M a R k o 393 Napisano April 8, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su gume presle 13000,predhotni vlasnik je bas solirao tako da su gume do nedavno imale iglice sa strane.Nisam merio ali imaju sigurno 5mm sare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano April 8, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Meni su gume presle 13000,predhotni vlasnik je bas solirao tako da su gume do nedavno imale iglice sa strane.Nisam merio ali imaju sigurno 5mm sare. Ja mislim da je taj tvoj strom još uvek nerazradjen.....Zoki je to mazio k'o bolesnik jabuku Apropo guma,te Anakee 3 su super samo da ti ne zapadne ona bučna serija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 8, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Стигох и ја 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 8, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Još se nisi duhovno rastao od BMW-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 8, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Не, ипак је то седам година Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 8, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda bar dodaj Stroma, kad nećeš da brišeš BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 8, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Стигох и ја :-)Dobrodošao u klub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 9, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Пошто са нов са овим мотором а волим да знам......интересује ме следеће: - Упутство али за модел К6 (нашао сам за К4 али нисам сигуран какве су разлике) - Како се ресетује километража (трип 1 и трип 2) - сат сам нашао како се штелује негде на почетку теме, стигох до 13 странице и још читам. - мерење уља, за К4 пише ради два минута угаси се на минут и онда мери ?! - Да ли се уље испушта на само оном доњем шрафу? - како радите са њима кад нема централног? Извините на почетничким питањима али тема је непрегледна да бих стигао да нађем неке одговоре одмах, а док је исчитам проћиће пар недеља Унапред хвала. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 9, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Trip 1 i Trip 2 se brise tako sto drzis to levo dugme 2sek. Merenje ulja, po meni kad je motor hladan bolje...i da je u ispravnom polozaju a ne na bocnoj... Ulje se ispusta samo na tom jednom srafu.. Ja sam uspesno sve radio na njemu i bez centralne, samo na bocnoj! Eto nadam se da sam ti bar malo pomogao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 9, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Trip 1 i Trip 2 se brise tako sto drzis to levo dugme 2sek. Merenje ulja, po meni kad je motor hladan bolje...i da je u ispravnom polozaju a ne na bocnoj... Ulje se ispusta samo na tom jednom srafu.. Ja sam uspesno sve radio na njemu i bez centralne, samo na bocnoj! Eto nadam se da sam ti bar malo pomogao... Помогао како не. Сам да разјасним ово око мерења уља Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ugreješ ga, pustiš ga da stoji desetak minuta pa ga držiš na ravnom bez centralne i štendera, tek tako ćeš na prozorčetu videti realno stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano April 9, 2016 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Izmericu ti ja, saljem merku ujutru e bas ti meni posla merku. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Sorry, posao ubi, merim ujutru i saljem Послато са D2303 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Пошто са нов са овим мотором а волим да знам......интересује ме следеће: - Упутство али за модел К6 (нашао сам за К4 али нисам сигуран какве су разлике) Nema razlika... razlike pocinju sa K7 modelom pa nadalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 10, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Пошто са нов са овим мотором а волим да знам......интересује ме следеће: - Упутство али за модел К6 (нашао сам за К4 али нисам сигуран какве су разлике) Nema razlika... razlike pocinju sa K7 modelom pa nadaljeИсправи ме ако грешим али чини ми се да је већ код филтера горива разлика. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 10, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan филтера уља . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da gresis...nema bas nikakvih razlika izmedju K4 K5 i K6 modela osim boje rama (kod K4 je srebrn ram) i palete boja... sve dugo je identicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 10, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan onda je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 10, 2016 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Nove papučke: Battlax Adventure A40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano April 11, 2016 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan lepo izgledaju... napisi za mesec dana strucni izvestaj sa terena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 11, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jel dolazi neko na otvaranje sezone,planirate neku zajednicku voznju uskoro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 11, 2016 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan lepo izgledaju... napisi za mesec dana strucni izvestaj sa terena Uvek nove lepo izgledaju! I, naravno, posle onih ukockašćenih, na svakom ćošku hoću da padnem na nos! Napisaću, mada utisci (nas ovde ili drugde, uključujući i moje) ne vrede ni pišljibva boba - mi skinemo stare gume i stavimo nove i onda nas svake oduševe. Ove sam uzeo ma osnovu testova, ima dobre ocene, pa cene, mogućnosti nabavke, itd. Gore je neko pomenuo Pirelija novog, pa Dunlopa. Sve je to odlično. Tourance Next, koje sam sada skinuo, takođe su fenomenalne gume. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano April 11, 2016 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Sorry, posao ubi, merim ujutru i saljem Послато са D2303 уз помоћ Тапатока nemoj mi slati mjeru molim te. Mislim, jel se zahebavas il si inace takav. Da se nisi javljao mozda bi neko drugi pomogao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano April 11, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Na mom centralnom stenderu ( nije sw motech) ta debljina opruga je 3 mm,idu 2 opruge u kompletu,jedna kroz drugu. Eto čisto da imaš neki orijentir,mada je tu bitna i dužina opruga.Ima dosta Sebinih stendera,javice ti se neko sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano April 11, 2016 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan lepo izgledaju... napisi za mesec dana strucni izvestaj sa terena Uvek nove lepo izgledaju! I, naravno, posle onih ukockašćenih, na svakom ćošku hoću da padnem na nos! Napisaću, mada utisci (nas ovde ili drugde, uključujući i moje) ne vrede ni pišljibva boba - mi skinemo stare gume i stavimo nove i onda nas svake oduševe. Ove sam uzeo ma osnovu testova, ima dobre ocene, pa cene, mogućnosti nabavke, itd. Gore je neko pomenuo Pirelija novog, pa Dunlopa. Sve je to odlično. Tourance Next, koje sam sada skinuo, takođe su fenomenalne gume. Gde si ih uzeo i koliko su bile?Ako je neka korigovana cena koja je ona zakoju se prodaju! Pozdrav i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...