markodecaja 9 Napisano April 12, 2023 U prolazu, 50 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde u srbiji moze da se nabavi aluminijumski Skid Plate za Strom 650, 2005g? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 28 Napisano April 13, 2023 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da razmišlja o prodaji Vstrom-a 650 prve sa abs-om ili druge generacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano April 17, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, da li je neko od vas koristio podizače kormana na malom stromu? Na primer ovako nesto:€ 10,70 31%OFF | Fits For Suzuki V-Strom 250 650 DL650 DL1000 7/8" 22mm Handlebar Risers Heighten Handle Bar 30mm Height Compatible ATV Dirt Bike Passt Für Suzuki V Strom 250 650 DL650 DL1000 7/8 "22mm Lenker Steigleitungen Erhöhen Griff Bar 30mm Höhe Kompatibel ATV Dirt Bike| | - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Da li je to moguce izvesti bez prepravke instalacije?Ima li efekta da se malo rasterete ruke? Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano April 17, 2023 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Radi fino, samo neka neko napiše koliko tačno smeju da se uzimaju podizači, na visinu mislim jer ako preteras zafalice kablova. Osećaj je lepši mada se za nijansu gubi osećaj preciznosti na upravljaču. Imao sam i na malom i na velikom Stromu i preporučujem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano April 17, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam pročitao da je do 2,5 cm ok, vec posle toga treba produžavati creva i sajle, a to mi već komplikuje priču..Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzobzo 1 Napisano April 18, 2023 U prolazu, 18 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da mi napiše gde se nalazi konektor za dijagnostiku na malom stromu 2008g. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano April 18, 2023 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim d sje ispod sedišta, negde ka repu ili nadomak akumulatora, uvijen u parče sunđera, diskretno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrugCrni 6 Napisano April 19, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo sezona počinje, kome trebaju sitnici za saltericu/obuci neka se javi!Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano April 19, 2023 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Odluka je pala da ostanem na istim gumama (fabrička ugradnja) pošto su se odlično pokazale. Imam ponudu od Eurosumara 40.000 set + 5.500 ugradnja za bridgestone battlax adventure. Da li je to ok ili da tražim dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano April 19, 2023 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja treba da idem kod psihologa. Ja i dalje montiram gume za 1000 dinara i razmisljam kako je to mozda mnogo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano April 19, 2023 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, muljaz said: Ja treba da idem kod psihologa. Ja i dalje montiram gume za 1000 dinara i razmisljam kako je to mozda mnogo Ja kad montiram za 1000 dinara završim sa izgrebanim felnama pa ovaj put baš ne bi da se zezam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano April 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan To nema veze,ja sam montirao za 4500 pa mi prednja izduvala jos u gepeku automobila. Jos sam morao blago da se posvadjam sutra da mi odrade opet gumu. Bez balansiranja naravno,jer su za off Promenio April 19, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano April 19, 2023 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine kada sam uzimao Dunlop Trailmax Meridian set je bio 36500, a ruke 3400 (ruke, balansiranje i ventili). Koliko sam cuo gume su poskupele, tako da verujem da bih sada sve platio 45+. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano April 19, 2023 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, maxx said: Prosle godine kada sam uzimao Dunlop Trailmax Meridian set je bio 36500, a ruke 3400 (ruke, balansiranje i ventili). Koliko sam cuo gume su poskupele, tako da verujem da bih sada sve platio 45+. To bi onda bila otprilike ta cena Ne da mi se da skidam točkove i jurcam po Vojvodini ili Beogradu kolima i tržim jeftiniju ugradnju. Ovako mi je najlakše, dogovorim vreme, doteram motor i za sat dva spreman za put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DMartinovic 65 Napisano April 19, 2023 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odluka je pala da ostanem na istim gumama (fabrička ugradnja) pošto su se odlično pokazale. Imam ponudu od Eurosumara 40.000 set + 5.500 ugradnja za bridgestone battlax adventure. Da li je to ok ili da tražim dalje?Ako se dobro sećam krajem prošle godine Dunlop Trailmax MeridianMetzeler Tourance NextMichelin Anakee Adventure sve su bile oko 39.000 (+/- par stotina dinara) set.Tako da to je ta cena manje više 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_cvele 22 Napisano April 21, 2023 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Da li je neko imao problem sa tablom na Stromu 650 prve generacije, konkretno ovaj koji me zanima za kupovinu je proizveden 2010. godine? Prodavac mi kaže da kada se da kontakt, odradi needle sweep, ali da mu posle toga nekada vrti a nekada ne (e sad nisam ga razumeo da li obrtomer ili brzinomer) i da su njemu rekli da je verovatno problem u nekom hladnom lemu ili su se možda zaprljali magneti. Da li je ovo nešto što se inače popravlja ili bih morao da jurim drugu tablu i koliko se one kreću ukoliko je to rešenje? Inače godinama vozim skutere a sada je došlo vreme da pređem na nešto čime je udobnije ići i malo dalje pa je izbor čini mi se pao na V-Stroma, novi Kinezi koje sam takođe razmatrao i probao nisu mi ulili neko poverenje. Unapred hvala na odgovorima. Promenio April 21, 2023 član _cvele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 195 Napisano April 26, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Само да се упишем - Стром 650, М3, дотеран јуче кући 20 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanKG 26 Napisano April 28, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki V Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Od juce i zvanicno Stromer. 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 195 Napisano April 28, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BojanKG je napisao: Od juce i zvanicno Stromer. Твој је ИксТе, богаташу :):):) Као лутка је. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano April 28, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @BojanKGkoliko može da razvije? Uvek nestrpljiv da kreneš na put i nasmejan kući! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrugCrni 6 Napisano April 29, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci stomovci, zna li neko koji navoj odgovara za retrovizor,???Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano April 29, 2023 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, DrugCrni je napisao: Pozdrav momci stomovci, zna li neko koji navoj odgovara za retrovizor,??? Sent from my M2101K6G using Tapatalk Леви навој 10mm корака 1.25 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrugCrni 6 Napisano April 29, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru, da ne zna neko gde mogu da nabavim novi levi retrovizor. Treba mi hitno Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokins 42 Napisano April 29, 2023 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: V-STROM DL1000, VFR 800X Crossrunner, BMW R1200 GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na KP, ima raznih cena pa odaberi koji misliš da ti je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano April 29, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ako je hitno metni biko koji sa tim navojem. Problem rešen.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...