M a R k o 386 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Milanezi said: Jašta je...flajke su u frizu, a ona mi glumi pomoćnika :))) proveri jos jednom srafove, ako nisi zalio posao, mora da nesto ne valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Mart 10, 2020 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Mart 10, 2020 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Interesuje me da li neko poznaje ovaj motorin. Kontaktirao sam prodavca i kaže da je kod njega malo više od 1god. prodaje ga jel mu je velik i kaže da je bio u vlasništvu kolege Mladena(NBg) sa foruma ali mu ne zna nick. Ako neko zna nešto bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 11, 2020 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, crkao mi stari akumulator na stromicu i ja u brzini pazarim YT12B-BS umesto YTX12-BS sad pogledah karakteristike na netu i deluje mi da je to kompatibilno i da ne bi trebalo da pravi problem. Sta vi mislite o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Mart 12, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne biva, prvi je kiselinski obican, drugi je AGM sto je znatno bolja varijanta. Ako imas par mm prostora viska sto se visine tice, trebao si uzeti YTX14-BS u Banner, Fulbat ili Exide varijanti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 12, 2020 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo da zamenim taj AGM Landport YT12B-BS za AGM Vartu YTX12-BS, tako da danas formiram akumulator i sutra ga pakujem u motor mislim da nije mogao stati YTX14-BS bojim se da bi ga nateglo sediste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Mart 12, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Super, dobri su uradio, 14-ca je za 5mm vislja dok je duzina i sirina ista kao kod 12-ce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Mart 12, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za mene danas krenula sezona...Bgd - Topola - Rudnik - Lazarevac - BgdSent from my SM-G965F using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 12, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Interesuje me da li neko poznaje ovaj motorin. Kontaktirao sam prodavca i kaže da je kod njega malo više od 1god. prodaje ga jel mu je velik i kaže da je bio u vlasništvu kolege Mladena(NBg) sa foruma ali mu ne zna nick. Ako neko zna nešto bio bih zahvalan. Sad je kod mene...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1201 Napisano Mart 12, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je bilo lepo vreme danas, odlucio sam poslusati savete koji se mogu cuti po internetu i ostalim medijima, pa se samoizolovao na par sati. Lokalna voznja oko 100ak km, ali je prijalo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Mart 13, 2020 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam juce opalio 380km onako po ravnici nasoj.Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Mart 13, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, maxx je napisao: Posto je bilo lepo vreme danas, odlucio sam poslusati savete koji se mogu cuti po internetu i ostalim medijima, pa se samoizolovao na par sati. Lokalna voznja oko 100ak km, ali je prijalo Vrh fotka a i moped 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Mart 13, 2020 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izadjosmo i mi iz garaze danas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Mart 13, 2020 Drug član, 1697 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ogrejalo, na sve strane se motorče rastrčalo, društvo veselo na juris spremno pa stigosmo svuda po malo. Videli smo i nasminkanu XT varijantu Smora 1050... Prvi maneken je Zdjelar, 198cm visok, ja sam drugi maneken, onaj lepši od 186cm. Lični utisak je da su se potrudili oko sitnica, završna obrada na dosta visokom nivou, ali crvena boja je kao isprana i ide na naNdžarasto više, displej je užas, monohromatski, zelen, načičkan podacima i nepregledan u salonu. Vizir se namešta kad stanes ispred motora, po meni glupavo, položaj sedenja vrlo dobar, sedište tvrdo kao kamen maltene. Kažu da se sedište pomera u visinu i širinu, nekim ampulama ali nismo videli kako izgleda. Najveće razočarenje je cena od 12 500, uz garanciju od 2 godine ili 15 000 km Posle toga smo konjicima zavrnuli uši i u tren oka se našli u Guberevcu kod Sopota, gde smo obišli slavne kosti predaka, opalili po koju i nastavili veselo dalje. Prijala je vožnja za sve pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Mart 14, 2020 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/12/2020 at 10:45 PM, TAZZ said: Sad je kod mene... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk HA HA HA, čuo se juče sa vlasnikom da dogovorim za vikend kad ono prc. Objasni mi on sve i na kraju kaže mogu da ti dam tel. od kupca pa da ga kontaktiraš ako oće da ti ga proda. Ja mu se zahvalih i kažem da taj žuća nije bio namenjen meni. Tebi puno sreće i lepih kilometara i da se uvek bezbednio vratiš tom mališanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 14, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Možemo se čujemo... Hvala na lepim željama, i najbitnijoj, da se uvek vratim sinu...Ali ne verujem da ću prodati. Može dođeš da vidiš, provozaš, popričamo... Em mi je prvi motor, em nisam nikad vozio motor, em saveti neki... I tako... Hihihihihihihihi Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Mart 14, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Lebdeci V-strom Послато са SM-N950F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Mart 14, 2020 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan treba ga pametni iskoristiti! Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1201 Napisano Mart 14, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koristi se, koristi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Mart 14, 2020 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Lebdeci V-strom Послато са SM-N950F помоћу ТапатокаSta menjas gume, koje stavljas? Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Mart 14, 2020 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, AArnold je napisao: Sta menjas gume, koje stavljas? Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Moj @Stile je kanda postao i majstor za dva tocka Eto mene u Sombor da mi mijenjas gume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Mart 14, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Lebdeci V-strom Послато са SM-N950F помоћу ТапатокаSvaka čast za ideju, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Mart 14, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, AArnold je napisao: Sta menjas gume, koje stavljas? Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Ove presle skoro 18000 ,mislim da su odradile svoje ,hteo sam da stavim continental roadatac 3 ali nije bilo moje dimenzije pa sam uzeo continetal trailatac 3 ,mogu ti reci da sam prezadovoljan! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Mart 14, 2020 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, ja sa fabricnim gumsma nisam dobacio 12000Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Mart 14, 2020 Drug član, 1697 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Dok Korona napada, želja za uživanjem se pojačava, a kako ne potpadam pod uticaj masovne histerije, reših da se i danas malo provozam sa drugarima, okolo BG pašaluka... Opaljivanje za uspomenu i juriš napolje dok nam se za vrat ne sruči staro zdanje, p da čekamo da nas arheolozi otkopavaju... Letelo se na razne načine, i po putu i van puta, zabava je bila svuda gde smo mi... Ulazak u medveđu jazbinu... Jedna manekenska da se vidi gizdava mašina, dvokolica skojom mi svuda srce igra Zbog ladnoće asfalta , skrećemo sa puta, na razne načine... Kod 1000 ruža proširujemo ekipu i krećemo da ispravljamo krive drine i savijamo avalske krivine... Slike su se pretumbale, ali zabava počinje na Trošarini... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...