Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Maj 23, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Milanezi :)) Rado bih pomogao da sam u Bgd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Maj 23, 2018 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Beogradu, rad sam biti donator motora zarad kopiranja šus pleha ili ti skid plate-a, tu sam da pomognem, pa ako nekom treba računajte na mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Maj 23, 2018 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija sa Bugarskom jel ide neko definitivno, i jel pravio nrko kalkulaciju koliko parica je potrebno za put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Maj 27, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem 99% u bugarsku.Nisam gledao dali ima šta za onaj smeštaj što je u nekoj temi,oko 80e po osobi.Nego još jedno pitanje kolege,stavio sam LED sijalice,pa bih malo da spustim far. Kako se to radiПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sreka 23 0 Napisano Maj 28, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V-STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan prijatelji potreban mi je racunar za mog strom DL 1000 2005 , u nastavku slika. Svaka vrsta pomoci mi je dobrodosla. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Maj 30, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Znam da ste svi informisani u vezi Internacionalnog V-strom susreta u Bugarskoj koji ce se odrzati od 22 do 24 juna ove godine ali ne znam dali je negde po forumu postiran podatak sa agendom susreta,(a mrzi me da listam) pa racunajuci da od viska glava ne boli, evo linka pa koga interesuje neka procita… ko ne zna bugarski, ima ispod samog amblema susreta i izbor jezika medju kojima je i hrvatski (na bugarski nacin). Srpski nema ali snaci cete se . Krajnji rok za prijavljivanje je 10. 06. 2018 https://vstrom-bg.eu/myevents/intеrnational-v-strom-klv-meeting-bulgaria-22-24-june-2018/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Jun 1, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napravio nosac navigacije.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Jun 1, 2018 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda, imas za male pare tj 15ak evra na Aliju odličan nosač mobilnih, navigacija koji ide na ovu šipku koju si napravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Jun 2, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, saxi said: Super izgleda, imas za male pare tj 15ak evra na Aliju odličan nosač mobilnih, navigacija koji ide na ovu šipku koju si napravio. To je to, na zadnjih par slika se vidi torbica za telefon od Alije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 2, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Je li to ovo? http://s.aliexpress.com/VRFVruai ili ovo: http://s.aliexpress.com/za2AfIzy Vidim da je niža cena pa me zanima kakvo je to od 15€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Jun 2, 2018 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovo sam mislio...Universal Bike Bicycle Motorcycle MTB Bike Phone Holder Adjustable Rail Mount/X-Grip Phone Holder For iPhone For Samsung For GPShttp://s.aliexpress.com/YbQNZFN3?fromSns=Copy to Clipboard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 2, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bez veze. Nema torbicu, nije zaštićeno od kiše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jun 3, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo nije bez veze, vec je odlicna stvar! Te torbice dovode do toga da se na jakim vrucinama telefon pregreva (pa i da crkne). Ovo sto je Saxi okacio je neka kopija "Ram" drzaca koji vazi za jedan od najkvalitetnijih u svetu motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Jun 3, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Javim iskustva sa torbicom na duzim voznjama po vrucini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Jun 3, 2018 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima, imam neki nosac otvorenog tipa ali se mnogo trese pa bih pazario taj sa torbicom, ako se montira ispor vizira mozda i ne bude jako izlozena suncu sve vreme.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Uopste ne mora biti izlozen suncu da bi pravio probleme. Sami telefon se jako greje kad je u modu za navigaciju i ako je zatvoren u toj torbici, ne gine mu pregrevanje usled kojeg neki telefoni imaju zastitu pa se ugase a neki jednostavno ,,odu na nebo". Kako god, ta torbica je dobra za telefon dok je u stand-by modu, cisto da vidis dal te neko zove i sl., medjutim kad radi navi.. e to onda greje i ne valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Remus Hexagonal sa granama za 200e https://mobile.willhaben.at/kaufen-und-verkaufen/d/remus-hexacone-karbon-auspuffanlage-255028819/?sid=1528108590936 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2558 Napisano Jun 4, 2018 Vozac A kategorije :D, 936 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam jedan problemcic pa kontam da mozda znate kako se to rjesava. Naime, pocelo mi se desavat da mi se motor nakon voznje na auto putu ugasi kad stanem na naplatnu rampu... Kao da nema ler gasa... Ako je imao ko slucnu situaciju neka pise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixa_Gekon 2 Napisano Jun 4, 2018 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Apen 5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, draki je napisao: Mislim da imam jedan problemcic pa kontam da mozda znate kako se to rjesava. Naime, pocelo mi se desavat da mi se motor nakon voznje na auto putu ugasi kad stanem na naplatnu rampu... Kao da nema ler gasa... Ako je imao ko slucnu situaciju neka pise? Mislim da je ranije opisano, ali deluje mi problem u tps sensor... koji je model stroma u pitanju i km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan @Draki TPS ti riknuo verovatnoA apropo torbica, imam i nju, dobio sam od Marka na poklon, super je kad ne pada kiša, kad padne još po toplom potpari se iznutra i kuranjonja i to samo za držanje telefona, a za navigaciju ne preporučujem jer je Pedja sve lepo objasnio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2558 Napisano Jun 4, 2018 Vozac A kategorije :D, 936 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Mixa_Gekon je napisao: Mislim da je ranije opisano, ali deluje mi problem u tps sensor problem... koji je model stroma u pitanju i km? 2004. godiste 33000 na satu... Jel to veliki kvar? Mozda malo glupo pitanje ali tek od ove godine vozim ovakvu vrstu motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixa_Gekon 2 Napisano Jun 4, 2018 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Apen 5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, draki je napisao: 2004. godiste 33000 na satu... Jel to veliki kvar? Mozda malo glupo pitanje ali tek od ove godine vozim ovakvu vrstu motora Ako je tps sensor onda je deo ko svaki deo, nista strasno i jedno 100tinak evrica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Jun 4, 2018 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kupis TPS i samo se zameni i nasteluje, kosta oko 100€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2558 Napisano Jun 4, 2018 Vozac A kategorije :D, 936 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, doktor je napisao: Kupis TPS i samo se zameni i nasteluje, kosta oko 100€. Hvala Dakle ako je crkao TPS onda ne moze da radi na leru? Da li sam to dobro ukapirao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Jun 4, 2018 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Simptomi se blago razlikuju od primerka do primerka, a karakteristicno je da nakon duze voznje autoputem ili brzom magistralom, nece ili neravnomerno radi na leru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...