maxx 1200 Napisano Jun 4, 2023 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, baneBP said: I ja sam to isto rekao kad sam menjao prosle godine. Sada moram da štelujem visinu fara (baca visoko) i opet da skidam sve ponovo. Ahhhh totalni smor To je bukvalno nesto sto bi trebalo da se odradi pored puta za 10 sekundi. Kada neko sedne 2up, da mozes da nastelujes kako svetlo baca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Jun 5, 2023 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 6. 2023. at 7:51, maxx je napisao: Ahhhh totalni smor To je bukvalno nesto sto bi trebalo da se odradi pored puta za 10 sekundi. Kada neko sedne 2up, da mozes da nastelujes kako svetlo baca. Jojjj i meni crkla sada za vikend na putu za Focu.Jos kroz one tunele iznad Visegrade nemam svetlo a dugacko onako natovaren bije po svodu tunela . Nisam ni pokusao da menjam obzirom da znam da treba pola motora da se rasturi. Ipak ceka me igranka ovih dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Koja je sijalica u pritanju? Da kupim da imam?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jun 5, 2023 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kratko, obicna H7 je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Na novima 2017+ relativno često crkavaju sijalice, znam par komada iz mog okruženja. Na starijim modelima ne sećam se da je neko menjao zbog kvara, oni su koristili H4, dal je do tipa ili kvaliteta sijalica, uglavnom jebada ako rikne na putu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je 2018. godište i nije crkla još, mada ja motor i ne vozim, mozda je do toga Ili zato što je od 1050cc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Jun 6, 2023 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, maxx je napisao: Ako je kratko, obicna H7 je u pitanju. Gde da porucum onu malo pojacanu h7? Ima li neka led koja moze da se stavi bez mnogo budzenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan H7 SET PHI ZES chip 8000LM - SREDNJE/DUGO/MAGLENKU - H7 - LED sijalice za dugo, srednje svetlo,maglenke i poništivači - LED SVETLA I OPREMA - PROIZVODI BEAR.RS <p>LED SIJALICE ZA SREDNJE/DUGO SVETLO, MAGLENKU H7 SET PHI ZES chip 8000LM</p><p>BAZA SIJALICE H7</p><p>UGAO 360 STEPENI</p><p>2 X SIJALICA 4000LM, PHI ZES chip, 72W (36W po sijalici)</p><p>BEZ DODATNOG DRIVER-a ZA LED, LAKA ZA PAKOVANJE U FAROVE Ove sam stavio po Arakisovoj preporuci i rade bez problema, a kad raskopas pola motora dalje je lako. Jedino je problem bio kad sam natovario motor sa 3 kofera, torbom na mestu suvozača, i ABUS lancugom i katancem, da su gađale visoko i nije mi se davalo da rasturam mašinu da bih došao do sijalice i pokusam da je namestim tako da sija niže, plus sto mi je drugar rekao da misli da je to nerešiv problem jer taj far nije pravljen za led sijalicu i njene snop svetlosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Jun 6, 2023 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, saxi je napisao: H7 SET PHI ZES chip 8000LM - SREDNJE/DUGO/MAGLENKU - H7 - LED sijalice za dugo, srednje svetlo,maglenke i poništivači - LED SVETLA I OPREMA - PROIZVODI BEAR.RS <p>LED SIJALICE ZA SREDNJE/DUGO SVETLO, MAGLENKU H7 SET PHI ZES chip 8000LM</p><p>BAZA SIJALICE... Ove sam stavio po Arakisovoj preporuci i rade bez problema, a kad raskopas pola motora dalje je lako. Jedino je problem bio kad sam natovario motor sa 3 kofera, torbom na mestu suvozača, i ABUS lancugom i katancem, da su gađale visoko i nije mi se davalo da rasturam mašinu da bih došao do sijalice i pokusam da je namestim tako da sija niže, plus sto mi je drugar rekao da misli da je to nerešiv problem jer taj far nije pravljen za led sijalicu i njene snop svetlosti. I sta bi ti sada preporucio? Staviti standardne ili ove led bez obzira sa problemom sa snopom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jun 6, 2023 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad stavio neku koju sam kupio na benzinskoj pumpi (bio sam na putu pa nisam bas mogao da biram/se cimam oko trazenja kvalitetnije). Dojam je da osvetljava losije od fabricke (koja je izdrzala 30k km). U planu mi je da je menjam za neku kvalitetniju, ali obicnu. Verovatno Osram, ali mislim da imam neku Bosch u garazi. Palo mi na pamet uzeti Night breaker, ali ako traju krace, ne radi mi se ovo bas nesto cesto. Takodje sam razmisljao i o LED, a tu je problem ako te na tehnickom uzmu zezati oko toga. Na kraju, najlakse ostaviti sve kako je i sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Jun 6, 2023 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan To rasturanje je problem samo prvi put. Posle svaki put ide sve lakse. Kupis jednu sijalicu i jedan filter vazduha da imas u rezervi, pa iskoristis priliku da to obavis zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si ga rasklopio, mogao si i ventile preštelovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan @saxi Sad ću da ti bacim kletvu da ti crkne!Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko sam video, po 2 šrafa i dve žabice drže bočne plastike. Plus toliko još za plastiku koja drži kilometar sat.Po svemu sudeći rekao bih da se za 10-tak min može rešiti situacija.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Nenadbg88 je napisao: Po svemu sudeći rekao bih da se za 10-tak min može rešiti situacija. Štopam ti vreme, da vidimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Jun 6, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uspešno završio projekat "dizanje kormana" . Distanceri su sa Alija, podigli su i privukli ka vozaču korman za nekih 3 cm. Morao sam da menjam kočiono crevo za prednju kočnicu, uzeo teflonsko u Metalproizvod Novi Sad, ostala instalacija nije morala da se dira. Sajle za gas i kvačilo su ok, jedino mi kablovi za levu stranu kormana nekako ne stoje lepo. Ne kače nigde, ne zatežu se, ali sam morao da ih otkačim sa onog spiralnog nosača ispod trougla, pa sad nekako vise..nemam pojma.. Majstor nije hteo da ih produžava, jer mu je rizično zbog stalnog pomeranja kablova kad vrtim korman. Slikaću danas, pa ću postaviti. Nisam još testirao, samo sam ga dovezao kući, čekam sat-dva suvog vremena pa da vidim da li uopšte ima nekog boljitka u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan I sta bi ti sada preporucio? Staviti standardne ili ove led bez obzira sa problemom sa snopom?Sa standardnim se ne vidi ništa, osećaj je kao da je neko pišnuo u glavni far, bledo žućkasto. Led sija kao blesavo, mada smeta vozačima, pokušaću kad nadjem vremena da se poigram sa nameštanjem Led sijalice koja sija brutalno dobro i po danu i po noći se vidi iz daleka. Koj glas definitivno za LED ide.@Krmco može da podeli utisak sa LED svetiljkama sa Alija što je uzeo, sijaju ludački, duplo su jeftinije od ovih iz Bear-a, ali sve detalje prepuštam njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrugCrni 6 Napisano Jun 9, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Spreman za putSent from my M2101K6G using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Takodže 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Jun 10, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Takodže Jel ovo tvoja garaža? Sviđa mi se dekor na zidu.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Jun 10, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, hvala. To su delovi, suveniri sa prethodnih stromova koji su mi ostali pa sam im našao mesto u garaži. Biće još nekih detalja pa mogu da fotkam kad bude pri kraju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jun 12, 2023 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje Na lancu mi fali nekoliko gumenih ringova a za 2 nedelje idem na put od 2000 km. Nije istegnut, krut i slično. Redovno podmazivan inače osim toga u dobrom stanju kao i zupčanici. Da li je lanac hitan za zamenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrugCrni 6 Napisano Jun 12, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi se ja zezao sa tim, menjao bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jun 12, 2023 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes, menjaj. Cim su krenuli da ispadaju o ring-ovi, to je pocetak kraja lanca. Da se razumemo, verujem da moze da izdrzi tih 2000km uz normalno podmazivanje, ali bolje ne razmisljati o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jun 12, 2023 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan E u kurac baš me krenula ova sezona. Sve pehovi i veliki troškovi a ništa još ljudski nisam ni vozio. Stežu me i na poslu jednom, drugom. I neke privatne obaveze baš sve se složilo. Sad kad puknem ima da dam otkaz i odo na Nordkap. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...