Sivi_tek 250 104 Napisano Februar 22 U prolazu, 29 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 2. 2025. at 22:55, Tebra11 je napisao: Ekipa, moze li preporuka za neke maglenke koje nisu preskupe? Ici ce na crashbar. Pregledao sam Ali i Ebay, uglavnom otkidaju sa postarinom za Imas na Temu uzmi slobodno imam i sliku negde sa nosacima 30€ dzabane postarina sijaju bolje od farova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1510 Napisano Februar 22 Drug član, 998 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Cisto informativni da znas, da ce ti usled ne daj Boze pada motora na stranu ove maglenke sto štrče završiti u plastici i oštetiti istu, a ondaK dzabe crash barovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebra11 37 Napisano Februar 22 U prolazu, 18 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 2011 Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, Sivi_tek 250 said: Imas na Temu uzmi slobodno imam i sliku negde sa nosacima 30€ dzabane postarina sijaju bolje od farova Na kraju sam ipak narucio ove s Alija, nasao free shiping u Dubrovnik. Juce stigle, nisam ih jos montirao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi_tek 250 104 Napisano Februar 22 U prolazu, 29 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Rider000 je napisao: Cisto informativni da znas, da ce ti usled ne daj Boze pada motora na stranu ove maglenke sto štrče završiti u plastici i oštetiti istu, a ondaK dzabe crash barovi. Sveatan sam toga al potrudit cu se da ne dodje do pada, na mestu pad se nece desiti u to sam siguran previse sam oprezan sto se motora tice a sad na cesti to niko ne zna sta se moze desiti, treba se potruditi da se ne desi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1873 Napisano Februar 25 Drug član, 926 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam ga registrovao danas. Voznja lagana, da ne kazem smaracka. I tako narednih 990 km. Moj utisak je da je uzivo mnogo lepsi nego na slikama. Porucio i od Banise nesto opreme za njega, sezona moze lagano da pocne. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23191 Napisano Februar 25 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lep i na slikama Ultra pouzdana masina, neka te lepo sluzi druze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1873 Napisano Februar 25 Drug član, 926 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Neso, dace Bog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebra11 37 Napisano Februar 25 U prolazu, 18 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 2011 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Gile said: Konacno sam ga registrovao danas. Voznja lagana, da ne kazem smaracka. I tako narednih 990 km. Moj utisak je da je uzivo mnogo lepsi nego na slikama. Porucio i od Banise nesto opreme za njega, sezona moze lagano da pocne. Lutka je, jos kad legnu neki crashbarovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1873 Napisano Februar 25 Drug član, 926 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Poruceni, i alu skid plate i Air flow vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1510 Napisano Februar 25 Drug član, 998 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Meni je fabricka "ralica" mnogo lepsa od bilo koje aftermarket. Ko ne vozi po kamenjaru, nema potrebe da menja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebra11 37 Napisano Februar 25 U prolazu, 18 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta Airflow vizir trenutno? Meni ce mozda trebati za prvu generaciju Stroma, ako mi onaj dodatak za vizir ne pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1510 Napisano Februar 25 Drug član, 998 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Oko 16k je airflow 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1873 Napisano Februar 25 Drug član, 926 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Rider000 je napisao: Oko 16k je airflow Tako je. 16 crvenih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1483 Napisano Februar 25 (promenjeno) Drug član, 1988 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan I ja uzeo kod Banise airflow. Lepši mi je kappa (givi) iz jednog dela ali svi kažu da je ovaj bolji. Taj iz jednog dela mi se cini mnogo visok a ne volim da gledam kroz vizir. Edit: Jel ima yt neki lep serijal putopisa sa stromom 650 u glavnoj ulozi? Na putevima ih srećem dosta a ne mogu da nadjem na yt nikog. Promenio Februar 25 član bopk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1873 Napisano Februar 25 Drug član, 926 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan I? Ima li efekta vizir? Pogledaj ovog tipa, ima vise klipova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1483 Napisano Februar 25 Drug član, 1988 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Vizir je odličan. Probao sam kod drugara prošle godine pa ga zato I uzeo ove zime. Moj je samo namontiran i nije proban još uvek. Hvala za link. Gledao sam njega ali zo je sve nešto kratko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1873 Napisano Februar 25 Drug član, 926 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i nemam zivce da gledam duze od ovih kratkih klipova. Ali se spremam za Gruziju ove godine, da dozivim na svoj nacin sve to. Valjda ce se sloziti sve kockice do avgusta. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18389 Napisano Februar 25 Integrisan, 5488 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja kolor sema za stroma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1510 Napisano Februar 25 (promenjeno) Drug član, 998 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ja drugarov Strom sa airflow-om pre kupovine svog Stroma. Fantazija, 0 vetra po glavudzi. Onda sam ja kupio Stroma, stavio Airflow(iako mi je mnogo mnogo lepsi WRS tinted ali nema niko iskustva da l radi posao). E sad na mom Stromu je dignut korman i cak i sa Airflow-om bude jakih turbulencija da mi trese glavu ako se pogodi vetar, a upravo te turbulencije su od retrovizora kockastih. Uzeo sam druge samo da ih namontiram i isprobam. Na 150km/h+ otpada glava Promenio Februar 25 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1873 Napisano Februar 25 (promenjeno) Drug član, 926 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Retrovizori kao na autobusu. Najruzniji detalj na motoru. Daj javljajte utiske. I vredi li ih menjati. Edit: Ovaj se hvali da je resio problem na vecim brzinama. Promenio Februar 25 član Gile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1510 Napisano Februar 25 (promenjeno) Drug član, 998 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pregledni su haos, ali gadni i aerodinamicnost 0 . Montiram iduce nedelje pa javljam ali trebalo bi da se resi jer tacno osetim da me od njih u glavu gadja vetar. Premotajte na 6:50 Promenio Februar 25 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1483 Napisano Februar 25 Drug član, 1988 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Rider000 je napisao: E sad na mom Stromu je dignut korman Ovo me bas zanima. Neko kaze moze neko ne može zbog sajli. Daj molim te napisi koji podizaci su u pitanju. Jel oni što idu ukoso pa i priblize i podignu malo korman? Jel si nesto menjao zbog toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 52 Napisano Februar 26 (promenjeno) U prolazu, 30 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, bopk said: Ovo me bas zanima. Neko kaze moze neko ne može zbog sajli. Daj molim te napisi koji podizaci su u pitanju. Jel oni što idu ukoso pa i priblize i podignu malo korman? Jel si nesto menjao zbog toga? Pisali smo već ma temu podignutog kormana. Ja imam umetke i u stvarosti jedva su dodati zbog sajli, ali je stalo. Promenio Februar 26 član Simke023 Greške u kucanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 52 Napisano Februar 26 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1510 Napisano Februar 26 Drug član, 998 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, bopk je napisao: Ovo me bas zanima. Neko kaze moze neko ne može zbog sajli. Daj molim te napisi koji podizaci su u pitanju. Jel oni što idu ukoso pa i priblize i podignu malo korman? Jel si nesto menjao zbog toga? Imas koju stranicu unazad sam kačio samo provrti. Sa alija su, rade posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...