Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 10, 2018 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Narucen HEED krešbar iz Poljske sa ebay-a, 108e besplatna dostava za Austriju. Jedva cekam da stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Maj 10, 2018 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda interesantno, islikaj fino pa baci fotke da balimo malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Maj 11, 2018 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Dudic90 said: Hvala na detaljnom odgovoru. Da li se lako rešava remapiranje i sekundarni leptir (mislim pre svega ko bi to mogao da radi ali i na cenu)? A i Yamaha, gde napravi Tako Dobar Motor, pa da ne mogu da mu nađem adekvatnu zamenu. Sekundarni se bas lako uklanja, samo se odviju srafići i skine telo leptira, a ostane motor koji ga pokrece. Remapiranje sam ja svojevremeno radio u Hrvatskoj, mislim da bi mogao 3T Racing da ima, ali nisam siguran...najbolje da se proba motor, mozda je vec ramapiran. Moj pre remapriranja nije mogao u 6. ispod 120km/h, a posle već od 90km/h...a ujedno je najveci benefit bio na nizim obrtajima sto je i sustina remapiranja...obogati se smesa...čini mi se, mada nisam siguran +2% na leru i +5% na 1/3 gasa. Sve ovo se obavezno radi sa nastelovanim ventilima i sinhronizacijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sreka 23 0 Napisano Maj 14, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V-STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Nisam redovan korisnik foruma pa se u napred izvinjavam ako sam omasio temu ili tako nesto. Javljam se jer imam problem sa motorm. Inace vozim vec četvrtu godinu SUZUKI V STROM DL1000 2005 god sad na satu 51630 km Problem je sledeci: Kad upalim motor on radi stvarno perfektno i tacno bez ikakvih problem. Nakon voznje od 50-tak km motor pocne da trokira i promeni zvuk. I dalje vuce vrhunski bez promene snage samo se cuje neki praskav zvuk PUFF i promeni zvuk i trokira kad se dodaje gas. Ekipa koja se vozi iza mene kaze da pocne da purnja na levi izduv. Pri nalom kocenju ili stajanju prilikom pustanja gasa motor se izgasi i vrlo tesko upali uz pomoc gasa i to pri paljenju trokira trtrtrttrtrt i u nastavku voznje ista situacija trokiranje i pucanje. Kao da dobje u jednm trenutku mnogo goriva u jedan cilindar. Kad motor vratim u garazu i ujutru upalim motor upali bez problema kao i pre , a nakon voznje isti slucaj PUff i trokiranje. Ne znam sta moze da bude i kod kog majstora da ga oteram. Na morotu je na 50.000 km uradjeno - redovan servis sa zamenom svecica -Nova pumpa goriva - Nov akomulator -Novi TPS senzor ( stari nije radio kako treba a nije imao nogucnost stelovanja ) - Prestelovani ventili -Skinuti gornji leptiri jer su glavili ( nakon toga prestelovan motor - i pre skidanja leptira se isto desavalo tako da nije do njih ) * Jos jenom se izvinjavama ako sam pogresito temu gde da se obrati za misljenje i pomoc oko resavanja problem. Mnogo mi mi znacio neki savet ili da me uput kako da resim problem koji imam. Unapred hvala svima. - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Maj 14, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pozdrav..mozda malo skrecem sa vase teme .imam desni retrovizor na prodaju za V-Stroma,kao nov nigde nije ogreban..bio mi je na africi pa sam.narucio originalne retrovizore za afriku.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 826 Napisano Maj 15, 2018 MK Obrenovac, 559 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan To sto te muci na Stromu 1000 je rastelovan TPS senzor (senzor pozicije gasa). Mene je na mom isto mucio na putu za Grcku, u povratku sam ga nastelovao i vise nikad nisam imao problema. Moj je bio 2003god i nasao sam na netu foru da kad u dzeku za dijagnostiku premostis 2zice (ne secam se tacno koje) on na displeju na satovima izbaci kao svoju dijagnostiku i tu nadjes TPS i tu ti pokazuje koliko je rastelovan. Otpustis ga i pomeras ga dok ga ne dovedes tacno u centralnu poziciju i to je to. Ja sam odradio ujedno i sinhronizaciju vakumima i posle toga je motor mnogo lepse i mekse radio, mekse primao gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sreka 23 0 Napisano Maj 15, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V-STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci dtuze... Proverio sam TPS ustelovan je bas kako treba. Izgkeda da je neka druga jeba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si se konsultovao sa majstorom koji ti je radio servis ili si to sam uradio? Proveri svećice, zameni im mesta pa vidi da li je isti cilindar u pitanju, pa ako se promeni situacija tj. drugi cilindar loše radi, onda je do svećice (neispravna ili pogrešna toplotna vrednost). To je za početak kao najednostavnija proba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sreka 23 0 Napisano Maj 16, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V-STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam proverio i isto se desava... Sumlju mi daje lsmda sonda ali ne znam vise ni sam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Maj 16, 2018 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sreka, zovi Mileta, proslo mu je gomila Stromova kroz garazu...063/351251 Kalčo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sreka 23 0 Napisano Maj 16, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V-STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi drg.... Kad mi prodje skup sad pacu da vidim sledece sedmice da pokusa da mi pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Maj 17, 2018 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nabavim filter vazduha za Stroma 650 - 2008. i termostat (gde se nalazi termostat?) Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Maj 19, 2018 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/16/2018 at 12:16 PM, doktor said: Sreka, zovi Mileta, proslo mu je gomila Stromova kroz garazu...063/351251 Kalčo Potpisujem, čovej je vrhunski majstor, pedantan i zna znanje za 3 medalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 20, 2018 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kres bar stigo iz Poljske namontiran, prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Maj 20, 2018 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mini skup :))) Pozdrav za Makedonce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Maj 21, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kolege :))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2558 Napisano Maj 21, 2018 Vozac A kategorije :D, 936 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Milanezi, tvoj našminkan ko gimnazijalka na maturskoj večeri sa momcima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Maj 21, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan I od Makedonaca pazdrav ... za ekipu sa dva motora i jednim akumulatorom. E to je pravi avanturizam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Milanezi, tvoj našminkan ko gimnazijalka na maturskoj večeri sa momcima Pravi lepi mali žeMski smor, lepo doterano ružno pače 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Pedja-1 je napisao: I od Makedonaca pazdrav ... za ekipu sa dva motora i jednim akumulatorom. E to je pravi avanturizam... Sreća pa region obiluje sa kvalitetnim nizbrdicama :))) Pre 9 sati, djolji je napisao: Milanezi, tvoj našminkan ko gimnazijalka na maturskoj večeri sa momcima Uhhh, gimnazijalka pa još namontirana za maturu, mmmm Moja gimnazijalka i ja danas proslavismo malu maturu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Maj 21, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo.... Mali jubilej :))) Bravo Milanezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 150 Napisano Maj 21, 2018 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da izrađuje skide plate za stroma 650?Ili uopšte,gde ima da se naruči? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Maj 22, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poručio iz Grčke. www.cosmo-accessories.com Rade čelik i aluminijum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Maj 23, 2018 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Naš drugar @djolji pravi za tracere skid platove. Može sigurno da napravi i za stromove, treba mu strom koji ima skid plate da bi skinuo uglove i mesta kačenja. Ako ima neko iz Bg da poseduje na svom stromu alu ili čelični skid plate i rad je da provede sat vremena u ispijanju pivca ili sokića nek se javi ovde u temi pa da krene manufaktura :))) Verujem da će cena za forumaše biti pristupačna. On 22.5.2018. at 7:11, Goran Suzuki V Strom 650 je napisao: Ja sam poručio iz Grčke. www.cosmo-accessories.com Rade čelik i aluminijum. Onaj tvoj je baš dobar, šteta što nisi u zemlji da ga iskopiramo. Pozz za najboljeg kuvara u Montenegru :))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...