se da je stajao, nisu original retrovizor, ogreban, ali opet za te pare, vredi. Ko traži nešto ovako da požuri. Bilo je ivakvih ponuda i ranije, ali odu za par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ovo će otići za manje od 24hSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan HahahahahhaaaNema ga!!!!Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 215 Napisano Maj 28, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, ode motor za dan Ja mislim da je juče postavljen oglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena bila?Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 215 Napisano Maj 29, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Nenadbg88 je napisao: Koja je cena bila? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk 2500 evra, čini mi se 2004 godište, prešao 80 i nešto hiljada ali ne znam da li kilometara ili milja s obzirom da mu ne brzinometar u miljama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Toliko sam ja platio moju litru, 2003god Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan I ja moju...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ovog mog je lik stavio na Polovne Automobile i samo napisao spojeno VStrom, u pretrazi ga nije bilo jer sam ja kucao DL1000.Drugar mi slucajno javio jer zna čoveka, a ja slučajno sutradan išao u okolinu Niša, i eto :-)Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Maj 29, 2020 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan SEBA bocni nosaci kofera,malo se nesto radilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Maj 29, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna, koliko si platio?Послато са SM-G965F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Maj 29, 2020 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, gago12 said: Ako nije tajna, koliko si platio? Послато са SM-G965F помоћу Тапатока Nije naravno, 100e, pomoc od drzave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna sta je po sastavu originalno Scootoiler ulje za podmazivanje lanca? SAE90 nije sigurno. Deluje kao da je neko lako masinsko ulje u pitanju... Kad sam kupio motor kupio sam i to ulje i sipao u oiler, plavo zimsko sam uzeo tada. Kad isprska po ramu i tocku relativno lako se sapere puskom na perionici, isto kada iskaplje po podu sapere se relativno lako. Jos ako uzmem brake cleaner pa na vruce naprskam, pa to sve bude kao novo. Kad mi je nestalo njega kupio sam na pumpi obicno SAE90 koje se inace kao preporucuje za lanac, pa to je sacuvaj boze... Em masno kad iskapa po podu i ostaje kao da je motorno ulje, a po ramu i tocku napravi takav svinjac da je to haos, da sam mazao govnima da izvinete lakse bih oprao, ni brake cleaner ga ne skida tako lako. Jedva sam danas to sredio, sve je usvinjeno kao da sam mazao mascu, a ne uljem. Ubuduce samo Scootoiler ulje, razlika nebo i zemlja, dok ne nadjem nesto sto je slicno po sastavu. Jeste 1500 kinti pola litra ali vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Narucuj iz luisa, oko 10e ispada litar. ima da potraje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si ti video litar za 10e? I jesam tad narucio bio, Sekula mi je doneo. Platio sam bio 1560 + postarina, za 0.5L. Ima na kp za iste pare u Rumi, narucio sam crveno letnje sad. Nego me zanima sta je unutra....nasao sam sad tu prvu flasicu i bilo je malo pri kraju, potpuno je drugacije od SAE90 po svemu. Drugi miris, tecljivije dosta, lakse se pere...nesto kao izmedju motornog i masinskog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska, sve sam nesto kontao da je boca 1l a ne da je 0,5 hahaha. A i sad gledam poskupelo je prilicno, zadnji put sam pre narucio 4 boce pre ihaha vremena. Mada msm da Jeftinu zamenu neces naci, svakako je jeftinije nego sprej a mnogo prakticnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Nisotecov Testerol, radi posao, lako se skida rekao bih, ima ga svuda, košta siću para. www.nisotec.eu/sr-lat/nisotec-testerol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan On 5/28/2020 at 4:18 AM, Nenadbg88 said: Gde to? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Čikago Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Maj 31, 2020 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan .... imate skotojler ulje i u Motolendu....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Probacu i taj testerol. Ma vise me kopka sta je nego sto je do para, jer to stvarno traje dugo, tih pola litra meni traje celu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jun 1, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno 5 radnih dana je bilo potrebno od prvog ulaska u banku i "Dobar dan. Hocu auto kredit" do isplate love na racun autosalona/ prodavca. Sigurno je moglo to i za 4 dana jer su se malo spetljali ovi kod mene u Intesa filijali pa smo izgubili jedan dan na glupost. Ja sam svoj deo posla uradio. Ceo iznos od 7730 eura (7550 + 180 Motech centralni) je prebacen Atili i motor je isplacen u celosti. Sad cemo da vidimo koliko njemu treba vremena da isporuci motor. Navodno sutra stize kamion sa 12 komada od kojih je jedan moj. Do petka mi mora poslati papire da zavrsim registraciju i dobijem tablicu da bi mogao da odem kod njega i dovezem motor kuci. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 2, 2020 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno 5 radnih dana je bilo potrebno od prvog ulaska u banku i "Dobar dan. Hocu auto kredit" do isplate love na racun autosalona/ prodavca. Sigurno je moglo to i za 4 dana jer su se malo spetljali ovi kod mene u Intesa filijali pa smo izgubili jedan dan na glupost. Ja sam svoj deo posla uradio. Ceo iznos od 7730 eura (7550 + 180 Motech centralni) je prebacen Atili i motor je isplacen u celosti. Sad cemo da vidimo koliko njemu treba vremena da isporuci motor. Navodno sutra stize kamion sa 12 komada od kojih je jedan moj. Do petka mi mora poslati papire da zavrsim registraciju i dobijem tablicu da bi mogao da odem kod njega i dovezem motor kuci. Nek je sa srecom da te sluzi i puno bezbednih kmTapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Jun 2, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 25.5.2020. at 20:57, baneBP je napisao: Bio sam danas kod Atile u Horgosu. Dva crna XTa stoje jedan do drugog, zlatne DID zicane felne, cista perverzija (nazalost oba prodata). U petak stize sledeca tura, moj je jedan, taman da sredim papire sa bankom. Uzeo sam predracun, sutra se zezam sa bankom i ako bude sve ok za vikend da dovezem mladu kuci Pozz, jesi li dovezao za vikend? Posto i ja cekam novu turu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Jun 2, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 26.5.2020. at 18:12, Dusko Maček je napisao: Hvala 185-186cm, vidi, vozio sam sve i svašta ali nikada nešto da sam vozio neki duži perod, i nikada svoj motor, ali imam utisak da je ovo voziti lako kao bicikl, od kako sam ga isterao vreme mi nije dozvolilo više od 40km ali stvarno kao bicikl Pozz, kako je sa novim Stromom posle par dana ? Utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jun 2, 2020 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2017. kada sam uzimao motor kod Atile trebalo je nedelju dana odkako su pare legle na racun pa to trenutka kada je motor isporucen kod njih. Sveukupno 10 dana odkako smo se prvi put culi telefonom pa do trenutka kada sam ga registrovanog odvezao kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...