DraganNS 8075 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom i, što se kaže, da te uvek vrati kući nasmejanog! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 11, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi kaže koji su ukupni troškovi za kupovinu malog stroma novog na rate ? (Porez, prevod, eventualni 0 servis itd…) vidim da je dosta vas pazarilo novog pa bi mi značilo jer sam ja u procesu nabavke i u velikoj dilemi šta mi je ciniti. Hvala unapredSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Porez i prevod nemaš, tehnički takođe prve 2 godine, samo registracija (+tablica+saobraćajna). Nulti servis (tj samo sklapanje motora) je u ceni, ima onda servis na 1000-1500km, pa dalje na 6k km, pisane su okvirne cene u temi. Ako ideš preko salona, zavisi sa kojom bankom sarađuju, klasičan je auto kredit, i po dogovoru da ti namontiraju opremu koju bi iskazali na fakturi, tako da možeš i to podvući pod kredit ako je stani pani da si knap sa kešom. Najbolje vidi sa salonom sa kim saradjuju (najmanje birokratije, bukvalno tvoje je samo da doneseš potvrdu iz firme o primanjima, ostalo je već uhodano kontam), i odeš u banku u kojoj primaš platu da ti daju bolju ponudu ako mogu/hoće.. Generalno za auto kredit ti treba 30% učešća i ostalo ide na rate. Ukupan iznos kamate zavisi od toga koliko si zalegao sa učešćem i koliko je dug vremenski period otplate. Takođe imaš i onu skuplju varijantu sa keš kreditom (ali nemaš učešće), tad ti ništa iz salona ne treba, odeš u banku, ja oću x evara na toliko godina, i oni isplate na tvoj račun. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Octobar 12, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan U intezi 5775 eur na 4 god vracas 132 eur mesecno sto mu dodje 6336 eur. Za ostale banke ne znam, minimum za ucesce je bilo 30% ukupne vrednosti fakture. Edit: registracija 26k prvi servis na 1k km 80-120e zavisi gde ga radis. Svaki sledeci servis na 6 k km jer zivimo u zemlji 3 sveta jbg. Promenio Octobar 12, 2021 član Mile123 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8879 Napisano Octobar 12, 2021 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ekipa! @ProMaster, ime moje, za te pare sam mogao gs 1200 iz Ch, al me ubedili mangupi da je japanac japanac Zeznuli te..BMW je motor, ostalo su pi*kice, ja da ti kažem...Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 12, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ProMaster je napisao: Zeznuli te.. BMW je motor, ostalo su pi*kice, ja da ti kažem... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Do juče si drugu pesmu pevao... Dobro, onda ću te poslušam za sledeći motor, sad ću da trpim svoje loše izbore 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 12, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Kažu ako si na minimalcu ne možeš da dobiješ na rate a ja kao privatnik naravno da sam na minimalcu… teška dilema šta ciniti svakako odluka će pasti na jednu stranu i strom će se zajahati to je sigurno. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8879 Napisano Octobar 12, 2021 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Do juče si drugu pesmu pevao... Dobro, onda ću te poslušam za sledeći motor, sad ću da trpim svoje loše izbore Bio sam mlad i glup, sad sam samo glup.. Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Octobar 12, 2021 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Kažu ako si na minimalcu ne možeš da dobiješ na rate a ja kao privatnik naravno da sam na minimalcu… teška dilema šta ciniti svakako odluka će pasti na jednu stranu i strom će se zajahati to je sigurno. Sent from my iPhone using TapatalkJa sam na minimalcu i u intesi dobio bez problemaSent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 12, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na minimalcu i u intesi dobio bez problemaSent from my SM-N975F using TapatalkSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 12, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da su u medjuvremenu promenili politikuSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Octobar 12, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, jel ima na stanju malih stromova i koja je cena ako se neko raspitivao ili kupio isto sam zainteresovan da kupim novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 12, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, jel ima na stanju malih stromova i koja je cena ako se neko raspitivao ili kupio isto sam zainteresovan da kupim novi Za keš 7900 obican, a za xt varijantu ne znamSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1360 Napisano Octobar 12, 2021 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih bezao ni od ponude na PA,odlican primerak žutog se prodaje za male pare i u fabrickoj garanciji sa dosta opreme. Dal je frka ili sta je,cena je bas povoljna. I sam sam tako kupovao kada sam ga uzimao,em oprema em pocetni servisi uradjeni em garancija=višestruka ušteda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Octobar 12, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, medadetelinara je napisao: Pozdrav ljudi, jel ima na stanju malih stromova i koja je cena ako se neko raspitivao ili kupio isto sam zainteresovan da kupim novi Moja kalkulacija je za xt model 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Octobar 12, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam taj Pančevački malo mi je više prešao km za moj ukus a inače lepo izgleda bar na slikama, ja imam trenutno 2005 , blizu 40.000km bukvalno kao nov zato sam skeptičan kod polovnjaka šta je za koga očuvano pa sam i mislio kupiti iz tog razloga nov, obično kad odem vidim...... pa šta hoćeš druže od 2019 ....jbg, kad bi bio kao moj očuvan al dok ne odeš ne možeš znati, nisu svi bolesnici kao ja , ljudi kupe i voze i boli ih uvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 12, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Video sam taj Pančevački malo mi je više prešao km za moj ukus a inače lepo izgleda bar na slikama, ja imam trenutno 2005 , blizu 40.000km bukvalno kao nov zato sam skeptičan kod polovnjaka šta je za koga očuvano pa sam i mislio kupiti iz tog razloga nov, obično kad odem vidim...... pa šta hoćeš druže od 2019 ....jbg, kad bi bio kao moj očuvan al dok ne odeš ne možeš znati, nisu svi bolesnici kao ja , ljudi kupe i voze i boli ih uvo Ovaj prodaješ?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1360 Napisano Octobar 12, 2021 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupih sa 6k km na satu isto godište u julu,sad ima 11 i smatram da mi propala sezona,nigde vozio nešto vredno pažnje nisam,a sto ga više lickam sve mi gore izgleda,jer borba za perfekcijom je ludilo , tako da za sledecu sezonu samo puška povremeno da smanem blato i gas,ako ga ne udam u medjuvremenu. Dok motor dodje u godine cena ce mu rasti, tako je to kod nas, manje se gubi na polovnom nego na novom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Octobar 12, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos razmisljao o prodaji al ako kupim neki kao nov ili nov bice na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Octobar 12, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko na grupi prodaje od 2017 pa na gore novi model u top stanju malog stroma za normalne novce ili hoce zamenu i doplatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 178 Napisano Octobar 12, 2021 Svrati ponekad, 170 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.10.2021. at 10:59, nafetS je napisao: Shared album - Stefan Djordjevic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Juče se Atila vraćao sa puta, pokupio me u NS i pravac Horgoš. Mali strom je sad u garaži, sad sam punopravan član "sekte", posle 135km, baš se lepo vozi, brzo sam se "navikao". Kilažom su isti, ali na stromu je malo više i šire sedište, mini srčani udar kad stanem i pružim nogu, a nema tla ispod. U zdravlju te služio,čestitam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoniika 0 Napisano Octobar 13, 2021 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki v strom Prijavi odgovor kao problematičan drugari, da li je neko imao problem sa fabrickim kormanom za model 2017 u pogledu ergonomije? nekako rucke previse idu unazad, tako da zglob sake ne pada pod prirodnim uglom vec se nekako izvrce ka vani... ima neko da je menjao ili izradjivao custom? Promenio Octobar 13, 2021 član dzoniika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12802 Napisano Octobar 13, 2021 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Takav je i fabrički upravljač na TDM. Rešenje, neki Renthal npr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 13, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam LSL sa podizačimaSent from my Žaomi Pokahontas F46 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoniika 0 Napisano Octobar 13, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki v strom Prijavi odgovor kao problematičan @TAZZ@Alekre Da li ste uspeli sami da zamenite? Gde ste ih nabavili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...