BIGDADDY 451 Napisano Mart 31, 2017 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan A jel smem da pitam odakle bi trebalo naruciti neki deo za Vstroma DL1000. Konkretno, misllim da cu Crash barove raditi kod Sebe, al recimo fali mi centralni stender. Gde njega da nadjem ? Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Mart 31, 2017 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika makine, mislim da nemam zbog cega da se stidim :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Mart 31, 2017 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan A jel smem da pitam odakle bi trebalo naruciti neki deo za Vstroma DL1000. Konkretno, misllim da cu Crash barove raditi kod Sebe, al recimo fali mi centralni stender. Gde njega da nadjem ? Hvala... Centralni štender ti je najpovoljnije da uzmeš ovde http://www.cosmo-accessories.com/online-store/electronics-computers/dl-1000-v-strom/centerstand1000-info.html Javi se članu NesaSt, on ti može dobaviti iz Grčke brzo i povoljno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano April 1, 2017 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/15937-dodatna-oprema-za-v-strom/page-25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano April 1, 2017 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/15937-dodatna-oprema-za-v-strom/page-25 Post sa stitnicima hladnjaka cena je 50 e za inox 45 e plastificiran u crno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 2, 2017 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/15937-dodatna-oprema-za-v-strom/page-25 Post sa stitnicima hladnjaka cena je 50 e za inox 45 e plastificiran u crno Hvala, A gde narucujete ove sitnije delove. Konkretno malo mi curka ulje na dekli. Gumica pod brojem 17. Hvala... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano April 4, 2017 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neke ideje za kacenje telefona?Videh kod Grka: http://www.cosmo-accessories.com/online-store/electronics-computers/dl-1000-v-strom/gps-holder-35-info.html , izgleda fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano April 4, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Moja ideja: http://motoland.rs/izdvajamo/kappa-ks953/ (ima raznih dimenzija) Takvu sam koristio dugo. Prednosti su zastita od kise i sigurno kacenje. Mana je slabiji odziv ekrana posto sve ide preko providne plasike. Odlicno je i kada se tel. koristi kao navigacija. Kada mi je u Atini crkla ista, izvadio sam iz torbice i koristio telefon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano April 4, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, dobro... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano April 4, 2017 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Super što su boje različite, da ne bude posle, bato uzeo si moj motor Sa srećom obojici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano April 4, 2017 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, dobro... Sad čekamo povod za provod, sa srećom Braćo Burazeri :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano April 4, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, za sada ih samo gledamo, posto smo zatrpani poslom... Nadam se za mesec dana da malo uzjasemo. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 4, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Izdržite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzdravlje da vas sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano April 5, 2017 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Gde da potrazim set guma ? I sta predlazete strogo asfalt!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano April 5, 2017 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pireli Scorpion Trail 2, Metzeler Tourance next... Milanezi ima odličan kontakt i lepe cene, napisace ti on, a mozes i preko braće burazera Gorance85 i Marka4522, i oni imaju super ponude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler tourance next 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Za koje god da se odlucis ne mozes da se zeznes, i cena im je ista Sent from my SM-T705 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano April 6, 2017 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler tourance next Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 6, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano April 7, 2017 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče guma i nabavke, uzeo sam za sebe i par drugara Pirelli Scorpion Trail 2. Set za stroma je plaćen 210 eura, dot 2016 sa dostavom na kućnu adresu.Mislim da je korektna cena u odnosu na ostale prodavce. Bilo je u ponudi i drugih guma, Anakee 3 set je koštao 194 eura, ostalih cena se ne mogu setiti sad iz glave... Dobio sam par PP, koga interesuje kontakt nek pošalje poruku da mu prosledim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 7, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je u odnosu na Tourance Next? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano April 7, 2017 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih znao, nisam imao Metz na stromu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 7, 2017 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ko zna koji put. Motorradovi testovi Pirellija ocenjuju kao najboljeg, a Metzelera kao best buy. Pricamo o pracno cisto ulicnim gumama 17/19. Ne da mi da okaccim fotke, evo linka do istih: http://imageshack.com/i/pmEkQsPtj http://imageshack.com/i/pmh6XGFRj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano April 7, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Nisam probao taj model. Na dva identicna motora probao sam (suvo vreme, isti dan) Metzeler Tourance Next i Pirelli Angel GT. Ni jedna nije losa, ali veliki plus za Metz. iz razloga dosta vece udobnosti i drasticne razlike prilikom nagiba motora u krivinama. Vlasnik Pirelli-a imao identicne utiske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...