Gile 1470 Napisano Octobar 3 (promenjeno) Drug član, 836 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bih kupio Stroma to bih mu prvo uradio - podigao korman. Nekako mi fabricki polozaj uospte ne lezi. Ma ok je to sa crevom i sajlama, sve dok sam ne daje gas kad namotas dobro je. Promenio Octobar 3 član Gile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2498 Napisano Octobar 3 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 10. 2024. at 16:20, ProMaster je napisao: Milanezi, ti li si hakovao Andreju profil? Jok, kao pravi ljubitelj i obožavalac nikad ne bih pomešao Pirelli i Dunlop Ali vidi se potencijal u njemu, ističe se pozitivno, ima nade da će bataliti freze i usvojiti neko stromče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1219 Napisano Octobar 5 Zainteresovan, 796 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Maknuo sam crevo kocnice van te kvacice sto ga drzi i stavio ga sa desne strane desne vile, tako je slobodnije i nema bojazni... Je l stavljao ko ono ojacanje repa? U servisu mi kazu da ne treba, samo ne treba pretovarati kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Octobar 5 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš metalni nosač kofera, po istoj ceni kao to ojačanje. U Motobike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1219 Napisano Octobar 5 Zainteresovan, 796 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Videh sad. Ruzan mi je bas... Kolega @Pedja1971 mislim da ima kofer kao moj bez podupiraca ispod, je l sve ok do sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Octobar 5 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, baš je ružan. Malo se popravi ako ga ofarbaš u crno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 111 Napisano Octobar 5 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije hitno, zimus je bio na popustu oko 5k u platneru, regularno je oko 7 i nesto. Ja sam lično napravio sam plocu oko 2500 me iskostalo i 8h zavitlavanja sa kumom, drugar je usrafio direktno u rep. Tovarimo jednako nikome se nista nije dogodilo tokom cele sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1219 Napisano Octobar 5 Zainteresovan, 796 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Montirao sam ja sve bez problema. LS2 kofer direkt na Stromov nosac. Nego vidim da neki imaju to ojacanje pa reko' da pitam. Primetim samo u retrovizoru da se nekad treska kofer i tjt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 111 Napisano Octobar 5 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da vidiš kako to izgleda. Ploca u gvozdjari debljine 2mm 30x30 oko 250rsd. Obradjivali posle ad-hoc ali smo bukvalno prekopirali resenje koje oni nude, ploca 2mm sa 8 rupa i 4 distancera. Cevka fi 8 valjda oko 200din. Sprej 3u1 oko 700rsd bese i tolko platih bonsek sa 2 testere. Srafovi, matice itd... Rad ne računam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Octobar 5 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 10. 2024. at 11:09, Rider000 je napisao: Metnuo sam podizace kormana, svidja mi se polozaj, mada ni fabricki nije bilo lose. Malo su sajle stegnute kad se namota pun i prvi deo kocionog creva prednje kocnice je malo upregnut, u servisu kazu da je to max sto moze ici korman gore bez prepravke creva, valjda je ok da tako ostane. Namontirao sam na vise stromova bas ovakve podizace, na starije i novije modele. Zna li iko sta je razlog da na neke moze bez problema a na neke nema sanse bez promijene crijeva kocnice? Bas danas sam pokusao na jednom 2007 god i crijevo je kratko, moze se ono silom nateci ali nije preporucljivo pa smo odustali. Montirao sam ranije na isto godiste i nisam imao problem. Je li moguce da su na istim motorima crijeva razlicitih duzina? Meni to nema logike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1219 Napisano Octobar 5 Zainteresovan, 796 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da ABS stariji modeli imaju krace kociono crevo dok modeli bez ABS imaju duze... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Octobar 5 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Bas cu to da izmjerim a imao sam priliku da montiram na dva sa ABS-om na jedan je moglo na drugi ne. Mala je to razlika bukvalno fali 1 do 1.5 cantimetar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1219 Napisano Octobar 5 Zainteresovan, 796 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ako si pod drugim uglom montirao korman onda i to ima uticaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Octobar 6 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Normalno ali pokusao i da smanjim ugao ali onda korman odmicem od ruka a cilj je podici i primaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 195 Napisano Octobar 7 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/5/2024 at 8:58 PM, Rider000 said: Videh sad. Ruzan mi je bas... Kolega @Pedja1971 mislim da ima kofer kao moj bez podupiraca ispod, je l sve ok do sada? Ни мрднуо. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baronb 2 Napisano Octobar 14 U prolazu, 9 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Suzuki Burgman 400 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Imali negde kod nas da se nabavi komplet za spustanje fuzastera za VStroma 650 2013 ( mislim da isti ide od 2004-2023 ) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 93 Napisano Octobar 16 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan On 10/14/2024 at 11:12 PM, baronb said: Imali negde kod nas da se nabavi komplet za spustanje fuzastera za VStroma 650 2013 ( mislim da isti ide od 2004-2023 ) ? Nisam nasao kod nas pa porucio iz Grcke (Cosmo accessories). Iskreno tih 2.5cm se ni ne oseti, a imao sam problem kad krivinarim, kacio mi je cesto fuzaste asfalt tako spusten. Tako da ja to ne bih opet stavljao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko od vas zamijenio original kočnice na malem stromu za neke bolje. Ako jeste, koliko to košta i dali se ispalti ima neke svrhe u tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1219 Napisano Octobar 21 (promenjeno) Zainteresovan, 796 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Meni su kocnice skroz okej... Koci dovoljno dobro kao i ostali motori u tom cenovnom rangu, zahteva da se vise(dublje) stiska kocnica, ne ujeda odmah i onda vecina koja proba kaze da su slabe(naslusao sam se toga i stvorio averziju prema motoru pre nego sto sam ga i probao), meni licno odgovara, lakse se dozira prednja u krivinama i ne tone prednjica... Vozili smo sad turu kroz Bosnu, solidno brzo kroz krivine, ni u jednom trenutku mi nije zafalilo iceg... Autoput bez problema drzi 140km/h, kroz Ovcar Kablar na blic po 3-4 auta obilazi. E sad ko vozi u dvoje, onda ima smisla da je slabiji motor verovatno. Probaj sinter plocice i pancirna creva. Promenio Octobar 21 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Octobar 21 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Rider000 je napisao: Meni su kocnice skroz okej... Koci dovoljno dobro kao i ostali motori u tom cenovnom rangu, zahteva da se vise(dublje) stiska kocnica, ne ujeda odmah i onda vecina koja proba kaze da su slabe(naslusao sam se toga i stvorio averziju prema motoru pre nego sto sam ga i probao), meni licno odgovara, lakse se dozira prednja u krivinama i ne tone prednjica... Vozili smo sad turu kroz Bosnu, solidno brzo kroz krivine, ni u jednom trenutku mi nije zafalilo iceg... Autoput bez problema drzi 140km/h, kroz Ovcar Kablar na blic po 3-4 auta obilazi. E sad ko vozi u dvoje, onda ima smisla da je slabiji motor verovatno. Probaj sinter plocice i pancirna creva. Од када сам одлучио да купим Строма слушам приче кочнице овакве кочнице онакве. Мени после кочница на чоперу Стром има много добре кочнице. Од првог дана, од када је код мене, користим синтер плочице, редовно мијењам уље у кочионом систему и Богу хвала никад проблема није било. Било је ризичних ситуација, али увијек сам се зауставио на вријеме (ја чак немам ни АБС). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Rider000 je napisao: Meni su kocnice skroz okej... Koci dovoljno dobro kao i ostali motori u tom cenovnom rangu, zahteva da se vise(dublje) stiska kocnica, ne ujeda odmah i onda vecina koja proba kaze da su slabe(naslusao sam se toga i stvorio averziju prema motoru pre nego sto sam ga i probao), meni licno odgovara, lakse se dozira prednja u krivinama i ne tone prednjica... Vozili smo sad turu kroz Bosnu, solidno brzo kroz krivine, ni u jednom trenutku mi nije zafalilo iceg... Autoput bez problema drzi 140km/h, kroz Ovcar Kablar na blic po 3-4 auta obilazi. E sad ko vozi u dvoje, onda ima smisla da je slabiji motor verovatno. Probaj sinter plocice i pancirna creva. Pa da to i ja mislim, da za normalni drum i normalnu vožnju, sve je kako treba. Ali me malo napalio drugar. koji kaže, da bi promjenio kočnice, mada još nijedan strom nije probao. Baba rekal, baba čula. Dali si osjetio na autuputu od 140 na sat, da oče stromič kao razpast ili da puno trese. Ja često autuputa ne koristim, pa pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1219 Napisano Octobar 21 (promenjeno) Zainteresovan, 796 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno ga i ne čujem na 140km/h, tu je nesto malo preko 6k obrtaja, a ima jos snage ako si u levoj traci pa treba preteći brzo jer ti kamikaza od nazad prilazi sa 180 i blica da se sklonis. Vibracija ima nesto sitno na kormanu pri toj brzini, mada mislim da meni Givi barovi rezonuju pa prenose ali svakako nosim rukavice i ne stiskam prejako rucice(sto je i pravilno) pa ih i ne osetim... Na fuzasterima ne osetim vibracije. Ima jos 4k obrtaja u rezervi pri toj brzini tako da je sve ok. Inace vozim 120-130 ali posl. put smo imali kilometara poprilicno pa reko da malo skratimo. Jedino sto trosi vise na 140km/h ali ok, svaki motor na autoputu srče bio on 500 ili 1000cc... U planu mi je neki auspuh, primecujem da se Strom mnogo bolje cuje kad mu se ukinu katalizatori, a ima ih 2(euro 5). Promenio Octobar 21 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Octobar 21 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Nije Strom, SV. Vec dvadesetak godina Carbone Lorraine plocice. Dopada mi se inicijalni ugriz, modulacija, koce i hladne i mokre, ne gube dah nakon uzastopnih kocenja. Imaju neki premaz pa nisu bucne, lepo se slazu sa diskovima. Nakon 50 000 km , od cega skoro 40 000 sa njima, diskovi su bez risova (mada i nisam agresivan nesto). Cena u Sofiji, ista kao cena kineskih u Skoplju. Ne menjam. Mislim da sam ih video na nekom sajtu u Srbiji. Kod nas ih nema. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7164 Napisano Octobar 21 Drug član, 2994 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Imaš neki link ka njima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Octobar 21 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Evo, druze Motorcycle brake pads - CL Brakes - MADE IN FRANCE WWW.CL-BRAKES.COM Motorcycle brake pads for road, off-road, scooters, ATV, SSV and racing. High performance brake pads made in France - CL BRAKES 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...