jboban 412 Napisano Jun 10, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u ovoj temi, od 286. strane, a imaš i u Service Manual. Ukratko, dealer mode, ler gas, crtica ispred C00 da bude na sredini. Jedina nedoumica ostaje da li to mora biti na žilet, tako da crtica skoči u gornji položaj što pre, čim malo dodaš gas, ili nije bitno. Po forumima pišu da treba, da se dobija bolje primanje gasa, startnost, dok u Service Manual ništa ne specificiraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 11, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam završio ugradnju releja za prednja svetla. Dodao sam i modul za kašnjenje paljenja tako da mi farovi ne sijaju prvih 10s, taman dok pumpa odradi svoje i upalim motor. Onda se samo upale. Sada sva struja ide preko releja, tako da taster za paljenje više ne trpi svu struju. Osim ovoga, dobija se znatno jače sijanje sijalica jer se napajaju direktno naponom koji je na akumulatoru sa minimumom pada. Pre modifikacije, prema merenju sa ugašenim motorom na kontaktu, napon akumulatora je bio 12.2V, a na sijalicama samo 10.4V. Ovo je posledica pada napona na vodovima i kontaktima, dok sa ovom modifikacijom toga nema. Zakasnelo paljenje štedi akumulator jer svetla ne rade dok se motor ne upali. Malo sam se pomučio da nađem 12V da kontakta i uzmem ga na pravom mestu, pa ako nekom treba pomoć, neka se javi. Ovo sam iskoristio i za ugradnju grejanih ručica. Evo kako su one ispale. "Obrijana" desna: Montirana leva, bez problema: Montirana desna da minimalnim procepom, gotovo kao original: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6/10/2017 at 10:47 AM, hammer said: Ima li ko link za detaljno upustvo za stelovanje tps senzora? Sad trazio i ne nalazim objasnjenje procedure od pocetka do kraja, imao neki grk na jutjubu video al ne mogu da se setim kako bese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko kupio novog stroma 650, model za 2017? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan uzo ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Jun 12, 2017 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već kod novog stroma, da li ima neke razlike između novog i starog u smislu vožnje, stabilnosti, u krivinama, ubrzanju, udobnosti... Naravno pitanje se odnosi na Marka jer on ima novog ili nekog drugog koji je vozio isti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Turn & Burn 20 Napisano Jun 13, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: 2002 Suzuki V Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sesta epizoda Trun & Burn-a, zamalo da nije bilo sranja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Jun 14, 2017 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan drugari, ne mogu da pronadjem ko je ovde na forumu izradjivao forkbrace za stroma... negde sam to procitao ali gde ? Pa ako neko zna, neka me prosvetli malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jun 14, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Nesa st nabavlja iz gr. Ja sam uzeo preko njega, ne znam da je neko radio kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 14, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naručio direktno iz Grčke. Bilo je oko 50€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan fork brace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan On 6/10/2017 at 10:47, hammer je napisao: Ima li ko link za detaljno upustvo za stelovanje tps senzora? Sad trazio i ne nalazim objasnjenje procedure od pocetka do kraja, imao neki grk na jutjubu video al ne mogu da se setim kako bese On 6/27/2016 at 23:21, jboban je napisao: Na leru ova crtica ispred C treba da je na sredini. Čim malo dodaš gas, već na 1500-1600 obrtaja ona mora da skoči u gornji položaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan On je pravio: On 4/19/2015 at 9:38, nik_sa015 je napisao: Testiran u voznji upravo. Razlika nebo-zemlja :-D Daleko utegnutiji i cvrsci prednji kraj Uostalom znate svi cemu ovo sluzi... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.6.2017. at 12:10, jboban je napisao: Imaš u ovoj temi, od 286. strane, a imaš i u Service Manual. Ukratko, dealer mode, ler gas, crtica ispred C00 da bude na sredini. Jedina nedoumica ostaje da li to mora biti na žilet, tako da crtica skoči u gornji položaj što pre, čim malo dodaš gas, ili nije bitno. Po forumima pišu da treba, da se dobija bolje primanje gasa, startnost, dok u Service Manual ništa ne specificiraju. Zahvaljujem, da resimo i to pa da vidim sta sam napravio, dizne zamenio, gume isto, pala prva voznja neplanirano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, monah je napisao: Hvala, samo da prodje vikend i videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 15, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako da razrešimo dilemu kad treba da skoči crtica. Može li neko da pita nekog iz ovlašćenog servisa, npr. Gagija iz 3T Racing-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon zamene dizni je ler gas skocio za nekih 300 rpm, kaze majstor dobra stvar, znak manje potrosnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, jboban je napisao: Ne znam kako da razrešimo dilemu kad treba da skoči crtica. Može li neko da pita nekog iz ovlašćenog servisa, npr. Gagija iz 3T Racing-a? U planu mi je da odem u servis kod njih na mapiranje pa cu vidim detalje tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inace se Scout pokazao ocekivano dobro i na asfaltu i na offu, al mu je plafon 160 na asfaltu, tu pocinje mnogo da se gubi upravljivost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 15, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan I meni je bio plan poslednjih godinu dana, ali nisam uspeo i više mi nije. Sve sam sam uradio.Kakvo mapiranje? Ler gas lako vratiš resetovanjem kontrolera ler gasa. Ima procedura u Service Manual. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo neka slicica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, jboban je napisao: I meni je bio plan poslednjih godinu dana, ali nisam uspeo i više mi nije. Sve sam sam uradio. Kakvo mapiranje? Ler gas lako vratiš resetovanjem kontrolera ler gasa. Ima procedura u Service Manual. Vratio sam ga na 1200 onim strafcetom sa leve strane motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Jun 15, 2017 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je skocio na preko 4000rpm-a u leru kad sam oprao dizne... ma da nikakvu razliku posle toga nisam osetio (moda malo manje trosi kad se vozi u malo vecim obrtajima ali ne previse) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 15, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan I meni je tako bilo, a isto sam video na još dva. Ne znam kako se došlo do toga, kojim podešavanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 16, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi li ko od Stromera sa foruma sutra u Bor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...